Smartsheet baggrundssløring
Smartsheet logo
Smartsheet
Strømlinet arbejdsstyringsløsning
4.4
(14,385)
af Smartsheet Inc.
Hvorfor Findstack er ledig?
Findstack er gratis for brugerne, fordi leverandører betaler os, når de modtager webtrafik og salgsmuligheder. Findstack mapper viser alle leverandører - ikke kun dem, der betaler os, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.
Uafhentet: Arbejder du hos Smartsheet?
Findstack tilbyder objektiv, uafhængig forskning og verificerede brugeranmeldelser. Vi kan optjene et henvisningsgebyr, når du besøger en leverandør via vores links. Lær mere

Smartsheet anmeldelser og produktdetaljer

Smartsheet Oversigt
Hvad er Smartsheet?

Smartsheet, der er en betroet arbejdsadministrationsplatform for over 90 % af Fortune 100-virksomheder, er en moderne arbejdsstyringssoftware, der gør det muligt for virksomheder at styre projekter, automatisere processer og arbejdsgange og skalere op til porteføljer og programmer på virksomhedsniveau. Det tilbyder et robust sæt visninger, dashboards, rapporter og arbejdsgange til at spore og fange projektplaner, tidsplaner og ressourcer. Smartsheet integreres nemt med en række tredjepartsapps og -software for at give teams mulighed for at integrere platformen i deres nuværende måde at arbejde på. Enterprise-grade, det er en af ​​de mest sikre arbejdsadministrationssoftware på markedet, der giver ledere og it-teams synlighed og detaljeret kontrol over data og adgang.

Om os Smartsheet Inc.
År grundlagt 2006
Firma størrelse 1001-5000 medarbejdere
Hovedkontor Bellevue, Washington, USA
Sociale medier
Smartsheet Kategorier på Findstack
Smartsheet Produktdetaljer
Capabilities
API
Segment
Lille virksomhed
Midtmarked
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Web-baseret, mobil Android, mobil iPad, mobil iPhone
Support 24/7 (liverepræsentant), chat, e-mail/helpdesk, ofte stillede spørgsmål/forum, vidensbase, telefonisk support
Kurser Dokumentation
Sprog Engelsk
Smartsheet fordele og ulemper
FORDELE
  • Datadrevet automatisering for mere effektive arbejdsgange
  • Platform, der nemt kan tilpasses
  • En meget visuel løsning gør opgavesporing nemmere
  • Kritiske opgavestyringsfunktioner hjælper med at øge produktiviteten i stor skala
  • Pålidelig automatisering af kritiske forretningsprocesser for team og projekter
ULEMPER
  • Ingen tidsregistreringsfunktion
  • Tilbyder ikke en automatisk lagringsmulighed
  • Begrænset kalendervisning
  • Ingen tidsregistreringsfunktion
Smartsheet Awards
Findstack 2024 General Badge
Smartsheet funktioner
skabeloner
Oprettelse & tildeling
To-do lister
Tilbagevendende opgaver
Forfaldsdatoer
Afhængigheder
Opgaveprioritering
Drag & Drop
Planlægning
Views
Projektkort
Kalender Se
Dashboards
Task Management
GANTT
Smartsheet Media
Smartsheet 0
Smartsheet 1
Smartsheet 2
Smartsheet 3
Smartsheet 4
Smartsheet 5
Smartsheet-skærmbilleder
Ansvarsfraskrivelse
Vores forskning er kurateret fra forskellige autoritative kilder og beregnet til at give generel rådgivning. Vi garanterer ikke, at vores forslag vil fungere bedst for hver brugssituation, så overvej dine unikke behov, når du vælger produkter og tjenester. Del gerne din tilbagemeldinger.
Sidst opdateret: Maj 24, 2024
Smartsheet logo
14,385 Smartsheet Anmeldelser
4.4 ud af 5
Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 09, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
DJ
Deepak J.
"Effektivt værktøj til datasporing og projektstyring"
Hvad kan du bedst lide ved Smartsheet?

Ease of Implementation, ease of use and high prmpt

Hvad kan du ikke lide ved Smartsheet?

Limites lines accept and controlled formulae

Hvilke problemer løser Smartsheet, og hvordan kommer det dig til gode?

its a great tool to operate in project management

Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 08, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
PK
Paul K.
Computer Software
"SmartSheet er en stærkt anbefalet online-app til arbejdsledelse."
Hvad kan du bedst lide ved Smartsheet?

It's my six years in total experience using a smart sheet for managing my work. Easily implemented and daily used it. During the implementation they helped me over the integration. Support agent answer my query ASAP. It's one of the useful applications that I am using to record and analyze the data in all prospects. It's a user-friendly application.

Hvad kan du ikke lide ved Smartsheet?

So far, I don't have anything special to mention here.

Hvilke problemer løser Smartsheet, og hvordan kommer det dig til gode?

Maintaining a record of work.

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 08, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Gurudev S. avatar
Gurudev S.
Kundeservice Specialist
"Let i driften"
Hvad kan du bedst lide ved Smartsheet?

I love that it helps me in keeping track of my project tasks and deadlines. Also its an effective tool to represent the numerical figures in a graphical manner. I can easily plan my resiurces with help of this.

Hvad kan du ikke lide ved Smartsheet?

I wish if we could also get the flowchart feature in this tool

Hvilke problemer løser Smartsheet, og hvordan kommer det dig til gode?

Overall, Smartsheet enabls me to collaborate the data more effectively. It has user friendly interface, great features like graphs etc make it a great tool to enhance productivity of me and my team.

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 08, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
ST
Shikha T.
"Det er et brugervenligt værktøj til at organisere arbejdet. Vi kan bruge formler. Det hjælper med at vedligeholde data nemt."
Hvad kan du bedst lide ved Smartsheet?

The best thing about SmartSheet is it's easy to use and helps teams work together smoothly. It is also good for tracking tasks and sharing updates with everyone.

Hvad kan du ikke lide ved Smartsheet?

Smartsheet can be a little challenging to understand for some people. And not have the latest features found in other tools. Sometimes, it might hang when handling heavy data.

Hvilke problemer løser Smartsheet, og hvordan kommer det dig til gode?

Smartsheet helps us to keep our work organized and make it easy for everyone to work together.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 08, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Anumeet K. avatar
Anumeet K.
Vicedirektør for globale rettigheder og royalties
"Imponerende projektstyringsværktøj"
Hvad kan du bedst lide ved Smartsheet?

Beautiful tool, wonderful project management

Hvad kan du ikke lide ved Smartsheet?

Cumbersome formulae application. Its not easy to apply formulae

Hvilke problemer løser Smartsheet, og hvordan kommer det dig til gode?

Project and Task Management. It saves me nnumber of man hours using the report builder feature

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 08, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
RB
Ramesh B.
Uddannelsesstyring
"Let at oprette Dashborad"
Hvad kan du bedst lide ved Smartsheet?

Automation, ease of use, ease of impletmentation, customer support

Hvad kan du ikke lide ved Smartsheet?

Pivot is not avaliable, Dashborad,Formula not user friendly

Hvilke problemer løser Smartsheet, og hvordan kommer det dig til gode?

Smart sheet is every useful tracking Project management & task Management. Team Collaboration

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 08, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AJ
Aaron J.
"Brugervenlig"
Hvad kan du bedst lide ved Smartsheet?

I like the ease of which I can customize my sheets and adjust the conditional formatting.

Hvad kan du ikke lide ved Smartsheet?

Because I am not a project manager by trade there is a large learning curve for pulling data from a sheet to a dashboard. They have a lot of tutorial videos but I spend a lot of time watching a video for 30 seconds of information I need. Again I am a novice trying to use a professional program. Who knows, maybe I'll be adding project manager to my creditials.

Hvilke problemer løser Smartsheet, og hvordan kommer det dig til gode?

Organizing mutliple events and planning for the year.

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 07, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Marlie S. avatar
Marlie S.
Projektanalytiker III
"Bedste projektledelsesprodukt"
Hvad kan du bedst lide ved Smartsheet?

It's very easy to use without a ton of training.

Hvad kan du ikke lide ved Smartsheet?

I haven't found anything yet that I don't like.

Hvilke problemer løser Smartsheet, og hvordan kommer det dig til gode?

As a project manager, keeping on top of projects and keeping the project team informed of what they should be working on.

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 07, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
JA
Jolie S. Kpaka A.
"Meget effektiv i min rolle og mine ansvarsområder"
Hvad kan du bedst lide ved Smartsheet?

Smartsheet is very useful for managing all our projects across all countries we work in tracking their progress and generating reports.

Hvad kan du ikke lide ved Smartsheet?

We work worldwide and have so many projects across the countries we operate in and sometimes due to the limited number of cells, rows, and columns we have had to record details of a country in 2 or 3 different sheets.

Hvilke problemer løser Smartsheet, og hvordan kommer det dig til gode?

Project Management from Initiation to Closure.

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 07, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Sandeepika . avatar
Sandeepika .
Mad og drikke assistent
"Fantastisk værktøj til dataprojektioner"
Hvad kan du bedst lide ved Smartsheet?

User friendly interface and great to showcase when it comes to Data and graphic representation of data.

Hvad kan du ikke lide ved Smartsheet?

At times it creates hurdles when applying excel formals in the sheets and then it also at times create difficulties while we have to create monthly dashboards using the same template and Data driven graphs.

Hvilke problemer løser Smartsheet, og hvordan kommer det dig til gode?

Instead of make different excel sheets, smartest offers us to save the data and from the same sheets we can show highlights to the management simply. Also we can share these files easily over emails or teams so it's kinda user friendly.

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 07, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
BR
Basim R.
"One-stop-løsning til at vedligeholde data og få indsigt gennem dashboards."
Hvad kan du bedst lide ved Smartsheet?

Automation, Dashboard, UI, record keeping, Data integration, and it is very easy to use

Hvad kan du ikke lide ved Smartsheet?

I can't add multiple tabs to one single sheet

Hvilke problemer løser Smartsheet, og hvordan kommer det dig til gode?

It helps me to keep and rrecordof everything and also keeps on reminding me what task is due. Additional I just love the lock column feature which allows me to make sure that the data is not disturbed if shared with multiple users

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 06, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Jeff M. avatar
Jeff M.
Planlægningsanalytiker
"Fremragende værktøj til dataanalyse"
Hvad kan du bedst lide ved Smartsheet?

Smarsheet is incredibly user friendly and enables me to collect data points from multiple users. I use Smartsheet on a daily basis for multiple different accounts. It was incredibly easy to implement within my organization.

Hvad kan du ikke lide ved Smartsheet?

That the training classes cost so much money.

Hvilke problemer løser Smartsheet, og hvordan kommer det dig til gode?

Pulling multiple and diverse data points from multiple customers.

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 06, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AD
Alioune D.
"Nyttig løsning"
Hvad kan du bedst lide ved Smartsheet?

The fact that is collaborative. The fact that it's mixing solutions (excel and Microsoft project)

Hvad kan du ikke lide ved Smartsheet?

The lack of formulas (the number of formulas available is really limited)

Hvilke problemer løser Smartsheet, og hvordan kommer det dig til gode?

Providing collaborative project management tools

Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 06, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
BB
Borislav B.
"Produktet hjælper med at arbejde på projekter med mange forskellige mennesker"
Hvad kan du bedst lide ved Smartsheet?

The user interface is great and allows multiple users to collaborate very easily on many documents. Implementation is very well made and there is a very well presented way to manipulate the users and their permissions within the system and the projects that they can work on. It's easy to use and very intuitive.

Hvad kan du ikke lide ved Smartsheet?

In our company we didn't find any negative sides of the SmartSheet product.

Hvilke problemer løser Smartsheet, og hvordan kommer det dig til gode?

We had to use SmartSheet when we moved our production warehouse from one place to another. It helped a lot of people do their job much easily than with other alternatives.

Enterprise (> 1000 emp.)
Februar 06, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Saurav N. avatar
Saurav N.
Assistant Manager
"Fantastisk i opgavefuldførelse og projektion for tal til ledelsen"
Hvad kan du bedst lide ved Smartsheet?

Smarsheet gives us a platform to create and maintain data for our day to day tasks and allows us to represent the same in graphs & charts form to show the zest & highlights to the management real time.

Hvad kan du ikke lide ved Smartsheet?

Not a dislikie but a suggestion if this tool can also be used to prepare the flowchart diagrams. It will help more people.

Hvilke problemer løser Smartsheet, og hvordan kommer det dig til gode?

We can connect Smartsheet with other tools like Microsoft Office 365, Google Workspace etc to create a unified system to share our day to day files and data. Along with this it is great to generate insightful reports and dashboards to track progress, identify bottlenecks, and make data-driven decisions.

Besøg hjemmesiden