SendPulse baggrundssløring
SendPulse logo
SendPulse
Multi-channel Marketing Automation
4.6
(478)
af SendPulse
Hvorfor Findstack er ledig?
Findstack er gratis for brugerne, fordi leverandører betaler os, når de modtager webtrafik og salgsmuligheder. Findstack mapper viser alle leverandører - ikke kun dem, der betaler os, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.
Uafhentet: Arbejder du hos SendPulse?
Findstack tilbyder objektiv, uafhængig forskning og verificerede brugeranmeldelser. Vi kan optjene et henvisningsgebyr, når du besøger en leverandør via vores links. Lær mere

SendPulse Anmeldelser og produktdetaljer

SendPulse Oversigt
Hvad er SendPulse?

Sendpulse er bedst kendt for at være en e-mail-marketingplatform, der var sømløst bygget til e-mails, SMS, messenger-chatbots og populære messaging-apps som Telegram og Whatsapp. Bekvemmeligheden ved at have alle disse betyder, at det er nemmere at nå din virksomhed gennem forskellige kanaler, og det gør det så meget nemmere for brands at spore kommunikation på tværs af forskellige platforme. Med Sendpulse kan virksomheder bygge adaptive e-mails, sætte trigger-e-mails og blive sendt på tværs af forskellige stadier af salgstragten, engagere sig med leads og kunder, sende push-beskeder, starte SMS-kampagner og sende op til 12000 mes.sages gratis gennem en SMTP-server.

Om os SendPulse
År grundlagt 2015
Firma størrelse 51-200 medarbejdere
Hovedkontor Wilmington, Delaware, USA
Sociale medier
SendPulse-kategorier til Findstack
SendPulse Produktdetaljer
Capabilities
AI
API
Segment
Lille virksomhed
Midtmarked
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Web-baseret, mobil Android, mobil iPad, mobil iPhone
Support 24/7 (liverepræsentant), chat, e-mail/helpdesk, ofte stillede spørgsmål/forum, vidensbase, telefonisk support
Kurser Dokumentation
Sprog Engelsk
SendPulse fordele og ulemper
FORDELE
  • Sømløst bygget til e-mails, SMS, messenger chatbots, Telegram og Whatsapp
  • I stand til at opsætte triggerflows ved hjælp af e-mails
  • Understøtter web-push-meddelelser og hændelsesudløste e-mails
ULEMPER
  • Sømløst bygget til e-mails, SMS, messenger chatbots, Telegram og Whatsapp
  • I stand til at opsætte triggerflows ved hjælp af e-mails
  • Understøtter web-push-meddelelser og hændelsesudløste e-mails
SendPulse funktioner
roller
Ydeevne og pålidelighed
Internationalisering
Værktøjer til dataimport og -eksport
Integrations-API'er
E-mail og mobil forhåndsvisning
Administrer e-mail-lister
Afsendelse af høj lydstyrke
Opbygning og personalisering af e-mails
Afsendelse af udgående e-mails
Administrer e-maillevering
Automatiserede e-mail-svar
A / B-test
Grundlæggende rapportering
Flerbrugerkonto
SendPulse Media
SendPulse 0
SendPulse 1
SendPulse 2
SendPulse 3
SendPulse-skærmbilleder
Ansvarsfraskrivelse
Vores forskning er kurateret fra forskellige autoritative kilder og beregnet til at give generel rådgivning. Vi garanterer ikke, at vores forslag vil fungere bedst for hver brugssituation, så overvej dine unikke behov, når du vælger produkter og tjenester. Del gerne din tilbagemeldinger.
Sidst opdateret: Maj 24, 2024
SendPulse logo
478 SendPulse Anmeldelser
4.6 ud af 5
Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 03, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Rafael C. avatar
Rafael C.
Proceskontrolingeniør
"God service og lav pris."
Hvad kan du bedst lide ved SendPulse?

A very good partner. Easy to use. Good support. Easy documentation.

Hvad kan du ikke lide ved SendPulse?

The payment process is not good. The advertisement about the Whatsapp connection is unclear. When you select it, it shows that you need to purchase a plan to start using it.

Hvilke problemer løser SendPulse, og hvordan gavner det dig?

I need to automatize the flow and turn my service in an automated way.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 02, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
RP
Reoung P.
"Det er mere funktion"
Hvad kan du bedst lide ved SendPulse?

Chatbot and email programs it have more function

Hvad kan du ikke lide ved SendPulse?

it is some lession , they don't update as new funtion

Hvilke problemer løser SendPulse, og hvordan gavner det dig?

Email Marketing , it is have working so fast and save time to design , we can recieved about delivery email , our sale increase 20 %

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 01, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Andy N. avatar
Andy N.
CEO og grundlægger
"Fantastisk app og nem at bruge"
Hvad kan du bedst lide ved SendPulse?

Easy to use application. There are many utilities to help solve tasks quickly. Since I used SendPulse, I have saved a lot of personnel costs. Chatbots can do more than expected. I can use 3rd parties to integrate into CRM or work management applications

Hvad kan du ikke lide ved SendPulse?

The user interface is a bit ugly. Loading speed is a bit slow and needs to be improved. Sendpulse's CRM still lacks many features and needs more improvements.

Hvilke problemer løser SendPulse, og hvordan gavner det dig?

It helps me save on personnel costs, and helps us respond to messages and get customer information 24/7

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 31, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
FC
Fernando C.
"Det bedste valg til vores nye chatbot til WhatsApp"
Hvad kan du bedst lide ved SendPulse?

SendPulse, was our business choice to build our corporate chat bot, due to its flexibility and good pricing. We hope it to become of our daily business in relating and solving issues efficiently for our community and users.

Hvad kan du ikke lide ved SendPulse?

Learning curve took a longer than expected.

Hvilke problemer løser SendPulse, og hvordan gavner det dig?

Send Pulse is taking care of the many questions users have about notary services in Notary 68 in Bogotá, Colombia. It has streamlined and made responses more effective and timely.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 27, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
JC
Justin C.
"Fantastisk chatbot-software"
Hvad kan du bedst lide ved SendPulse?

It's so easy to use and I dont' have to learn how to use the freaking Microsoft Bot Framework or Python!

Hvad kan du ikke lide ved SendPulse?

It doesn't support receiving files/images from users as input, nor any robust server-side computation ability.

Hvilke problemer løser SendPulse, og hvordan gavner det dig?

It's allowing me to reach my users easily through the medium in which they're most accustomed to interact with (Telegram).

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 24, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
PC
Kæledyr C.
"bedste hjemmeside jeg tog for mit firma"
Hvad kan du bedst lide ved SendPulse?

whatsapp chatbot best website i took for my company

Hvad kan du ikke lide ved SendPulse?

nothinkbest website i took for my company

Hvilke problemer løser SendPulse, og hvordan gavner det dig?

every thing good

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 24, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
DH
Dean H.
"Alle klokker og fløjter uden de store udgifter"
Hvad kan du bedst lide ved SendPulse?

great live chat personnel and easy customer interface. All the features you could want and easy to integrate signup form in to website.

Hvad kan du ikke lide ved SendPulse?

i have nothing bad to say about sendpulse

Hvilke problemer løser SendPulse, og hvordan gavner det dig?

wanted to get an email marketing system in place and sendpulse has the most features for the least amount of money...

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 23, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
OF
Omer F.
"Vores sms-kampagner har været fantastisk"
Hvad kan du bedst lide ved SendPulse?

We have used several gateways in the past for sms marketing for our clients. However all these services had problems with deliveries or bad services. Sometimes the numbers used were fishy on involved in scams and all of them had very high prices for European countries. Send pulse is much easier to use and the reporting is very simple and straight forward.

Hvad kan du ikke lide ved SendPulse?

Initially our campaigns were blocked because of gdpr compliance which was inconvenient for us but as soon as we proved our right, we were given full access to their tools. And now it feels like a swiss army knife with several tools under one place.

Hvilke problemer løser SendPulse, og hvordan gavner det dig?

Sms rates are much cheaper for almost all countries. The delivery rates are also much better and phone numbers used for sms are new and not involved in fraudlent activities.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 23, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
VK
Vlad K.
"Nem at bruge, fantastisk til små virksomheder"
Hvad kan du bedst lide ved SendPulse?

Like i said a very helpfull and usefull platform, using it atm mainly for chatbots and it made my life easier :)

Hvad kan du ikke lide ved SendPulse?

at this moment i have nothing to give for the dislike section :)

Hvilke problemer løser SendPulse, og hvordan gavner det dig?

I have an ecomerce shop, and chatbots help me to lower the time i need to invest in customer support.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 20, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
HH
Henrik H.
"Bedste automatiseringsplatform"
Hvad kan du bedst lide ved SendPulse?

Sendpulse is easy to use and easy to implement, I have managed to learn its use in just 30 days and I have already implemented 3 chatbots. Their technical support is excellent, 24 hours a day when you have any questions they can help you. The frequency of use of sendpulse is almost every day since I am working on several projects. Among the features that sendpulse has are email marketing, chatsbot, sending push notifications. Its easy integration with other platforms makes it interoperable.

Hvad kan du ikke lide ved SendPulse?

The app android is running slow, but They are working to improve that.

Hvilke problemer løser SendPulse, og hvordan gavner det dig?

SendPulse has helped me integrate a chatbot for pharmaceutical companies, helping customers to consult the price of medicines through a chatbot, also to place orders through WhatsApp and social networks, it helps me with digital marketing, the funnel sales and acquisition of potential clients

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 17, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
TW
Terrence W.
"Fantastisk e-mail service"
Hvad kan du bedst lide ved SendPulse?

I love their intuitive tools and features.

Hvad kan du ikke lide ved SendPulse?

Well I really like the login procedure. The product works so well, but I guess sometimes I wish I culd send a text when I email and it doesn't have tat functionality.

Hvilke problemer løser SendPulse, og hvordan gavner det dig?

It is my email service.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 16, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
HM
Hafizah M.
"Jeg er glad for at møde Sendpulse"
Hvad kan du bedst lide ved SendPulse?

I like that all the features are what I want, and I find it easy to access and contact support At first I just wanted to try it, but I have decided that I will always use it for my business I hope this service continues and develops

Hvad kan du ikke lide ved SendPulse?

Sometimes there are things that are difficult to use, that's normal but the support really helped me

Hvilke problemer løser SendPulse, og hvordan gavner det dig?

At first the chatbot didn't work, but that turned out to be because I hadn't set the template

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 16, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
HK
Harry K.
"Jeg havde ikke forventet, at det skulle være SÅ godt"
Hvad kan du bedst lide ved SendPulse?

Intuitive interface, easy to use, features rich

Hvad kan du ikke lide ved SendPulse?

It's a bit slow. There's no way to create a new contact in the CRM automatically when someone starts a chat.

Hvilke problemer løser SendPulse, og hvordan gavner det dig?

Being able to automate helpdesk

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 16, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Mariia B. avatar
Mariia B.
Bdo
"Jeg har prøvet 7 tjenester før for at bygge min Telegram bot"
Hvad kan du bedst lide ved SendPulse?

User-friendly interface, a lot of functions, good price

Hvad kan du ikke lide ved SendPulse?

I will offer you more spread functionality from the point of view of a Telegram bot. But even for now, that's enough.

Hvilke problemer løser SendPulse, og hvordan gavner det dig?

I do a non-commercial project for Ukrainians in Bali. Thank you so much for all the necessary instruments; all I needed was here.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 15, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
OK
Oleg K.
"Anmeld Oleg"
Hvad kan du bedst lide ved SendPulse?

It is helping me to communicate with clients and customers in a second project

Hvad kan du ikke lide ved SendPulse?

Need to log in often. I would prefer remember me option

Hvilke problemer løser SendPulse, og hvordan gavner det dig?

It is helping us to stay in touch woth clients and customers

Besøg hjemmesiden