Piperagtig baggrundssløring
Pipefy logo
Pipefy
Strømlin din arbejdsgang
4.6
(223)
Hvorfor Findstack er ledig?
Findstack er gratis for brugerne, fordi leverandører betaler os, når de modtager webtrafik og salgsmuligheder. Findstack mapper viser alle leverandører - ikke kun dem, der betaler os, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.
Findstack tilbyder objektive og omfattende sammenligninger for at hjælpe dig med at finde den bedste software. Vi optjener muligvis et henvisningsgebyr, når du besøger en leverandør via vores links. Lær mere

Pipefy anmeldelser og produktdetaljer

Pipefy Oversigt
Hvad er Pipefy?

Pipefy er en processtyringssoftware, der hjælper teams i alle størrelser med at skabe automatiserede arbejdsgange og strømline deres arbejde. Det lader frontlinjemedarbejdere bygger selvstændigt tilpassede processer, anvender deres egne betingelser og forretningsregler for at automatisere manuelle aktiviteter, kontrollere SLA'er, samarbejde med interessenter og integrere med anden software for at sikre bedre forretningsresultater.

Om os Pipefy
År grundlagt 2015
Firma størrelse 201-500 medarbejdere
Hovedkontor San Francisco, Californien, USA
Sociale medier
Pipefy kategorier på Findstack
Stil spørgsmål om Pipefy
Hvad er Pipefy bedst til?
Hvordan sammenligner Pipefy med Kissflow?
Hvad er fordele og ulemper ved Pipefy?
Pipefy produktdetaljer
Capabilities
API
Segment
Lille virksomhed
Midtmarked
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Web-baseret, mobil Android, mobil iPad, mobil iPhone
Support 24/7 (liverepræsentant), chat, e-mail/helpdesk, ofte stillede spørgsmål/forum, vidensbase, telefonisk support
Kurser Dokumentation
Sprog Engelsk
Pipefy funktioner
API-adgang
Analytics og rapportering
Revisionsspor
Ledelse af forretningsregler
Case Management
Cloud-baseret implementering
Samarbejdsværktøjer
Overholdelse af overholdelse
Kunde support
Brugerdefinerbare Dashboards
Dataimport/eksport
Document Management
Træk og slip grænseflade
Formularstyring
Integrationsevne
KPI overvågning
Mobil adgang
Underretninger og advarsler
Implementering på stedet
Ydelsesmålinger
Process Mapping
Procesmodellering
Processimulering
Real-time overvågning
Rollebaserede tilladelser
Task Management
Tredjepartsintegrationer
Brugeradgangskontrol
Version Control
Workflow Automation
Pipefy Media
Pipefy 0
Pipefy 1
Pipefy 2
Pipefy 3
Pipefy 4
Pipefy 5
Pipefy skærmbilleder
Ansvarsfraskrivelse
Vores forskning er kurateret fra forskellige autoritative kilder og beregnet til at give generel rådgivning. Vi garanterer ikke, at vores forslag vil fungere bedst for hver brugssituation, så overvej dine unikke behov, når du vælger produkter og tjenester. Del gerne din tilbagemeldinger.
Sidst opdateret: juli 16, 2024
Pipefy logo
223 Pipefy Anmeldelser
4.6 ud af 5
Small Business (50 eller færre ansatte)
November 16, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
JC
Jose C.
Grundlægger
"Bacana"
Hvad kan du bedst lide ved Pipefy?

Interface bem intuitiva, tempo de resposta do servidor;

Hvad kan du ikke lide ved Pipefy?

Quando trava o suporte demora a responder.

Hvilke problemer løser Pipefy, og hvordan gavner det dig?

Ajuda no protocolo de atendimento.

Enterprise (> 1000 emp.)
Oktober 31, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
ES
Eduarda S.
Grundlægger
"Pipefy anmeldelse i GP"
Hvad kan du bedst lide ved Pipefy?

Pipefy helps a lot with day-to-day demands, I feel that requests are more organized and well distributed. In addition to helping a lot with the information contained

Hvad kan du ikke lide ved Pipefy?

I think that one point that the pipe can adopt is the inclusion of users within the cards, so the location of the users becomes clearer

Hvilke problemer løser Pipefy, og hvordan gavner det dig?

It helps that all complementary teams can track requests in a scalable way.

Enterprise (> 1000 emp.)
Oktober 24, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
BA
Bruno A.
Grundlægger
"Meget komplet service"
Hvad kan du bedst lide ved Pipefy?

Pipefy provides unique ane complete solution. Ease to Use and ease of integration . Great Customer Support and Ease of Implementation.

Hvad kan du ikke lide ved Pipefy?

I believe that it is necessry to get closer to increase the Frequency of use and understand the number of features

Hvilke problemer løser Pipefy, og hvordan gavner det dig?

It helps us to coordinate sending and receiving mail

Enterprise (> 1000 emp.)
Oktober 19, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AF
Aline F.
Grundlægger
"Acho muito pertinente ter uma ferramenta dessa para tratar esses assuntos"
Hvad kan du bedst lide ved Pipefy?

muito bom a usabilide e todo o visual do produto

Hvad kan du ikke lide ved Pipefy?

gosto de todos os aspectos acredito que não exista um aspecto ruim

Hvilke problemer løser Pipefy, og hvordan gavner det dig?

O beneficio são resolver as demandas atraves da ferramenta

Enterprise (> 1000 emp.)
Oktober 19, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
CW
Cory W.
Operations Manager
"Let at bruge"
Hvad kan du bedst lide ved Pipefy?

It is efficient and easy to navigate. Very simple for new users

Hvad kan du ikke lide ved Pipefy?

Could use a few more options to allow for more access

Hvilke problemer løser Pipefy, og hvordan gavner det dig?

Allows us to keep our agents aligned to adherence

Mid Market (51-1000 emp.)
August 01, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Fernanda L. avatar
Fernanda L.
Latam Talent Acquisition Specialist
"Pipefy har hjulpet mig med at automatisere vores interne HR-processer."
Hvad kan du bedst lide ved Pipefy?

How easy it is to understand the tool and to start using it. Also, the automations are extremely helpful! The Pipefy AI is outstanding. I love the tool so much!

Hvad kan du ikke lide ved Pipefy?

Sometimes I send automation emails inside a pipe and the candidate receives it into the spam box. It would be perfect if we could prevent that. There were a couple of times that the candidate replied to me saying he didn't receive a feedback from the selection process, I checked it out and the email was sent from the pipe, as it turns out it was in his spam box. Unfortunately this is very commom :(

Hvilke problemer løser Pipefy, og hvordan gavner det dig?

The automation of the processes, for sure! With Pipefy I was able to do a lot of process that were manual to become automatic. It has been amazing how much time I have been sparing!

Mid Market (51-1000 emp.)
August 01, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
LC
Luisa C.
Grundlægger
"Muy Buena"
Hvad kan du bedst lide ved Pipefy?

Puede ser programado por cualquier persona, con solo algunas capacitaciones básicas, de igual forma, permite comunicaciones internas y externas, adicionalmente cuenta con una app móvil que te permite visualizar tus procesos de una forma fácil en cualquier parte. Te permite automatizar algunos de tus procesos, para evitar tareas manuales. Puedes crear formularios para recopilar información de forma masiva. Es una herramienta muy bien.

Hvad kan du ikke lide ved Pipefy?

No tiene un dashboar general de una organización, es decir un panel donde se pueda visualizar todos los procesos de una sola organización, donde se pueda establecer indicadores para poder ver los avances, ya sean de tareas atrasadas y para poder calcular porcentajes de nivel de servicio o de atención de cada una de las tareas, que a la larga son solicitudes de servicios.

Hvilke problemer løser Pipefy, og hvordan gavner det dig?

Automatizar los procesos de la organización, de tal forma de disminuir los tiempos de respuestas. Es una forma más rápida de armar informes Permite ejecutar tareas en paralelo

Mid Market (51-1000 emp.)
Juni 20, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
MM
Marcos M.
Grundlægger
"Faltam algumas coisas essenciais para um 10"
Hvad kan du bedst lide ved Pipefy?

As Automaçoes que evitam perda de tempo e retrablho

Hvad kan du ikke lide ved Pipefy?

A cobrança em dolar. Considero uma desvantagem

Hvilke problemer løser Pipefy, og hvordan gavner det dig?

Realização com Sistema SAP Businessa One

Enterprise (> 1000 emp.)
Maj 19, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
WM
Wesley M.
Grundlægger
"Udmærket alternativ til kontrol af efterspørgslen, der er forskellige organiseringer og organiseringer."
Hvad kan du bedst lide ved Pipefy?

Amo a facilidade que temos que gerir as informações, consultar APIs e até mesmo documentações sem a necessidade de um desenvolvedor. O Pipe nos desafia a de fato conhecer a ferramenta para executar um trabalho de qualidade. Quem ainda não ama o Pipefy, não foi curioso o suficiente pra entender sua amplitude.

Hvad kan du ikke lide ved Pipefy?

No momento ele me atende em todas as necessidades, inclusive temos indicado o uso da ferramenta em setores parceiros. Acredito que seria interessante o Pipe fornecer uma agenda quinzenal ou mensal dos utilizadores com o time de produto para avaliar possíveis melhorias para o dia a dia. Como por exemplo a hierarquia dos acessos que hoje é limitida e conseguimos utilizar no padrão, mas que pra nós como equipe faria muito sentido abrir essa hierarquia e ter mais níveis de acesso.

Hvilke problemer løser Pipefy, og hvordan gavner det dig?

Atualmente nós estamos no processo de acompanhamento com os times de Venda e Financeiro dentro da empresa. Um deles tem como função principal nortear o time de vendas a respeito das negociações e suas etapas de implementação, e o outro tem como função registrar e gerir o tempo que o time financeiro gasta para executar encontros de contas, emissão de notas fiscais e até mesmo o pagamento dos fornecedores.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Maj 19, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
GB
Guilherme B.
Grundlægger
"Pipefy er både en tidsbesparende og en meget alsidig applikation."
Hvad kan du bedst lide ved Pipefy?

Pipefy helps me on keeping track of my to-dos and which step I am on my daily processes. The best thing about this is that I very rarely miss doing an important activity.

Hvad kan du ikke lide ved Pipefy?

Pipefy is great, and it serves me and my company very well. My only issue with it is that I think that I could do so much more with it, but I have to invest my own time on building stuff that I want, and I pay a lot for every license, so I feel like I am paying for me to do all the work.

Hvilke problemer løser Pipefy, og hvordan gavner det dig?

Pipefy helps me gather every prospect that wants to work with my company all in one place, and I can talk with many people interested in doing business. Helps me with network and timesaving, since I needn't to actively prospect.

Mid Market (51-1000 emp.)
Mar 08, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
BC
Brian c
Grundlægger
"Pipefy er et fantastisk værktøj til processtyring"
Hvad kan du bedst lide ved Pipefy?

I love Kanban to carry out processes and tasks in the area. It increases our control and productivity.

Hvad kan du ikke lide ved Pipefy?

I believe they could invest more in integration with other software.

Hvilke problemer løser Pipefy, og hvordan gavner det dig?

Improved our processes and controls, giving greater productivity to the team

Enterprise (> 1000 emp.)
Mar 07, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AJ
Anthony J.
Grundlægger
"Facilidade de uso, tanto para o administrador quanto para o público solicitante."
Hvad kan du bedst lide ved Pipefy?

Facilidades na construção de processos, condicionais, integrações.

Hvad kan du ikke lide ved Pipefy?

Deveria ter a opção de visualizar todas as solicitações (de diversos pipes) com filtros. Ter a funcionalidade de fórmulas/cálculos dentro dos formulários.

Hvilke problemer løser Pipefy, og hvordan gavner det dig?

Gestão de trabalho, a partir dos fluxos conseguimos medir eficiência e coletar dados para tomadas de decisões.

Mid Market (51-1000 emp.)
Mar 07, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
BM
Bruno M.
Grundlægger
"Brug af pipefy til at tage min virksomheds effektivitet til et andet niveau"
Hvad kan du bedst lide ved Pipefy?

Easy to use, fast implantation, very adaptable to my company's needs, a low code solution that most people are capable of using and keep improving the company's processes

Hvad kan du ikke lide ved Pipefy?

Sometimes the e-mails sent via Pipefy are classified as SPAM.

Hvilke problemer løser Pipefy, og hvordan gavner det dig?

Pipefy is helping me centralize information and processes in a single solution that allows me to control my to-do list, SLA, transparency between areas and save time as the automation jobs are getting done along the processes. Also, to have a track record of the inputs and outputs of processes, we can control and analyze data via reports and make better decisions regarding our business.

Mid Market (51-1000 emp.)
Mar 07, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
LB
Lucas B.
Grundlægger
"Low Code Plataform"
Hvad kan du bedst lide ved Pipefy?

Agilidade e simplicidade para automatizar processos Experiência o usuário Robustez para integração com sistemas legados Bons controles de SLA's

Hvad kan du ikke lide ved Pipefy?

Dashboard poderiam ser mais amigaveis Falta opção mais completa de documentar o processo

Hvilke problemer løser Pipefy, og hvordan gavner det dig?

Integração entre área, sistemas e pessoas Falta de padrão de processos Fluxo de informações ineficientes

Enterprise (> 1000 emp.)
Mar 07, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Bruna S. avatar
Bruna S.
Analista De Inovação E Estratégia Ii
"Experiência enriquecedora"
Hvad kan du bedst lide ved Pipefy?

Possibilidade de facilitar o controle de todos meus fluxos e sempre trazer insights para minha equipe. Pude trazer a ferramenta para uma nova área que ficou encantada com a resolução da ferramenta.

Hvad kan du ikke lide ved Pipefy?

Algumas informações sobre as automações as vezes se perdem e ficam confusas. Mas fico feliz em poder contar sempre com o apoio do time. A SLA as vezes é um pouco longa, mas nada fora do normal.

Hvilke problemer løser Pipefy, og hvordan gavner det dig?

Gerenciamento de processos e projetos, podemos unificar a visão e implantar aprovações gerenciais em nosso novo fluxo. As informações nos trouxeram dados reais, o que tornou nosso fluxo mais fluído.