Salesforce Sales Cloud-baggrundssløring
Salesforce Sales Cloud-logo
Salesforce Sales Cloud
4.3
(18,560)
Hvorfor Findstack er ledig?
Findstack er gratis for brugerne, fordi leverandører betaler os, når de modtager webtrafik og salgsmuligheder. Findstack mapper viser alle leverandører - ikke kun dem, der betaler os, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.
Uafhentet: Arbejder du hos Salesforce Sales Cloud?
Findstack tilbyder objektiv, uafhængig forskning og verificerede brugeranmeldelser. Vi kan optjene et henvisningsgebyr, når du besøger en leverandør via vores links. Lær mere

Salesforce Sales Cloud anmeldelser og produktdetaljer

Oversigt over Salesforce Sales Cloud
Hvad er Salesforce Sales Cloud?

Salesforce er en løsning til administration af kunderelationer, der kører på skyen, populær blandt mellemstore virksomheder og virksomheder på grund af sine fleksible funktioner og værktøjer. Platformen tilbyder problemfri salgsautomatisering med en kundeinteraktionsdatabase, der kan indtastes automatisk baseret på e-mails, kalendere og andre marketingautomatiseringssystemer såsom automatiske påmindelser, der beder brugerne om at svare på e-mails. Salesforce er også tilgængelig på både Android- og iOS-enheder.

Om os Salesforce
År grundlagt 1999
Firma størrelse 10,001 + medarbejdere
Hovedkontor San Francisco, Californien
Sociale medier
Salesforce Sales Cloud-kategorier på Findstack
Salesforce Sales Cloud-produktdetaljer
Capabilities
AI
API
Segment
Lille virksomhed
Midtmarked
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Web-baseret, mobil Android, mobil iPad, mobil iPhone
Support 24/7 (liverepræsentant), chat, e-mail/helpdesk, ofte stillede spørgsmål/forum, vidensbase, telefonisk support
Kurser Dokumentation
Sprog Engelsk
Salesforce Sales Cloud fordele og ulemper
FORDELE
  • 24/7 kundesupport fra et dedikeret serviceteam
  • Masser af automatiserings- og personaliseringsfunktioner
  • Cloud-hostet system for hurtigere ydeevne
  • Åben API med tonsvis af integrationer tilgængelige
  • Omfattende salg, service og markedsføring
ULEMPER
  • Ikke egnet til installation på stedet
  • Ingen live-chat support
  • Kan være komplekst for nogle
Salesforce Sales Cloud-funktioner
API-adgang
Aftaleplanlægning
Opkaldslogning
Samarbejdsværktøjer
Kontakt Management
Administration af kundefeedback
Kundesegmentering
Kundesupport billetsalg
Brugerdefinerbare Dashboards
Dataimport/eksport
Document Management
Email Marketing
Lead Management
live chat
Marketing Automation
Mobil adgang
Ordrebehandling
Product Catalog
Citater/Forslag
Rapportering og analyse
Rollebaseret adgangskontrol
Salgsprognoser
Salg Pipeline Management
Social Media Integration
Undersøgelsesledelse
Task Management
Territorium Management
Tredjepartsintegrationer
Bruger tilladelser
Workflow Automation
Ansvarsfraskrivelse
Vores forskning er kurateret fra forskellige autoritative kilder og beregnet til at give generel rådgivning. Vi garanterer ikke, at vores forslag vil fungere bedst for hver brugssituation, så overvej dine unikke behov, når du vælger produkter og tjenester. Del gerne din tilbagemeldinger.
Sidst opdateret: juni 17, 2024
Salesforce Sales Cloud-logo
18,560 Salesforce Sales Cloud Anmeldelser
4.3 ud af 5
Mid Market (51-1000 emp.)
Mar 01, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
ADITI S. avatar
Aditi S.
Associeret teknisk arkitekt
"Fantastiske out of box-funktioner med lightning app builder"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

Easy to setup pages with lightning app builder. Best thing is we can utilise custom components, reports and flow in the page. This makes app builder very powerful and exciting.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

Some of the features are still in salesforce classic this leads to switching context.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

We provided solution for lead generation and email sending. Lightning app builder helped us to provide a one page view of leads and activities.

Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 29, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Supreet K. avatar
Supreet K.
Grundlægger
"Salescloud hjælper forretning"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

One of the standout features of Salesforce Sales Cloud is its comprehensive suite of tools for managing the entire sales process. From lead generation to closing deals, its customizable dashboards, robust analytics, and integration capabilities make it a powerful platform for boosting sales productivity and efficiency. Additionally, its scalability allows businesses of all sizes to tailor their sales processes according to their specific needs and grow seamlessly as their requirements evolve.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

One aspect some users might find challenging about Salesforce Sales Cloud is its steep learning curve, particularly for new users or small businesses with limited resources for extensive training. Additionally, the platform's pricing structure can be a concern for smaller companies, especially if they don't utilize all of its features to justify the cost.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Salesforce Sales Cloud solves various challenges by streamlining the sales process, improving communication and collaboration among teams, enhancing lead management, and providing valuable insights through analytics. Its benefits include increased efficiency, better tracking of sales activities, improved customer relationships, and ultimately, higher sales conversion rates.

Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 28, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
James F. avatar
James F.
It projektleder
"Fleksibel og skalerbar"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

Easy to use for end users, and even easier to build processes and automations for admins

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

To maximise value it's best if other business functions also operate on Salesforce

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Managing customer, partner and stakeholders objectives to allow us to have better conversations and progress

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 28, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
KF
Kenny F.
Grundlægger
"Salesforce Experience"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

It helps me keep all my prospects and customers organized, and I can manage my tasks on a daily basis to keep me in line.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

Sometimes it will integrate too many applications, and get a little overwhelming.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

I can keep up-to-date with all my prospects and know what I need to do next.

Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 27, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
KS
Kristian S.
Grundlægger
"Meget kraftfuld og jeg behøver ikke at forstå kode"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

Understand my sales. Haines effectiveness and pipeline

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

The breadth is so huge for ad ons it is difficult to know where to go to improve our operation

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Pipeline transparency and lost deal Managment

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 27, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
ES
Errol S.
Grundlægger
"Gør det nemt at administrere"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

I use Sales Cloud for my daily operations to keep organised and manage my pipeline. I couldn't imagine not having a tool like this. What I love about Salesforce especially is the reporting capability and the dashboards I can creat to manage my team.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

It has a learning curve like any platform. You need to put some time in to make the most of it.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Visibility of my teams opportunities in real time. Ability to drill down easily and reference activity to understand what is happening.

Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 27, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Prasand G. avatar
Prasand G.
Det servicerer
"Kerneansøgning"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

Our customer onboarding journey and the value realisation with the automations for opportunity and leads

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

Some automations take longer to build. And cost is a constraint

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Leads tracking and customer onboarding journey

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 27, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Prashant K. avatar
Prashant K.
Grundlægger
"Elskede salgsskyen, hvordan det transformerede virksomhedens salg"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

How everything is integrated in one place including account opportunities quotes orders.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

I loved it how it works however a feature which allows creating quote in one click would have been better.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

It is solveing smooth sales process for me team. Starting from lead generation to order placement

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 27, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Ayushi S. avatar
Ayushi S.
Senior Associate Technology L1
"Elskede Sales Cloud, hvordan det har forvandlet salgsrejsen for organisationen."
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

like its all intergration at one place for object like account, opportunity, code, order.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

Need performance improvement. Having one point click for code creation could be better for easy use.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

It's solving smooth sales process for my team, starting from Lead generation to order placement.

Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 27, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
EP
Edward P.
Praktikleder for integration
"Moden og komplet"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

How easily we can configure and adapt to our company's needs and ways of working from capturing leads to actual sales opportunities. Smooth, imole and highly visible.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

Not having automated backup and not having option of deploying and using it on our own cloud or datacenter.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Mostly visibility and speed. Data is well structured and captured in a way that works fine for our business.

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 27, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SB
Steven B.
Grundlægger
"Salgssky"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

Extremely intuitive and user friendly. Support is also excellent

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

I don't have anything that I dislike about the product

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Easily lets us organise and action leads as well as co-ordinate the planning of our sales team

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 27, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Brady C. avatar
Brady C.
Global Dspu Finansdirektør
"Bedste CRM"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

everything we need is integrated in the platform and can also be customised for specific requirements

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

nothing really, the challenge we have is that we have miltiple instances of salesforce in different regions so it's a little difficult to form a global view but we already have a global project looking at it

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

forecasting

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 27, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Manjeet S. avatar
Manjeet S.
Senior Salesforce-udvikler
"Den er meget brugervenlig og kan booke dit salg drastisk"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

I have worked on more than 10 project using Sales cloud. It has very user friendly UI and very onpoint usage to boom up the sales. The requirements are quite achievable .They have designed the product by keeping the industry in mind and on top of it if configurable product and if all need we can customize as per our business need need using point and click tools like workflows, flows etc or else we can customize using code as welll. Like trigger etc

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

I dont think there are much issues but mah be you guys can improve deverloper console as i have faced sometimes test class running explicitly fails in developer consoler.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

It solves multilingual emails, approvals from differnet level of management customized website to book the vaccine

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 27, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Kishore M. avatar
Kishore M.
Integrationsarkitekt
"Fantastisk produkt"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

Fantastic product to use and I can endorse salesforce cloud to anyone

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

Improve the API's performance which is struggling by

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Helping us to manage our commerce

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 27, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Stella H. avatar
Stella H.
Business Services Manager
"Salesforce forenkler indsigt fra komplekse data"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

Love how Salesforce simplify complex things and the trailblazer modules are light and funny making it fun to learn.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

Not dislike, more of get a overwhelmed with such a big system. But I'm a newbie admin so I'm sure it'll be better in time. But I love Salesforce!

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Improving knowledge and insight sharing so users don't work in silos

Besøg hjemmesiden