Salesforce Sales Cloud-baggrundssløring
Salesforce Sales Cloud-logo
Salesforce Sales Cloud
4.3
(18,560)
Hvorfor Findstack er ledig?
Findstack er gratis for brugerne, fordi leverandører betaler os, når de modtager webtrafik og salgsmuligheder. Findstack mapper viser alle leverandører - ikke kun dem, der betaler os, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.
Findstack tilbyder objektive og omfattende sammenligninger for at hjælpe dig med at finde den bedste software. Vi optjener muligvis et henvisningsgebyr, når du besøger en leverandør via vores links. Lær mere

Salesforce Sales Cloud anmeldelser og produktdetaljer

Oversigt over Salesforce Sales Cloud
Hvad er Salesforce Sales Cloud?

Salesforce er en løsning til administration af kunderelationer, der kører på skyen, populær blandt mellemstore virksomheder og virksomheder på grund af sine fleksible funktioner og værktøjer. Platformen tilbyder problemfri salgsautomatisering med en kundeinteraktionsdatabase, der kan indtastes automatisk baseret på e-mails, kalendere og andre marketingautomatiseringssystemer såsom automatiske påmindelser, der beder brugerne om at svare på e-mails. Salesforce er også tilgængelig på både Android- og iOS-enheder.

Om os Salesforce
År grundlagt 1999
Firma størrelse 10,001 + medarbejdere
Hovedkontor San Francisco, Californien
Sociale medier
Salesforce Sales Cloud-kategorier på Findstack
Stil spørgsmål om Salesforce Sales Cloud
Hvad er Salesforce Sales Cloud bedst til?
Hvordan sammenligner Salesforce Sales Cloud med Act!?
Hvad er fordele og ulemper ved Salesforce Sales Cloud?
Salesforce Sales Cloud-produktdetaljer
Capabilities
AI
API
Segment
Lille virksomhed
Midtmarked
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Web-baseret, mobil Android, mobil iPad, mobil iPhone
Support 24/7 (liverepræsentant), chat, e-mail/helpdesk, ofte stillede spørgsmål/forum, vidensbase, telefonisk support
Kurser Dokumentation
Sprog Engelsk
Salesforce Sales Cloud fordele og ulemper
FORDELE
  • 24/7 kundesupport fra et dedikeret serviceteam
  • Masser af automatiserings- og personaliseringsfunktioner
  • Cloud-hostet system for hurtigere ydeevne
  • Åben API med tonsvis af integrationer tilgængelige
  • Omfattende salg, service og markedsføring
ULEMPER
  • Ikke egnet til installation på stedet
  • Ingen live-chat support
  • Kan være komplekst for nogle
Salesforce Sales Cloud-funktioner
API-adgang
Aftaleplanlægning
Opkaldslogning
Samarbejdsværktøjer
Kontakt Management
Administration af kundefeedback
Kundesegmentering
Kundesupport billetsalg
Brugerdefinerbare Dashboards
Dataimport/eksport
Document Management
Email Marketing
Lead Management
live chat
Marketing Automation
Mobil adgang
Ordrebehandling
Product Catalog
Citater/Forslag
Rapportering og analyse
Rollebaseret adgangskontrol
Salgsprognoser
Salg Pipeline Management
Social Media Integration
Undersøgelsesledelse
Task Management
Territorium Management
Tredjepartsintegrationer
Bruger tilladelser
Workflow Automation
Ansvarsfraskrivelse
Vores forskning er kurateret fra forskellige autoritative kilder og beregnet til at give generel rådgivning. Vi garanterer ikke, at vores forslag vil fungere bedst for hver brugssituation, så overvej dine unikke behov, når du vælger produkter og tjenester. Del gerne din tilbagemeldinger.
Sidst opdateret: juli 16, 2024
Salesforce Sales Cloud-logo
18,560 Salesforce Sales Cloud Anmeldelser
4.3 ud af 5
Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 12, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Talha N. avatar
Talha N.
Salesforce Operations Manager
"Hurtig reaktion"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

Easy to use and quick customer support of salesforce.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

Havent find anything to dislike, all the features are very good.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Quick generation of reports and dashboards and inbox with Einstein Activity Capture

Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 09, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
UP
Uday P.
Business Analyst
"Anmeldelse om Salesforce Sales Cloud"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

Salesforce Sales Cloud uses the sales data of the organization and it helps to develop the sales software and it keeps your information safer where you can use the filters to get out the details whenever it requires.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

I have not found any issues while using the sales cloud.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

The business running into the organizations but we unable to get the records of sales since last few years and with the help of sales cloud it works well into the software.

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 08, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AN
Arvind N.
Senior Inside Sales Manager
"Bedst at bruge til analyse af din virksomhed"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

Salesforce helps me to analysis the result and help me with every update and reminder.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

Nothing is to dislike here , everything is perfect to use.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Salesforce helps me to analysis the result and help me with every update and reminder. It's helps me to grow the business as well as and make productive for the market and helps to generate the revenue with all the update and reminder.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 08, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
CT
Catherine T.
Grundlægger
"Kilden til vores organisations sandhed"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

The flexibility, eveything seems feasible using Salesforce and is a platform that adapts perfectly to our needs.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

It is a very complex platform that requires a full walkthrough/training with new teammembers

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Salesforce is the source of truth for our company, everything lives there. Both Sales and CS benefit greatly from it.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 08, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
UG
Uma G.
Site Pålidelighed Engineer
"Effektivt salgsstyringsværktøj"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

Salesforce Sales Cloud streamlines sales processes with intuitive features, customizable dashboards and robust capabilities

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

The initial setup and learning curve can be challenging for new users. Some advanced features may require additional training

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Sales Process Management with insights and reporting. Personalizes customer engagement by leveraging customer data and AI-driven insights

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 06, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Ana Carla R. avatar
Ana Carla R.
Tilknyttet partner
"Bedste CRM, jeg nogensinde har arbejdet med"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

Here the sky is the limit, I love this tool because you can make customizations as needs arise.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

I have nothing to declare, I like it more.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

It meets my demands very well, here I can have a 360 view of my client and the chances of closed and won opportunities have increased a lot.

Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 05, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
JG
Jonathan G.
Grundlægger
"Er det job"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

Salesforce is a great. It does what it's supposed to do and is a good CRM and integrates with everything.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

Wish Salesforce released more features like Hubspot has been doing.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

It's our main CRM and works great for centralizing data.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 03, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
LC
Leah C.
Grundlægger
"Meget brugervenlig"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

We are able to keep all our data in 1 location.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

I prefer Salesforce Classic and the push for Lightning is strong, but I'd really rather not transition.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Data integrity

Mid Market (51-1000 emp.)
Jan 29, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Barske Wardhan G. avatar
Barske Wardhan G.
Test automationsingeniør
"Bedste CRM-platform"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

It helps customer's marketing, sales work from anywhere. It helps us to keep track of all the marketing and sales processes. It has lot of features like contact management, task management and analytics.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

I haven't seen any downside of the Salesforce CRM. Its realtime performance, digital dashboards are awesome.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

We work with an organization who have teaching services with lot of universities in UK so we mostly manage all the sales and university data over Salesforce only.

Enterprise (> 1000 emp.)
Jan 28, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
DR
Daniel Alejandro R.
Grundlægger
"mig gusta"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

siento que los mas util de la plataforma es la falidad que tiene para compartir datos y la cantidad de datos a almacenar me parece que es lo mas util de la plataforma

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

Lo que no que me gusta esque el servidor suele caerse muhco, eso interrumpe la carga de datos y la reporteria que suele hacer con esa informacion guardada en la Coud

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

con esta plataforma solucione inquietudes que tiene los usuarios de nuestros servicio, almaceno los correos y datos de los clientes de manera segura y rapida, aun asi siento que el beneficio esta en que el aplicativo me deja rastrear todos los datos automaticamente en una nuve..

Enterprise (> 1000 emp.)
Jan 28, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Steven B. avatar
Steven B.
Branding entusiast
"Jeg kan godt lide salgsstyrke"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

It helps me navigate my jobs daily duties.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

It is a bit tricky to learn. Once you have it down it works great

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Helping keep customer relationships

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 26, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Karin B. avatar
Karin B.
Senior National Sales Executive
"Salesforce Inbox - Tidsbesparelser lige ved hånden!!!"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

I love being able to attach outside email messages to the Salesforce profiles. It allows me to see if they have opened the correspondence and I also love the text shortcuts which also save me time.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

I wish there was capacity for more text shortcuts. I also remember from a while back a feature that allowed you to send contacts a message that you would like them to update their information and when they did it automatically updated in their Salesforce profile. I loved that feature and do not believe it is still available. If it is, I do not know how to access it.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

It solves me wondering whether or not someone saw and opened my messages. It also keeps me from having to retype the same standard messages over and over. I like the fact that it can attach to multiple contacts from the same company.

Mid Market (51-1000 emp.)
Jan 24, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AK
Ankit K.
Grundlægger
"Salesforce-oplevelse efter brug"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

Salesforce Sales Cloud's standout feature is its versatility. The platform offers a comprehensive suite of sales tools, robust customization options, and seamless integration capabilities. Its user-friendly interface empowers sales teams, fostering collaboration, and driving productivity to meet diverse business needs.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

Some users find Salesforce Sales Cloud's pricing structure complex, and extensive customization can require expertise. Additionally, occasional system updates may temporarily impact workflows, affecting user experience.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Salesforce Sales Cloud addresses challenges by centralizing customer data, streamlining processes, and enhancing collaboration. It benefits us by providing a unified platform for sales, marketing, and customer service, fostering a holistic view of customer interactions. Automation improves efficiency, enabling us to deliver personalized and timely solutions, ultimately enhancing customer satisfaction and loyalty.

Enterprise (> 1000 emp.)
Jan 23, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
FI
Fahad I.
Grundlægger
"Den dygtige Salesforce Sales Cloud-bruger i 6 år, øger salget hos Foodpanda."
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

Salesforce Sales Cloud's flexibility and scalability have been crucial in tailoring the system to meet specific sales needs at foodpanda. Real-time visibility, automation features, and cloud-based accessibility enhance efficiency, streamline tasks, and foster agile sales operations.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

Salesforce Sales Cloud is powerful, but making detailed reports can be a bit tricky, especially for new users. Also, some features and extra user licenses can be costly, which might be challenging for smaller businesses with limited budgets. Overall, it works well, but it could be easier to use for reporting, and the costs could be more budget-friendly.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

Salesforce Sales Cloud streamlines our sales processes, providing a centralized hub for customer data and improving collaboration. Its automation features save time, boosting efficiency, and its scalability adapts to our evolving needs. In a nutshell, it's our reliable companion in making sales smoother and more efficient at Foodpanda.

Mid Market (51-1000 emp.)
Jan 22, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
FA
Faizan A.
Grundlægger
"godt værktøj"
Hvad kan du bedst lide ved Salesforce Sales Cloud?

It is a good tool for mainitaing leads and managing them.

Hvad kan du ikke lide ved Salesforce Sales Cloud?

The thing ist need to be more fast and responsive.

Hvilke problemer løser Salesforce Sales Cloud, og hvordan kommer det dig til gode?

It is helping me to mange my sales pipleline in a strealinemanner

Besøg hjemmesiden