Google Workspace baggrundsvaghed
Google Workspace logo
Google Workspace
4.6
(39,427)
Hvorfor Findstack er ledig?
Findstack er gratis for brugerne, fordi leverandører betaler os, når de modtager webtrafik og salgsmuligheder. Findstack mapper viser alle leverandører - ikke kun dem, der betaler os, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.
Uafhentet: Are arbejder kl Google Workspace?
Findstack tilbyder objektiv, uafhængig forskning og verificerede brugeranmeldelser. Vi kan optjene et henvisningsgebyr, når du besøger en leverandør via vores links. Lær mere

Google Workspace Anmeldelser og produktdetaljer

Google Workspace Oversigt
Hvad er Google Workspace?

Tidligere GSuite, Google Workspace er en foretrukken e-mail-hostingplatform for alle, der allerede bruger og investerer i Googles økosystem. Google Workspace tilbyder en række fantastiske funktioner til virksomheder i alle størrelser og tilbyder fordelen ved at være et velkendt valg for mange brugere. Og at have dit domæne er lige så simpelt som at tilmelde sig tjenesten. Derfra får du dit domæne, så du kan mærke alle dine e-mailssages og få adgang til platformens robuste integrationer.

Om os Google
År grundlagt 1998
Firma størrelse 10,001 + medarbejdere
Hovedkontor Mountain View, CA
Sociale medier
Administreret af:
Axel Grubba
Grundlægger
Google Workspace Kategorier på Findstack
Google Workspace Produktdetaljer
Segment
Lille virksomhed
Midtmarked
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Web-baseret, Desktop Chromebook, Desktop Mac, Desktop Windows, Mobile Android, Mobile iPad, Mobile iPhone
Support 24/7 (liverepræsentant), chat, e-mail/helpdesk, ofte stillede spørgsmål/forum, vidensbase, telefonisk support
Kurser Dokumentation
Sprog Engelsk
Google Workspace Fordele og ulemper
FORDELE
  • Fremragende AI-funktioner for bedre produktivitet
  • Sikkerheds- og administrationsfunktioner er fantastiske
  • Oppetid garanteret for ro i sindet
  • 24 / 7 kundesupport
  • Masser af cloud storage med opgraderinger tilgængelige
ULEMPER
  • Ikke ideel til offline arbejde
  • Begrænset mappehåndtering
Google Workspace Funktionalitet
Adgangstilladelser
Analytics og rapportering
Gem automatisk
Sikkerhedskopiering og gendannelse
Kalender integration
Cloud Storage
Samarbejdsværktøjer
Kontakthåndtering
Tværplatform kompatibilitet
Kunde support
Tilpasningsmuligheder
Datavisualisering
Dokumentoprettelse
E-mail-integration
Fildeling
Makro support
Mobil adgang
Tage noter
Offline adgang
PDF eksport
Præsentationsværktøjer
Realtidsredigering
Søgefunktionalitet
Sikkerhedsfunktioner
Stavekontrol
Regnearksstyring
Task Management
Skabelonbibliotek
Tredjepartsintegrationer
Version Control
Google Workspace Medier
Google Workspace 0
Google Workspace 1
Google Workspace 2
Google Workspace 3
Google Workspace 4
Google Workspace Screenshots
Ansvarsfraskrivelse
Vores forskning er kurateret fra forskellige autoritative kilder og beregnet til at give generel rådgivning. Vi garanterer ikke, at vores forslag vil fungere bedst for hver brugssituation, så overvej dine unikke behov, når du vælger produkter og tjenester. Del gerne din tilbagemeldinger.
Sidst opdateret: juni 17, 2024
Google Workspace logo
39,427 Google Workspace Anmeldelser
4.6 ud af 5
Mid Market (51-1000 emp.)
Mar 04, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
JC
Juan Diego C.
Grundlægger
"Google workspace gør det nemt at holde sig organiseret"
Hvad kan du bedst lide Google Workspace?

Calendar, email, and video conferenicing is made very easy by google workspace

Hvad kan du ikke lide ved Google Workspace?

There is nothing that I dislike about Google Workspace

Hvad problemer er Google Workspace løsning, og hvordan gavner det dig?

I am able to schedule interviews for my candidates with ease

Small Business (50 eller færre ansatte)
Mar 01, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
RS
Rhoda S.
Grundlægger
"Google workspace samarbejde"
Hvad kan du bedst lide Google Workspace?

The ability to work in collaboration with fellow teammates on documents simultaneously is great.

Hvad kan du ikke lide ved Google Workspace?

Importing and exporting from Microsoft word and Google documents changes the format which occassionally causes issues.

Hvad problemer er Google Workspace løsning, og hvordan gavner det dig?

Google Workspace allows one space for the team to organize and work on documents and tasks together.

Mid Market (51-1000 emp.)
Mar 01, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
RC
Rohit C.
Chief Delivery Officer
"Lifeline i dit daglige arbejdsområde"
Hvad kan du bedst lide Google Workspace?

Everything is brilliant! From Gmail to Google Spreadsheets, Documents, and Slides and of course greater storage of Google Drive, you just cannot live without Google Workspace even for a single day. The google docs are quite helpful in setting thing s up for the first timers.

Hvad kan du ikke lide ved Google Workspace?

Nothing! However, support issues hardly happen but still unaware of how it can be handled with a support team. Have not found the right support contact yet.

Hvad problemer er Google Workspace løsning, og hvordan gavner det dig?

A complete lifeline package! You just cannot get away without using Google Workspace. From Gmail to Google Spreadsheets, Documents, and Slides - everything is handled for me and company's daily operations.

Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 29, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Saachi D. avatar
Saachi D.
Grundlægger
"Absolut brugervenlig grænseflade"
Hvad kan du bedst lide Google Workspace?

What I really like about the google workspace is that it gives almost every kind of platform, or say, business tools which are used by the organisations in day to day life, be it docs, spreadsheets or even slides. Love how it launches and introduces new innovative tools solving business problems.

Hvad kan du ikke lide ved Google Workspace?

What I don't like about google workspace is that it takes a little more than usual time for the new joiner who is not google workspace earlier but I believe that once you get a hang of it, it never disappoints you.

Hvad problemer er Google Workspace løsning, og hvordan gavner det dig?

The biggest problem google workspace solves is that it offers real time collaboration for all the team who work remotely. For eg, on docs or spreadsheets or even slides, the team members can work on the same doc at the convenience of sitting from their own homes. So it's really beneficial for remote workspaces.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 28, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Shipra C. avatar
Shipra C.
Chief People Officer
"Let at arbejde med Google Workspace"
Hvad kan du bedst lide Google Workspace?

Ease of usage and multiple features. Its a one stop shop for all needs.

Hvad kan du ikke lide ved Google Workspace?

google support can be better. google chat can be improvised upon.

Hvad problemer er Google Workspace løsning, og hvordan gavner det dig?

Its a one stop shop for a business. Especially for a start up which doesnt has to minimise its operational expenses.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 25, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SD
Sharlet D.
Brand Activation Manager
"At arbejde med GW er bare fantastisk!"
Hvad kan du bedst lide Google Workspace?

GW works superbly on multiple process simply because it offers communication, document creation, presentations as well as storage processes without hitches. Google Workspace is readily available in both web and mobile version and works superbly. It also has high integration capability with third party platforms like Slack, HubSpot Marketing. I have personally Integrated it with them.

Hvad kan du ikke lide ved Google Workspace?

Google Workspace functionality is efficient and effective making room for hitches impossible. No dislikes in a nutshell.

Hvad problemer er Google Workspace løsning, og hvordan gavner det dig?

Google Workspace has promoted effective communication, creation of documents and slides in a fantastic way. Reason why I work with it because it provides good results.

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 25, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AM
Amanda M.
direktør for brand marketing
"Det ideelle arbejdsområde til effektiv styring af projekter og arbejdsgange."
Hvad kan du bedst lide Google Workspace?

Fantastic. Google Workspace offers a ton of great features that enable for suitable management of tasks since it allows for documents creation, collaborative whiteboard without leaving out effective communication channel. It is a platform that has continually improved for the last decade with new features being initiated on a daily basis. I frankly love GW because it has proved it is worth having.

Hvad kan du ikke lide ved Google Workspace?

Nope, I love it and have no dislikes to address at the moment. GW has been fantastic and reliable for the longest time.

Hvad problemer er Google Workspace løsning, og hvordan gavner det dig?

GW has allowed me to create documents, slides as well as communicate with clients and colleagues virtually. This has enabled me achieve the best results in my projects.

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 23, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
KS
Keerthi Kumar S.
Grundlægger
"Google workspace - Et produkt til flere krav i en virksomhed"
Hvad kan du bedst lide Google Workspace?

Google workspace provides multiple tools like drives, meets, sheets, docs, slides, forms and much more to all the employees of a company.

Hvad kan du ikke lide ved Google Workspace?

There is nothing to dislike about google workspace. It is the best.

Hvad problemer er Google Workspace løsning, og hvordan gavner det dig?

Google workspace is one of the mandatory things at work which is used very regularly for multiple things. Starting from emails, scheduling meetings, calendar management to creating various types of docs it is the best source which comes a package. The best thing about this is the flawless integration of all the tools which makes the work life smooth.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 23, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
MJ
Matthew J.
Grundlægger
"Google Workspace, transformere arbejdspladser for fremtidens samarbejde"
Hvad kan du bedst lide Google Workspace?

Gmail and it's user friendlyness, collaboration on documents in real time, with live chat with teams. And absolutely obsessed with the Admin panel. Also integrates well with other tools and CRM's.

Hvad kan du ikke lide ved Google Workspace?

I have used multiple email and collaboration providers and Google is the best one to use. No bad coomments.

Hvad problemer er Google Workspace løsning, og hvordan gavner det dig?

Seamless communication with team. Admin of company devices

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 22, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AL
Allen L.
Grundlægger
"Får Microsoft Suite til at ligne en bureaukratisk besværlig dinosaur! Det er alt for dyrt!"
Hvad kan du bedst lide Google Workspace?

Does everthing Microsoft Office/Exchange does, FASTER, BETTER CHEAPER!!

Hvad kan du ikke lide ved Google Workspace?

contacts... Like all software developers they think user want to keep contact list hash hash se cret... Most organizations rather share a single contact list.

Hvad problemer er Google Workspace løsning, og hvordan gavner det dig?

For a small/medium business, leaps and bounds ahead of all other options for amount of functionality and features relative to the cost. 120% of the functionality compared to a Microsoft ecosystem at 20% the cost.

Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 22, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
HB
Jæger B.
Grundlægger
"Chromebook-administration for elevernes sikkerhed"
Hvad kan du bedst lide Google Workspace?

We use Google Workspace to manage our chromebooks as well as provision log ins for all of our students and teachers. Administrators love it because of its robust student safety measures and teachers love it for all of the google tools like classroom that come with it.

Hvad kan du ikke lide ved Google Workspace?

It does have a step learning curve for IT admins.

Hvad problemer er Google Workspace løsning, og hvordan gavner det dig?

Google workspace solves the problem of our students needing tech that we provision and administer, and our teachers needing solutions that work without trouble shooting.

Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 20, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AD
Abel D.
Uddannelsesadvokatkoordinator
"Fuldstændig løsning til virksomhedskommunikation"
Hvad kan du bedst lide Google Workspace?

Google Workspace combines online meetings, file sharing, email comms and BIM in one single spot.

Hvad kan du ikke lide ved Google Workspace?

Even my overall rating depicts how I have zero complaints towards Google Workspace.

Hvad problemer er Google Workspace løsning, og hvordan gavner det dig?

Screen sharing makes it easy to share files without distorting the quality via drag and drop.

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 19, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
OF
Oscar F.
Grundlægger
"Aplicaciones sencillas pero potentes"
Hvad kan du bedst lide Google Workspace?

Lo que mas me gusta que es al funcionar sobre navegador, puedes usar casi cualquier dispositivo para colaborar y trabajar, pero eso no significa que las aplicaciones sean mediocres, son fantasticas y cada vez las mejoran más.

Hvad kan du ikke lide ved Google Workspace?

Para mi la unica pega es la problematica de Google con China.

Hvad problemer er Google Workspace løsning, og hvordan gavner det dig?

Toda la suite de Google se integra a la perfección, ofreciendo en un navegador todo lo que necesitas para desempeñar un trabajo de oficina cualquiera.

Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 16, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
MA
Md. Sakil A.
Grundlægger
"Google Workspace er en komplet løsning af Tech World"
Hvad kan du bedst lide Google Workspace?

There are many things to like about this Gsuite, google sheet is the best part of this.

Hvad kan du ikke lide ved Google Workspace?

Nothing from my side if say there need some improvement on google sheet like some additional furues.

Hvad problemer er Google Workspace løsning, og hvordan gavner det dig?

A lot of problems solved by google workspace, previously we using multiple method for our daily work now we are using only gsuite and solved our all problem in one platform we send mail we work on sheet and share everyone.

Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 16, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SR
Stephanie R.
Grundlægger
"Bedste arbejdsplads for virksomheder"
Hvad kan du bedst lide Google Workspace?

Simple and very well integrated with all its platforms. Tutorials from Google itself are available for foolproof learning. At my company we use Google Workspace on a daily basis for meetings and email correspondence, the interphase is so powerful and so well designed for corporations of all sizes.

Hvad kan du ikke lide ved Google Workspace?

Not all features are available to tweak calendar settings from a delegated account.

Hvad problemer er Google Workspace løsning, og hvordan gavner det dig?

A place for my company to host all meetings, google meet is great and the features of breakrooms are very clever and well developed.

Besøg hjemmesiden