Fed baggrundssløring
Fed logo
Bold
4.5
(45)
Hvorfor Findstack er ledig?
Findstack er gratis for brugerne, fordi leverandører betaler os, når de modtager webtrafik og salgsmuligheder. Findstack mapper viser alle leverandører - ikke kun dem, der betaler os, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.
Uafhentet: Arbejder du hos Bold?
Findstack tilbyder objektiv, uafhængig forskning og verificerede brugeranmeldelser. Vi kan optjene et henvisningsgebyr, når du besøger en leverandør via vores links. Lær mere

Fed anmeldelser og produktdetaljer

Fed oversigt
Hvad er fed?

Bold er et moderne indholdsstyringssystem (CMS) udviklet af Quintype, designet til at gøre det nemt for virksomheder og enkeltpersoner at skabe og administrere digitalt indhold. Nøglefunktioner inkluderer en brugervenlig træk-og-slip-grænseflade, tilpasselige skabeloner og integration med en lang række tredjepartsværktøjer. Bold er også kendt for sin robuste analyseplatform, der giver brugerne mulighed for at spore ydeevnen af ​​deres indhold og træffe datadrevne beslutninger. Som en yderst skalerbar platform er Bold en ideel løsning for virksomheder i alle størrelser, fra små startups til store virksomheder.

Om os Quintype
År grundlagt 2015
Firma størrelse 51-200 medarbejdere
Hovedkontor Bangalore, Karnataka, Indien
Sociale medier
Fed kategorier på Findstack
Fed produktdetaljer
Capabilities
API
Segment
Lille virksomhed
Midtmarked
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Web-baseret
Support 24/7 (liverepræsentant), chat, e-mail/helpdesk, ofte stillede spørgsmål/forum, vidensbase, telefonisk support
Kurser Dokumentation
Sprog Engelsk
Fede funktioner
API-første arkitektur
Analyse/Rapportering
Sikkerhedskopiering og gendannelse
Samarbejdsværktøjer
Indholdsmodellering
Indholdsforhåndsvisninger
Indholdsplanlægning
Indholdssøgning
Indholdstagging og kategorisering
Indholdsversionering
Indholdsarbejdsgange
Brugerdefinerede indholdstyper
Tilpasset indholdslevering
Udviklervenlige SDK'er
GraphQL-understøttelse
Hovedløs e-handelsintegration
Lokalisering
Media Library
Flersproget support
Multi-site Management
Optimering af ydeevne
Personalisering
RESTful API
Rich Text Editor
SEO Management
Skalerbarhed
Sikkerhed og godkendelse
Tredjepartsintegrationer
Brugerrollestyring
Webhooks
Fed medier
Fed 0
Fed 1
Fed 2
Fed 3
Fed skærmbilleder
Ansvarsfraskrivelse
Vores forskning er kurateret fra forskellige autoritative kilder og beregnet til at give generel rådgivning. Vi garanterer ikke, at vores forslag vil fungere bedst for hver brugssituation, så overvej dine unikke behov, når du vælger produkter og tjenester. Del gerne din tilbagemeldinger.
Sidst opdateret: juni 17, 2024
Fed logo
45 Bold Anmeldelser
4.5 ud af 5
Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 15, 2021
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Ana M. avatar
Ana M.
Auxiliar De Pagos
"DET BEDSTE Content Management System, god kundeservice og lave omkostninger."
Hvad kan du bedst lide ved Bold?

The platform is intuitive; it allows efficient and straightforward writing to tell the story you want. It can be implemented without any problem with different distribution channels, social networks, and SEO; it can also be integrated with google, apple, Facebook, mail marketing and more!

Hvad kan du ikke lide ved Bold?

Having so many tools to use, it can become a bit complicated to master everything; however, using the platform, you get used to it and adapt to the use. After trying Bolt, you can't live without it anymore.

Hvilke problemer løser Bold, og hvordan gavner det dig?

I had many drawbacks with other writing platforms; as an editorial assistant in a digital magazine, Bolt helped us improve our writing and editing times, keep track of information, and above all, have access anywhere and at any time.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 23, 2021
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
PK
Pradeep K.
Senior Manager
"Brugervenligt CMS-arbejdsområde"
Hvad kan du bedst lide ved Bold?

Complete customizable CMS with full of features and very helpful to operate things, new user can also learn the things easily. real time chat support feature is very good.

Hvad kan du ikke lide ved Bold?

Nothing is here for dislike but more enhancement can be done.

Hvilke problemer løser Bold, og hvordan gavner det dig?

its is helping us to create news stories and other required things as single place like push notification, posting on social media, SEO and single place and can be applied all the things at one place.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 23, 2021
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SS
Saurabh S.
Assistant Manager
"God kundeservice og fagfolk også"
Hvad kan du bedst lide ved Bold?

Quick response from the team. Always available for any query. Super friendly staff.

Hvad kan du ikke lide ved Bold?

I have not yet faced anything that I dislike about.

Hvilke problemer løser Bold, og hvordan gavner det dig?

The extensions provided in the CMS have made it simpler to file a news story with multimedia elements like photos, attached pdf etc.

Mid Market (51-1000 emp.)
December 03, 2020
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
PJ
Prashant Kumar J.
Grundlægger
"vidunderlig CMS-oplevelse, teknisk support i realtid"
Hvad kan du bedst lide ved Bold?

seamless experience while uploading content with multimedia segments.

Hvad kan du ikke lide ved Bold?

nothing as such to mention or highlight.

Hvilke problemer løser Bold, og hvordan gavner det dig?

very good website coding which matches with google requirements to rank content.

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 23, 2020
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AP
Aloke P.
Grundlægger
"Dejligt CMS og gode mennesker at arbejde sammen med - Quintype"
Hvad kan du bedst lide ved Bold?

Professional feedback and Good Network team

Hvad kan du ikke lide ved Bold?

Time consuming and too much unrelated search

Hvilke problemer løser Bold, og hvordan gavner det dig?

Connecting with Right team and matching my requirements

Mid Market (51-1000 emp.)
November 19, 2020
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SK
Satish K.
Grundlægger
"CMS brugervenligt og teknisk team meget samarbejdsvilligt"
Hvad kan du bedst lide ved Bold?

CMS is very user friendly and easy to use to upload content and images in the news pages. And the second important thing the huge number of features in CMS that help us drive more users to our website.

Hvad kan du ikke lide ved Bold?

According to me, all is right if I face any issues in CMS then contact the tech team they are very supportive and solve the issues at the same time.

Hvilke problemer løser Bold, og hvordan gavner det dig?

They built a category on our website that looks super and great features.

Mid Market (51-1000 emp.)
April 24, 2020
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SS
Sourabh S.
Grundlægger
"Jeg havde personligt en vidunderlig oplevelse, holdet er så samarbejdsvilligt og teknisk lyd."
Hvad kan du bedst lide ved Bold?

1) Feature rich CMS 2) From Developer to CEO every one is technical sound which make ease in communication and getting work deliver at faster pace.

Hvad kan du ikke lide ved Bold?

I don't find any drawback all i can say is that team has workaholic attitude.

Hvilke problemer løser Bold, og hvordan gavner det dig?

Its helping us in multi folding the traffic

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 18, 2019
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Srinidhi T. avatar
Srinidhi T.
Manager Business Intelligence
"Gør livet nemt!"
Hvad kan du bedst lide ved Bold?

This CMS solution makes it very easy to start and run a professional-looking website without the hassles of managing our own CMS. It offers a variety of easy to use features that help make our website vibrant. The customer service is great, with most of the questions being answered almost immediately.

Hvad kan du ikke lide ved Bold?

I have not yet faced anything that I dislike about this solution

Hvilke problemer løser Bold, og hvordan gavner det dig?

Having been on a free platform for long, we were looking for an opportunity to scale up. With Bold, we have been able to introduce many new features while also scaling up our operations.

Mid Market (51-1000 emp.)
November 06, 2019
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SQ
Suhel Q.
Seniorforsker
"Meget god oplevelse!"
Hvad kan du bedst lide ved Bold?

The team is very professional and quick to respond. They were able to make very valuable design and implementation suggestions up front, and later on responded to pending issues very quickly.

Hvad kan du ikke lide ved Bold?

There are some constraints, which I'm sure they are working on fixing. For example, for some post types, there is no rich text editor, and one has to use html tags for formatting, etc.

Hvilke problemer løser Bold, og hvordan gavner det dig?

They have built us a website that (a) looks super (b) loads fast (c) has the features we need and (d) is much better at SEO than our old site.

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 05, 2019
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Akanksha K. avatar
Akanksha K.
Assistentredaktør, Oped
"FANTASTISK OPLEVELSE, LIGE SOM AT BLOGGE"
Hvad kan du bedst lide ved Bold?

Easily accessible, nice features like blurbs and quotes help in making text pieces more accessible to readers.

Hvad kan du ikke lide ved Bold?

Intermittent internet connectivity may result in losing text.

Hvilke problemer løser Bold, og hvordan gavner det dig?

As a journalist, have been using Quintype to file all my text pieces and video stories. This simple proforma is accessible and easy to use, just like blogging on any platform.

Mid Market (51-1000 emp.)
November 05, 2019
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AM
Anubhav M.
Multimedia Producer
"Erfaring med Quintype"
Hvad kan du bedst lide ved Bold?

The service provided is excellent. The CMS designed by them is user friendly and in case of an issue, there troubleshooting team is super active and eager to assist.

Hvad kan du ikke lide ved Bold?

Nothing to dislike but a minor quibble. CMS could be better when it comes to preview options for video stories.

Hvilke problemer løser Bold, og hvordan gavner det dig?

The extensions provided in the CMS have made it simpler to file a news story with multimedia elements like photos, videos, SM posts, polls, Q&As etc.

Mid Market (51-1000 emp.)
November 05, 2019
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SJ
Sumit J.
Senior korrespondent
"Fantastisk, brugervenlig, minimalistisk tilgang"
Hvad kan du bedst lide ved Bold?

Easy to comprehend. Not very technical. User friendly and it hardly takes anytime before you get used to it.

Hvad kan du ikke lide ved Bold?

The photo editor in the cms can be better. And sometimes it hangs.

Hvilke problemer løser Bold, og hvordan gavner det dig?

Made it easier and fast.

Mid Market (51-1000 emp.)
November 05, 2019
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SB
Suchitra B.
Trainee underredaktør
"Stor oplevelse!"
Hvad kan du bedst lide ved Bold?

Very organised, helpful. A very nice CMS indeed

Hvad kan du ikke lide ved Bold?

Nothing, really. I like it very much. I approve!

Hvilke problemer løser Bold, og hvordan gavner det dig?

A very good CMS, helps uploading with ease

Mid Market (51-1000 emp.)
November 04, 2019
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SK
Sunil K.
Leder for digital publikumsvækst
"Brugervenligt CMS med stort udvalg af funktioner"
Hvad kan du bedst lide ved Bold?

High-performance capability and stability with high traffic. Quintype CMS is real WYSIWYG editor as it also helps in writing good web copy (spell check, SEO, Grammars etc). Wide variety of story template (Text, Video, Live Blog, Listicle, etc.) for content creation. Qunitype CMS is also mobile-friendly.

Hvad kan du ikke lide ved Bold?

No downsides but more enhancements can be done.

Hvilke problemer løser Bold, og hvordan gavner det dig?

No installation/setup is required at the user-end as CMS is available online and can be accessed from anywhere. Minimal Training for non-experts is comparatively high. Easy to share content to all the major social networks automatically.

Mid Market (51-1000 emp.)
November 04, 2019
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AM
Aditya M.
Associeringsredaktør
"The CMS is among the best I've worked on. Got used to it with minimal guidance. "
Hvad kan du bedst lide ved Bold?

Very user friendly. Had very little difficulty.

Hvad kan du ikke lide ved Bold?

Need an option to add a new card in between two cards, rather than at the end of the last on. Sometimes mobile view isn't up to the mark.

Hvilke problemer løser Bold, og hvordan gavner det dig?

Can write on the CMS directly. Easier to make changes, add graphics and embeds.