Brevo Marketing Platform baggrundssløring
Brevo Marketing Platform logo
Brevo Marketing Platform
4.5
(689)
(Tidligere Sendinblue)
Hvorfor Findstack er ledig?
Findstack er gratis for brugerne, fordi leverandører betaler os, når de modtager webtrafik og salgsmuligheder. Findstack mapper viser alle leverandører - ikke kun dem, der betaler os, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.
Uafhentet: Arbejder du hos Brevo Marketing Platform?
Findstack tilbyder objektiv, uafhængig forskning og verificerede brugeranmeldelser. Vi kan optjene et henvisningsgebyr, når du besøger en leverandør via vores links. Lær mere

Brevo Marketing Platform anmeldelser og produktdetaljer

Brevo Marketing Platform Oversigt
Hvad er Brevo Marketing Platform?

Sendinblue's popularitet blandt små virksomheder er forankret i dets omfattende funktioner, der inkluderer e-mail, SMS og live chat-funktioner og segmenteringsfunktioner, der kan personliggøre kommunikationen med kunder. Platformen understøtter også oprettelse af landingsside, A/B-test, varmekortlægning og et væld af andre funktioner og integrationer designet til at øge produktiviteten.

Om os Brevo Inc.
År grundlagt 2015
Firma størrelse 11-50 medarbejdere
Hovedkontor San Francisco, CA, Amerikas Forenede Stater
Sociale medier
Brevo Marketing Platform Kategorier på Findstack
Brevo Marketing Platform Produktdetaljer
Capabilities
API
Segment
Lille virksomhed
Midtmarked
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Web-baseret, mobil Android, mobil iPhone
Support 24/7 (liverepræsentant), chat, e-mail/helpdesk, ofte stillede spørgsmål/forum, vidensbase, telefonisk support
Kurser Dokumentation
Sprog Engelsk
Brevo Marketing Platform fordele og ulemper
FORDELE
  • Transaktions- og autoresponder-postmuligheder er tilgængelige
  • Tilbyder 40,000 gratis e-mails hver måned
  • Designskabeloner er godt designet og meget lydhøre
ULEMPER
  • Kan ikke genkende yderligere felter såsom køn og dato
  • Begrænset tredjepartsintegration
Brevo Marketing Platform funktioner
A / B-test
Analytics/ROI-sporing
Attributionsmodellering
Adfærdsmæssige målretning
CRM Integration
Kampagnestyring
Kontakt Management
Content Management
Kundedataplatform
Kundeundersøgelser
CTA'er, der kan tilpasses
Dryppkampagner
Dynamisk indhold
Email Marketing
Hændelsesbaserede udløsere
Formularstyring
Landingssider/webformularer
Lead Management
Marketing Automation
Mobile Marketing
Multikanal marketing
Prediktiv Analytics
SEO Management
SMS Marketing
Salgsintelligens
Segmentering
Social Media Integration
Webanalyse
Besøgssporing på webstedet
Workflow Automation
Brevo Marketing Platform Media
Ansvarsfraskrivelse
Vores forskning er kurateret fra forskellige autoritative kilder og beregnet til at give generel rådgivning. Vi garanterer ikke, at vores forslag vil fungere bedst for hver brugssituation, så overvej dine unikke behov, når du vælger produkter og tjenester. Del gerne din tilbagemeldinger.
Sidst opdateret: juni 17, 2024
Brevo Marketing Platform logo
689 Brevo Marketing Platform Anmeldelser
4.5 ud af 5
Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 26, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
CS
Caio S.
Grundlægger
"praticidade"
Hvad kan du bedst lide ved Brevo Marketing Platform?

É bem fácil de usar e o suporte atende muito bem.

Hvad kan du ikke lide ved Brevo Marketing Platform?

Nada a declarar, atende bem um cliente que só quer mandar uns emails.

Hvilke problemer løser Brevo Marketing Platform, og hvordan gavner det dig?

Enviar emails para meus alunos.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 19, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
JO
Jason O.
Grundlægger
"Stor værdi, gør meget"
Hvad kan du bedst lide ved Brevo Marketing Platform?

We install it on many of our clients' websites and our own. It is feature rich and easy to use. Love the WordPress integration.

Hvad kan du ikke lide ved Brevo Marketing Platform?

Only wish it had a Gravity Forms integration. Many of the alternatives have an addon plugin that makes it easy to use my preferred forms plugin.

Hvilke problemer løser Brevo Marketing Platform, og hvordan gavner det dig?

We use it mostly for email marketing and marketing automations such as newsletter signups, new client emails, review requests, etc.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 17, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
DG
Dsm G.
Grundlægger
"Fremragende"
Hvad kan du bedst lide ved Brevo Marketing Platform?

Versatilidad y Maniobravilidad, de lo mejor que he probado.

Hvad kan du ikke lide ved Brevo Marketing Platform?

Utilizo brevo para marqueting online y me esta dando muy buenos resultados.

Hvilke problemer løser Brevo Marketing Platform, og hvordan gavner det dig?

El mayor problema que yo veo es a la hora de crear las plantillas que no se puede hacer desde la parte de automatizacion.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 16, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
JC
Jaime C.
Grundlægger
"Så let som ingenting"
Hvad kan du bedst lide ved Brevo Marketing Platform?

It is simple, intuitive and above all fun to use

Hvad kan du ikke lide ved Brevo Marketing Platform?

The management of the uploaded image gallery . You can not divede them in folders.

Hvilke problemer løser Brevo Marketing Platform, og hvordan gavner det dig?

It help me to Send the newsletter to all my contacts. and create a adaptable format for PC and Mobiles.

Mid Market (51-1000 emp.)
Jan 09, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Jonathan C. avatar
Jonathan C.
Jefe De E Marketing
"Excelente applikation"
Hvad kan du bedst lide ved Brevo Marketing Platform?

La plataforma es muy facil de usar y su implementación fue muy sencilla solo basto con migrar mis bases de datos para poder empezar a mandar mis campañas

Hvad kan du ikke lide ved Brevo Marketing Platform?

hasta el momento no encontrado algo que no me guste

Hvilke problemer løser Brevo Marketing Platform, og hvordan gavner det dig?

Los principales el automatizar mis correos de forma sencilla

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 01, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
JV
Joseph V.
S
"Fantastisk brugervenligt program"
Hvad kan du bedst lide ved Brevo Marketing Platform?

easy to create email templates, super responsive support staff

Hvad kan du ikke lide ved Brevo Marketing Platform?

wish it had better reporting and a better selection of base templates

Hvilke problemer løser Brevo Marketing Platform, og hvordan gavner det dig?

easy to use automated email workflows and campaigns as well as template creation. we have seen a merked increase in traffic accross our website and social media.

Small Business (50 eller færre ansatte)
December 01, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
FL
Francesco L.
Lazzaned
"Brevo: The Pinnacle of Email Marketing Excellence"
Hvad kan du bedst lide ved Brevo Marketing Platform?

Brevo stands as a beacon in the realm of email marketing platforms, offering unparalleled features that elevate it to the zenith of excellence. While it may lean towards the pricier side, its exceptional performance and comprehensive toolkit make it a worthy investment for businesses aiming for top-tier email marketing strategies. With Brevo, experience a blend of sophistication and functionality that sets it apart in the crowded landscape, proving that quality often comes with a price tag well-justified.

Hvad kan du ikke lide ved Brevo Marketing Platform?

In the expansive world of email marketing platforms, Brevo emerges as a standout choice, offering a suite of features that truly set it apart. While it leans towards the slightly pricier side, the investment is justified by its exceptional performance and comprehensive toolkit. Brevo is tailored for businesses that prioritize top-tier email marketing strategies, acknowledging that quality often comes with a slightly higher price tag. The platform's sophistication and functionality make it a compelling choice for those willing to invest a bit more for unparalleled results in their email campaigns.

Hvilke problemer løser Brevo Marketing Platform, og hvordan gavner det dig?

Brevo has proven to be a game-changer in my email marketing journey, providing a solution to the persistent challenges I faced in campaign delivery. With Brevo's intuitive platform, the headaches of ensuring that my campaigns reach the right audience have become a thing of the past. The seamless and efficient delivery system has not only saved time but has significantly enhanced the effectiveness of my email marketing efforts. Brevo's ability to address and resolve the intricacies of campaign delivery sets it apart as a reliable companion for anyone serious about achieving success in the competitive world of email marketing.

Small Business (50 eller færre ansatte)
December 01, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
LU
Luis Fernando U.
Grundlægger
"Stor oplevelse"
Hvad kan du bedst lide ved Brevo Marketing Platform?

Very usefull to reach my costumers by SMS and E Mails campaings

Hvad kan du ikke lide ved Brevo Marketing Platform?

Untils this moment all the functions that I have use are very profesional.

Hvilke problemer løser Brevo Marketing Platform, og hvordan gavner det dig?

Have the option to send different campaings in one place.

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 24, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SW
Staffan W.
Grundlægger
"godt og professionelt firma og fantastisk personale"
Hvad kan du bedst lide ved Brevo Marketing Platform?

easy to use many functions flexible customer suppoer

Hvad kan du ikke lide ved Brevo Marketing Platform?

mayby an app should be good swedish language

Hvilke problemer løser Brevo Marketing Platform, og hvordan gavner det dig?

kepp it together and collect emails to focus on marketing and crm

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 20, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
PB
Pat B.
Salgs- og marketingdirektør
"Fremragende første oplevelse med deres support - Gratis kontogennemgang."
Hvad kan du bedst lide ved Brevo Marketing Platform?

I've been using Brevo since its SendinBlue days, mainly for email marketing and SMTP relay with our office printer. So we use their service every day in that sense. The transition to Brevo brought noticeable improvements. What stands out is their customer support - even as a free account user, I received personalized, non-canned responses to my queries. This prompt and considerate support, especially for minor issues like the SMTP key length for our printer, is commendable." We don't use their integration tools/features, so I can't speak about those. The fact that Brevo maintains such high-quality service even for free user accounts is commendable, making me confident in considering their paid services as our company grows.

Hvad kan du ikke lide ved Brevo Marketing Platform?

There was a hiccup with the SMTP key (password) length not fitting our printer's specs (too long. 90 characters length but the printer only accepts 64), but that's more about the printer than Brevo. Their team suggested reaching out to the manufacturer, which was a reasonable step. Also explained that 90 is for security reasons which I also agree. I suggested to my support representative to suggest our use case to their marketing or development department and he seems much obliged to do it. Aside from this, my experience has been mostly positive. No significant downsides to report.

Hvilke problemer løser Brevo Marketing Platform, og hvordan gavner det dig?

Brevo's been a real time-saver for our email marketing and office tasks. It's easy to use for sending out emails, and even the free version does everything we need right now. This means less hassle with email campaigns, freeing us up to focus on more important stuff. The SMTP feature for our office printer has been a small but significant help too – it's one less thing to worry about in our daily operations. And when we did hit a snag with the SMTP key and our printer, Brevo's support was quick and helpful, even for a free account. It's not just about solving a tech issue; it's knowing they're there to support us, which is a big deal for a growing business.

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 15, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
ES
Erledie S.
Grundlægger
"El servicio es excelente, cuando se tiene algun inconveniente responden super rapido"
Hvad kan du bedst lide ved Brevo Marketing Platform?

Todas las opciones que tiene la plataforma y la facilidad para usarlas, tambien me gusta mucho el servicio al cliente, pues este es muy rapido

Hvad kan du ikke lide ved Brevo Marketing Platform?

Me han inactivado la option de envio de correos transaccionales sin antes preguntar el por que estamos teniendo este comportamiento

Hvilke problemer løser Brevo Marketing Platform, og hvordan gavner det dig?

La confiabilidad de la entrega de email, esto nos beneficia por que nuestras plataformas envian varios correos transaccionales.

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 11, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
DM
Diego M.
Grundlægger
"usamos el plan gratuito, ya que somos Entitdad sin animo de lucro"
Hvad kan du bedst lide ved Brevo Marketing Platform?

La facilidad del uso de plantillas y/o configuración

Hvad kan du ikke lide ved Brevo Marketing Platform?

La interface es un poco extraña, para mi, es apreciacion nada mas, supongo

Hvilke problemer løser Brevo Marketing Platform, og hvordan gavner det dig?

Envios a varias Entitades y Proveedores, para ciertas campañas de concienciación

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 08, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Patricia M. avatar
Patricia M.
Asesoría En Marketing Digital 360°
"El CRM que siempre recomiendo a mis clientes"
Hvad kan du bedst lide ved Brevo Marketing Platform?

Es un CRM asequible, versátil y con funcionalidades muy potentes. El marketing automation al alcance de todos.

Hvad kan du ikke lide ved Brevo Marketing Platform?

Quizá la falta de recursos de aprendizaje.

Hvilke problemer løser Brevo Marketing Platform, og hvordan gavner det dig?

Estoy asesorando a clientes que aún no tienen CRM para que implanten Brevo.

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 06, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
DB
Didier B.
Grundlægger
"Depuis que mon développeur Web m'a parlé de Brevo, je gagne du temps."
Hvad kan du bedst lide ved Brevo Marketing Platform?

Les avantages Brevo : La version gratuite permettant d'envoyer 300 emails par jour, Possibilité d'utiliser des templates, Création d'email par Drag & Drop, Les paiements (si je trouve un tuto en français...)

Hvad kan du ikke lide ved Brevo Marketing Platform?

Avec ma petite expérience de Brevo, le seul inconvénient pour moi, je suis obligé de créer un nouveau template pour envoyer la même campagne à la suite de mon fichier client.

Hvilke problemer løser Brevo Marketing Platform, og hvordan gavner det dig?

Je suis un néophite sur Brevo et n'ai jamais utilisé d'autres plate-formes similaires. En utilisant Brevo, je gagne beaucoup de temps lors de l'envoi d'une campagne. A terme, j'espère pouvoir utiliser les automatisations et paiements.

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 03, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
LB
Lyes B.
Grundlægger
"Parfait pour les néofites des emails Marketing"
Hvad kan du bedst lide ved Brevo Marketing Platform?

La simplicité de Brevo est vraiment cool

Hvad kan du ikke lide ved Brevo Marketing Platform?

Franchement pour l'instant je n'ai rien à redire. Ça me suffit pour faire grossir ma base mail progressivement. Je passerais sûrement en model premium quand j'aurais beaucoup de mail à envoyer !

Hvilke problemer løser Brevo Marketing Platform, og hvordan gavner det dig?

Ça me simplifie la vie pour envoyer beaucoup de mails à mes clients/prospects !

Besøg hjemmesiden