HubSpot CMS Hub baggrundssløring
HubSpot CMS Hub-logo
HubSpot CMS Hub
4.5
(1,563)
Hvorfor Findstack er ledig?
Findstack er gratis for brugerne, fordi leverandører betaler os, når de modtager webtrafik og salgsmuligheder. Findstack mapper viser alle leverandører - ikke kun dem, der betaler os, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.
Uafhentet: Are arbejder kl HubSpot CMS Hub?
Findstack tilbyder objektiv, uafhængig forskning og verificerede brugeranmeldelser. Vi kan optjene et henvisningsgebyr, når du besøger en leverandør via vores links. Lær mere

HubSpot CMS Hub anmeldelser og produktdetaljer

HubSpot Oversigt over CMS Hub
Hvad er HubSpot CMS Hub?

Hubspot CMS Hub er en indholdsstyringsplatform, der gør webstedsadministration enkel og tilgængelig, så brugere nemt kan fokusere på at administrere deres publikum og kunder. Det lader brugere oprette og administrere webstedssider med personlige funktioner. Platformen er også optimeret til forskellige enheder og konverteringer, hvilket gør den til et særligt kraftfuldt og brugervenligt CRM-system.

Om os HubSpot
År grundlagt 2006
Firma størrelse 1001-5000 medarbejdere
Hovedkontor Cambridge MA
Sociale medier
HubSpot CMS Hub-kategorier er slået til Findstack
HubSpot CMS Hub Produktdetaljer
Capabilities
AI
API
Segment
Lille virksomhed
Midtmarked
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Web-baseret
Support 24/7 (liverepræsentant), chat, e-mail/helpdesk, ofte stillede spørgsmål/forum, vidensbase, telefonisk support
Kurser Dokumentation
Sprog Engelsk
HubSpot CMS Hub fordele og ulemper
FORDELE
  • Lader brugerne opbevare alle deres marketingdata på ét centraliseret sted
  • Omfattende integrationspartnere
  • Adgang til Hubspot Academy
  • Platform kan nemt skaleres til dine behov
ULEMPER
  • Dyrere end alternative muligheder
  • Begrænset tilpasningsmuligheder og konfigurationer
HubSpot CMS Hub funktioner
API-adgang
Asset Management
Samarbejdsværktøjer
Indholdsanalyse
Indholdsarkivering
Indholdsmigrering
Tilpasning af indhold
Indholdsforhåndsvisning
Indholdsplanlægning
Kunde support
Skabeloner, der kan tilpasses
Træk og slip grænseflade
E-handel integration
Form Builder
GDPR Compliance
Inline redigering
Media Library
Mobil redigering
flersproget Support
Plugins og udvidelser
Responsive Design
SEO Management
Søgefunktionalitet
Social Media Integration
Tagging og kategorisering
Skabelonadministration
Brugerroller og tilladelser
Version Control
WYSIWYG Editor
Workflow Management
HubSpot CMS Hub Media
HubSpot CMS Hub 0
HubSpot CMS Hub 1
HubSpot CMS Hub 2
HubSpot CMS Hub 3
HubSpot CMS Hub-skærmbilleder
Ansvarsfraskrivelse
Vores forskning er kurateret fra forskellige autoritative kilder og beregnet til at give generel rådgivning. Vi garanterer ikke, at vores forslag vil fungere bedst for hver brugssituation, så overvej dine unikke behov, når du vælger produkter og tjenester. Del gerne din tilbagemeldinger.
Sidst opdateret: juni 17, 2024
HubSpot CMS Hub-logo
1,563 HubSpot CMS Hub Anmeldelser
4.5 ud af 5
Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 22, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Debora T. avatar
Debora T.
Ux og grafisk designer
"Et altomfattende værktøj til det digitale økosystem"
Hvad kan du bedst lide HubSpot CMS Hub?

Everything is in one place: with one tool I can control the content of my site, manage my contacts, send them emails and newsletters, and analyse visit and conversion statistics. Managing content with drag and drop modules is very convenient.

Hvad kan du ikke lide ved HubSpot CMS Hub?

Sometimes I would like to have other page content modules, but these are not available by default or in the theme.

Hvad problemer er HubSpot CMS Hub-løsning, og hvordan gavner det dig?

HubSpot CMS Hub allows you to easily edit the content of a page, or create a new landing page easily. This allows me not to waste time.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 02, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AB
Alaina B.
Grundlægger
"Komplet Go-To-Market-løsning"
Hvad kan du bedst lide HubSpot CMS Hub?

The HubSpot CMS is easy to use and is part of the complete HubSpot suite, meaning data flows seamlessly from the CMS to our HubSpot CRM, and into the HubSpot Marketing Hub. Our entire go-to-market team can stay aligned and united, armed with data and information in order to work as efficiently as possible.

Hvad kan du ikke lide ved HubSpot CMS Hub?

In some cases there may be some functionality limitations when we're trying to do something ultra-customized, but for the most part we have not experienced any downsides.

Hvad problemer er HubSpot CMS Hub-løsning, og hvordan gavner det dig?

We are using the HubSpot CMS to host our entire front-end website and blog, along with all of our downloadable content. We love that the HubSpot CMS Hub integrates so seamlessly with our CRM and Marketing Hub.

Small Business (50 eller færre ansatte)
December 01, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
CC
Carlos C.
Grundlægger
"Perfekt CMS"
Hvad kan du bedst lide HubSpot CMS Hub?

It;s integration with Popl Digital Business Card and Google Workspace.

Hvad kan du ikke lide ved HubSpot CMS Hub?

I do not really findsomething to dislike about it.

Hvad problemer er HubSpot CMS Hub-løsning, og hvordan gavner det dig?

It keeps all my leads, contact, deals and clients in one place.

Mid Market (51-1000 emp.)
November 24, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Harry O. avatar
Harry O.
Marketingchef
"Hubspot CMS er et værktøj, der giver dig mulighed for nemt at oprette og administrere inbound marketing."
Hvad kan du bedst lide HubSpot CMS Hub?

The platform is very easy to use, it has great customer support and a host of customization that covers CRM, SEO, e-commerce, and very high security to ensure that your user data is protected. Implementation is also straightforward practically drag and drop.

Hvad kan du ikke lide ved HubSpot CMS Hub?

For you to get the most out of the tool you need to be subscribed to the professional plan with would be pricy for most startups.

Hvad problemer er HubSpot CMS Hub-løsning, og hvordan gavner det dig?

HubSpot CMS Hub provides an intuitive and easy-to-use interface for managing website content. This is helping our brand to update, edit, and publish content quickly and efficiently.

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 21, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
BP
Bill P.
Grundlægger
"Hubspot er CMS for det 21. århundrede"
Hvad kan du bedst lide HubSpot CMS Hub?

It's very easy to use yet very powerful. Lots of options on templates. Integrated with all other aspects of your marketing program. Great tech support. I could go on. Happy user. Can't begin to touch this functionality at the price point.

Hvad kan du ikke lide ved HubSpot CMS Hub?

Sometimes the template options can be a bit limited on design elements.

Hvad problemer er HubSpot CMS Hub-løsning, og hvordan gavner det dig?

Fast, easy way to build outstanding websites. Fast for blogs, landing pages, etc. Combined with other modules it's a complete marketing ecosystem.

Small Business (50 eller færre ansatte)
September 08, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
BJ
BenJ.
Grundlægger
"Nem at bruge og ekstremt optimeret"
Hvad kan du bedst lide HubSpot CMS Hub?

My favorite features of the CMS are the ability to add personalization from the CRM to create customized pages.

Hvad kan du ikke lide ved HubSpot CMS Hub?

Once a template is built, there is extra effort that needs to happen to be able to custom modules

Hvad problemer er HubSpot CMS Hub-løsning, og hvordan gavner det dig?

It helps us bring all of our customer data into one spot. We aren't using disparet systems anymore and trying to push and pull data.

Mid Market (51-1000 emp.)
September 08, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
FC
Felipe C.
Grundlægger
"Fantastisk marketingværktøj"
Hvad kan du bedst lide HubSpot CMS Hub?

Automation Workflows Integrations Email marketing and reporting

Hvad kan du ikke lide ved HubSpot CMS Hub?

Probably it is the lack of easy reporting

Hvad problemer er HubSpot CMS Hub-løsning, og hvordan gavner det dig?

Blog content development and sharing

Small Business (50 eller færre ansatte)
September 07, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
ST
Snehal T.
Grundlægger
"Ny bruger: Fantastisk onboarding"
Hvad kan du bedst lide HubSpot CMS Hub?

I think it's the ability to be able to track all customers in one spot. I like the fact that there are a lot of features that allow a small business like myself be able to use features to build our sales and dev pipeline.

Hvad kan du ikke lide ved HubSpot CMS Hub?

Downsides at the moment none. Still learning.

Hvad problemer er HubSpot CMS Hub-løsning, og hvordan gavner det dig?

Haven't used it enough to be able to see what problem we are trying to solve.

Small Business (50 eller færre ansatte)
September 07, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
DJ
Kære J.
Grundlægger
"Utroligt produkt med fantastisk brugeroplevelse"
Hvad kan du bedst lide HubSpot CMS Hub?

easy to use and easy to customize experience even when you are not a coder. I recommend this tool for anyone looking to do more without having to heavily train in website creation.

Hvad kan du ikke lide ved HubSpot CMS Hub?

There is currently nothing I"m unhappy with in the CMS.

Hvad problemer er HubSpot CMS Hub-løsning, og hvordan gavner det dig?

The primary problem this solves for me is providing an easy to use and easy to edit website for my clients.

Enterprise (> 1000 emp.)
September 07, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
ES
Emily S.
Grundlægger
"Markedsføringschef"
Hvad kan du bedst lide HubSpot CMS Hub?

HubSpot is an incredibly user friendly platform. I love that it procides you with all the resources you need to succeed, from an incredibly engaged CSM to a library of training videos.

Hvad kan du ikke lide ved HubSpot CMS Hub?

I can't really say at this point that there is anything about HubSpot I dislike. It's been a great experience.

Hvad problemer er HubSpot CMS Hub-løsning, og hvordan gavner det dig?

Easy to use and create laning pages, marketing automation, and content creation.

Enterprise (> 1000 emp.)
September 07, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AT
Andrea T.
Grundlægger
"Websitemigreringer gjort nemme"
Hvad kan du bedst lide HubSpot CMS Hub?

I feel like I have become an expert in moving websites into HubSpot. We've used it again and again because HubSpot CMS is a robust platform that's easy to customize and easy to use. The out of the box themes are a great starting point, and the new editing tool makes building beautiful pages easy. Best of all, it's straightforward UI means that even our most junior marketers are able to make content changes independently and without the need for dev resources.

Hvad kan du ikke lide ved HubSpot CMS Hub?

If you want more control over your builds, you can use the more rigid HubDB structure for pages. The downside is it does require custom coding to set up and to modify down the road, but content additions can be easily controlled from that system.

Hvad problemer er HubSpot CMS Hub-løsning, og hvordan gavner det dig?

Our old platforms were fragile and difficult to scale up with increased traffic. HubSpot CMS Hub manages all of our content delivery, delivering a fast experience for our customers.

Small Business (50 eller færre ansatte)
September 07, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
GS
Gabe S.
Grundlægger
"CMS er nemt at bruge"
Hvad kan du bedst lide HubSpot CMS Hub?

Everything is simple and easy to figure out. You don't have to know any code or what's happening in the background. If you can write a word document, you can build pages in Hubspot.

Hvad kan du ikke lide ved HubSpot CMS Hub?

I can't think of anything I dislike. It's all good.

Hvad problemer er HubSpot CMS Hub-løsning, og hvordan gavner det dig?

It's so much easier to work with than other CMS's I've used.

Mid Market (51-1000 emp.)
September 07, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
EQ
Eduardo Q.
Grundlægger
"Simpel, men alligevel stærk og alsidig"
Hvad kan du bedst lide HubSpot CMS Hub?

I think it's an amazing platform, strong and versatile plus it's easy to use for every marketer worldwide

Hvad kan du ikke lide ved HubSpot CMS Hub?

I would like for there to be more themes available

Hvad problemer er HubSpot CMS Hub-løsning, og hvordan gavner det dig?

Marketing

Small Business (50 eller færre ansatte)
September 07, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AR
Alexis R.
Grundlægger
"Ønske jeg havde HubSpot fra dag 1"
Hvad kan du bedst lide HubSpot CMS Hub?

The HubSpot CMS is a powerful tool to keep track of your relationships, follow ups, engagement and history of contact. It's easy to use, intuitive, and helps a small business keep contacts organized and insightful. You can customize the fields you use so the CMS does what you need it to do.

Hvad kan du ikke lide ved HubSpot CMS Hub?

The only downside is you have to remember to save a note in the contact entry.

Hvad problemer er HubSpot CMS Hub-løsning, og hvordan gavner det dig?

I keep track of my clients, their activity with my marketing outreach, and track engagement and interest. I am able to keep track of client notes and follow up efficiently.

Mid Market (51-1000 emp.)
September 06, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AL
Adalberto L.
Grundlægger
"hubspot har hjulpet dem med at blive mere succesfulde med kunderne"
Hvad kan du bedst lide HubSpot CMS Hub?

the ease of use and transparency in customer data

Hvad kan du ikke lide ved HubSpot CMS Hub?

we are still missing key plug ins to have more collaboration internally

Hvad problemer er HubSpot CMS Hub-løsning, og hvordan gavner det dig?

currently we use hubspot to keep track of customer funnels and crm follow up and increase productivity of our sales rep

Besøg hjemmesiden