Appy Pie baggrundssløring
Appy Pie logo
Appy Pie
Opret apps uden besvær
4.7
(1,326)
Hvorfor Findstack er ledig?
Findstack er gratis for brugerne, fordi leverandører betaler os, når de modtager webtrafik og salgsmuligheder. Findstack mapper viser alle leverandører - ikke kun dem, der betaler os, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.
Påstået:
Denne profil administreres af produktleverandøren.
Findstack tilbyder objektiv, uafhængig forskning og verificerede brugeranmeldelser. Vi kan optjene et henvisningsgebyr, når du besøger en leverandør via vores links. Lær mere

Appy Pie Anmeldelser og produktdetaljer

Appy Pie Oversigt
Hvad er Appy Pie?

Appy Pie er en træk-og-slip-buildersoftware, der giver brugere uden programmeringsfærdigheder eller kodnings-knowhow mulighed for at oprette en app. Platformen kan bruges til Windows 8 Phone, Android & iPhone applikationer, både til mobiler og smartphones; og giver brugerne mulighed for hurtigt at udgive til Google Play og iTunes.

Om os Appy Pie LLC
År grundlagt 2014
Firma størrelse 51-200 medarbejdere
Hovedkontor Warrenton, Virginia, USA
Sociale medier
Anvend tærtekategorier på Findstack
Appy Pie Produktdetaljer
Capabilities
API
Segment
Lille virksomhed
Midtmarked
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Web-baseret, mobil Android, mobil iPad, mobil iPhone
Support 24/7 (liverepræsentant), chat, e-mail/helpdesk, ofte stillede spørgsmål/forum, vidensbase, telefonisk support
Kurser Dokumentation
Sprog Engelsk
Appy Pie-funktioner
A / B-test
API-integration
Analytics og rapportering
Samarbejdsværktøjer
Tværplatform kompatibilitet
Tilpasset Branding
Redigering af brugerdefineret kode
Kundesupportværktøjer
Tilpasbare widgets
Databinding
Distributionsmuligheder
Træk og slip grænseflade
Form Builder
Indkøb i app
Integreret udviklingsmiljø (IDE)
Media Library
Mobiloptimering
Flersproget support
Forudbyggede skabeloner
Tryk meddelelser
Preview i realtid
Responsive Design
Rollebaseret adgangskontrol
Sikkerhedsfunktioner
Tredjeparts Plugin Support
Brugeraktivitetssporing
Brugergodkendelse
Version Control
Visual Workflow Builder
Workflow Automation
Appy Pie Media
Appy Pie 0
Appy Pie 1
Appy Pie 2
Appy Pie 3
Appy Pie 4
Appy Pie-skærmbilleder
Ansvarsfraskrivelse
Vores forskning er kurateret fra forskellige autoritative kilder og beregnet til at give generel rådgivning. Vi garanterer ikke, at vores forslag vil fungere bedst for hver brugssituation, så overvej dine unikke behov, når du vælger produkter og tjenester. Del gerne din tilbagemeldinger.
Sidst opdateret: juni 17, 2024
Appy Pie logo
1,326 Appy Pie Anmeldelser
4.7 ud af 5
Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 09, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
NG
Noah G.
Unionens repræsentant
"Meget let og ligetil. Det tog kun et par minutter."
Hvad kan du bedst lide ved Appy Pie?

The ease of use of the software and helpful support

Hvad kan du ikke lide ved Appy Pie?

........................................

Hvilke problemer løser Appy Pie, og hvordan gavner det dig?

Resubmission of my app, and google policies.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 01, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Shane Gerald P. avatar
Shane Gerald P.
Smertebehandling Practitioner / Medicinsk Cannabis konsulent
"Meget hjælpsom og yderst høflig - tak for hjælpen"
Hvad kan du bedst lide ved Appy Pie?

easy to use and excellent customer service

Hvad kan du ikke lide ved Appy Pie?

I am happy with appy pie and their services

Hvilke problemer løser Appy Pie, og hvordan gavner det dig?

my application will be my main source of customer connection

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 27, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
TB
Tyrone B.
Grundlægger
"Den bedste app til min musikforretning"
Hvad kan du bedst lide ved Appy Pie?

I like the customer service and the features of the app. You can make your product as simple or as complicated as you need.

Hvad kan du ikke lide ved Appy Pie?

With so much features and growing, I really cant say there are down sides.

Hvilke problemer løser Appy Pie, og hvordan gavner det dig?

It helps me build my website to hold the type of presence I am looking for.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 26, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Kieran W. avatar
Kieran W.
Grundlægger
"Store"
Hvad kan du bedst lide ved Appy Pie?

Helpful staff are always there to help out when needed.

Hvad kan du ikke lide ved Appy Pie?

All is good, I can't fault any of the appypie

Hvilke problemer løser Appy Pie, og hvordan gavner det dig?

They have been able to replicate my website into an app

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 24, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
IS
Ifan S.
Direktør
"Det er meget værdifuldt for vores forretningsservice."
Hvad kan du bedst lide ved Appy Pie?

User-friendly access features that allow me to customise for our clients.

Hvad kan du ikke lide ved Appy Pie?

Need more cool new layouts. I understand you have premium services. But perhaps charge just a few more for additional cooler layouts for those not wanting to spend over budget. Just a thought. Other than this no complaints.

Hvilke problemer løser Appy Pie, og hvordan gavner det dig?

It has helped us uniquely provide solutions for our clients by combining other AI integrations into your app systems.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 23, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Syed N. avatar
Syed N.
Business Analyst
"Godt"
Hvad kan du bedst lide ved Appy Pie?

It is easy to use and develop application

Hvad kan du ikke lide ved Appy Pie?

No more live chat for california resident.

Hvilke problemer løser Appy Pie, og hvordan gavner det dig?

Twitter API

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 18, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
MS
Michael S.
Profesionální řidič
"Meget godt produkt til min virksomhed."
Hvad kan du bedst lide ved Appy Pie?

Perfect a simply for users, perfect and friendly support staff.

Hvad kan du ikke lide ved Appy Pie?

Nothing, all service is good, quick, friendly.

Hvilke problemer løser Appy Pie, og hvordan gavner det dig?

I have to build proffesional taxi app.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 10, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
EB
Eddie B.
Grundlægger
"Meget god, hurtig og venlig kundesupport."
Hvad kan du bedst lide ved Appy Pie?

Very good,quick and friendly customer support.

Hvad kan du ikke lide ved Appy Pie?

It takes a while to get used to it. But after a little warm up it becomes easier.

Hvilke problemer løser Appy Pie, og hvordan gavner det dig?

Build an app.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 10, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
MJ
Manny J.
Grundlægger
"Fantastisk kundeservice"
Hvad kan du bedst lide ved Appy Pie?

Customer Support was great when I needed help publishing my app

Hvad kan du ikke lide ved Appy Pie?

Nothing everything was easy and straightforward

Hvilke problemer løser Appy Pie, og hvordan gavner det dig?

Launching my app in the google and apple stores

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 08, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SU
Somto U.
Grundlægger
"Let at bruge"
Hvad kan du bedst lide ved Appy Pie?

I like that Appy Pie is so easy to use and integrates well with Google sheets.

Hvad kan du ikke lide ved Appy Pie?

It lacks some features like restricting some pages from registered users even with global login turned on.

Hvilke problemer løser Appy Pie, og hvordan gavner det dig?

Providing digital course content for the members of my organization and networking.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 06, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AG
Amanda Jane Day G.
Grundlægger
"Appy Pie er en solid platform med fantastiske integrationsmuligheder og ekspertsupportteam."
Hvad kan du bedst lide ved Appy Pie?

Appy Pie's integration capabilities, room for future growth within the decentralized web3 economy, and stellar customer support make it great for novice and expert developers.

Hvad kan du ikke lide ved Appy Pie?

I like everything about Appy Pie and have been using their platform since 2016.

Hvilke problemer løser Appy Pie, og hvordan gavner det dig?

Appy Pie allows me to integrate as many things as I need to within my business.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 04, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
KD
Karina D.
Grundlægger
"Bygger en app"
Hvad kan du bedst lide ved Appy Pie?

Great tool for someone like me with no tech experience. Shame I didn't have the time to explore more of their wonderful features.

Hvad kan du ikke lide ved Appy Pie?

Nothing at the moment. Thank you for the support

Hvilke problemer løser Appy Pie, og hvordan gavner det dig?

I used the platform to build my own app.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 03, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
CP
Chris P.
Grundlægger
"Appy Pie Experience"
Hvad kan du bedst lide ved Appy Pie?

Appy pie has a dedicated team ready to help me whenever I need them. They make every easier for me so that I can focus on running my business.

Hvad kan du ikke lide ved Appy Pie?

I don't have any dislikes and I haven't had any problems.

Hvilke problemer løser Appy Pie, og hvordan gavner det dig?

Appy pie is helping me solve a transportation issue in my local area.

Small Business (50 eller færre ansatte)
December 28, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Bhupinder A. avatar
Bhupinder A.
Kundeservicerepræsentanten
"Voksende alder af AI-website og app-oprettelse"
Hvad kan du bedst lide ved Appy Pie?

The wesbite is user friendly and very effective with all the offers, features and services available, customer support is great.

Hvad kan du ikke lide ved Appy Pie?

It can use more user friendly Interface.

Hvilke problemer løser Appy Pie, og hvordan gavner det dig?

Creating and implementing the app and website.

Small Business (50 eller færre ansatte)
December 24, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
EM
Eleni M.
Akademisk forsker
"Fantastisk platform og service!!"
Hvad kan du bedst lide ved Appy Pie?

The immediate reply to my questions and the their communication with me.

Hvad kan du ikke lide ved Appy Pie?

there is nothing to dislike. Everything is perfect

Hvilke problemer løser Appy Pie, og hvordan gavner det dig?

I created an app for my academic needs easy and with the support of the team