Teachable baggrundsvaghed
Teachable logo
Teachable
Styrk din online undervisning
4.0
(46)
Hvorfor Findstack er ledig?
Findstack er gratis for brugerne, fordi leverandører betaler os, når de modtager webtrafik og salgsmuligheder. Findstack mapper viser alle leverandører - ikke kun dem, der betaler os, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.
Uafhentet: Are arbejder kl Teachable?
Findstack tilbyder objektiv, uafhængig forskning og verificerede brugeranmeldelser. Vi kan optjene et henvisningsgebyr, når du besøger en leverandør via vores links. Lær mere

Teachable Anmeldelser og produktdetaljer

Teachable Oversigt
Hvad er Teachable?

Teachable er en populær platform blandt undervisere og lærere, der ønsker at bruge internettet til at undervise, fremvise deres hobbyer og tjene penge på de kurser, de sælger. Den gratis version er allerede generøs og tilbyder ubegrænset hosting, men platformens betalte niveauer giver dig adgang til SEO-funktioner og live-gruppe coaching-sessioner og giver dig et tilpasset domæne. Teachable har integrationer med Facebook, Pixel, Circle.so og ConvertKit. Det tilbyder også en partnerordning, der giver brugerne mulighed for at tjene op til 30 % kommission med hver Teachable henvisning.

Om os Teachable, Inc.
År grundlagt 2014
Firma størrelse 51-200 medarbejdere
Hovedkontor New York, NY, USA
Sociale medier
Teachable Kategorier på Findstack
Teachable Produktdetaljer
Capabilities
API
Segment
Lille virksomhed
Midtmarked
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Web-baseret
Support 24/7 (liverepræsentant), chat, e-mail/helpdesk, ofte stillede spørgsmål/forum, vidensbase, telefonisk support
Kurser Dokumentation
Sprog Engelsk
Teachable Fordele og ulemper
FORDELE
  • Opret færdiggørelsesattester eller brug skabeloner, som eleverne kan downloade
  • Dataovervågning og sikkerhed med support, hvis der opstår udfald
  • Podcasts fra Teachable skabere på Spotify
  • Livebegivenheder, webinarer og gruppeudfordringer
  • Ubegrænset adgang til nøglefunktioner – båndbredde, kurser, studerende og coaching
ULEMPER
  • Lange ventetider på at blive betalt for kursusskabere på gratis- og basisplanerne.
  • Hvis du er på en basisplan, skal du forvente at blive opkrævet et transaktionsgebyr på 5 % pr. transaktion.
  • Dyrere end andre platforme med lignende funktioner
Teachable Funktionalitet
Tilgængelighedsfunktioner
Adaptiv læring
Opgavestyring
Automatiske underretninger
Branding muligheder
Certificeringsstyring
Indholdsbibliotek
Kursusforfatter
Kursstyring
Skabeloner, der kan tilpasses
Diskussionsforum
Fildeling
gamification
Instruktørstyret uddannelse
Interaktivt indhold
LMS-integration
Live videokonferencer
Mobil læring
Flersproget support
Fremskridtssporing
Quizzer og vurderinger
Rapportering og Analytics
SCORM-overholdelse
Social læring
Studentportal
Undersøgelse og feedback
Tredjepartsintegrationer
Bruger Management
Virtuelle klasseværelser
e-handelsintegration
Teachable Medier
Teachable 0
Teachable 1
Teachable 2
Teachable 3
Teachable 4
Teachable Screenshots
Ansvarsfraskrivelse
Vores forskning er kurateret fra forskellige autoritative kilder og beregnet til at give generel rådgivning. Vi garanterer ikke, at vores forslag vil fungere bedst for hver brugssituation, så overvej dine unikke behov, når du vælger produkter og tjenester. Del gerne din tilbagemeldinger.
Sidst opdateret: juni 17, 2024
Teachable logo
46 Teachable Anmeldelser
4.0 ud af 5
Small Business (50 eller færre ansatte)
September 28, 2022
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SH
Sarah H.
Customer Experience Manager & Email Marketing
"Stor Teachable Ventilator"
Hvad kan du bedst lide Teachable?

It's easy to use, to learn and to understand. I appreciate how intuitive it is.

Hvad kan du ikke lide ved Teachable?

I'm not a fan of how hard it can be to clean up duplicate and outdated users. (If there is a way I'm not aware of it.)

Hvad problemer er Teachable løsning, og hvordan gavner det dig?

Teachable helps our team encourage educators, keep them motivated in a very discouraging world right now. It has made our business very scalable.

Small Business (50 eller færre ansatte)
August 19, 2022
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Rajvir S. avatar
Rajvir S.
Udviklingsingeniør
"Nemt at starte din online forretning"
Hvad kan du bedst lide Teachable?

What I love about Teachable is its easy interface and assistance in collecting taxes from customers around the world. You do not have to worry about applying different tax rates. Teachable does that for you.

Hvad kan du ikke lide ved Teachable?

The user interface could have been a bit better. The learning activities are limited and there is no way to integrate LIVE sessions from Zoom.

Hvad problemer er Teachable løsning, og hvordan gavner det dig?

Allows bulk importing of lessons is very helpful. I love the feature of Order bump and it has given me more sales.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 28, 2021
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Barathkumaar R. avatar
Barathkumaar R.
Grundlægger og administrerende direktør
”Jeg er stor fan af Teachable, Det har hjulpet mig med at lave webinarer og onlinekurser til min virksomhed."
Hvad kan du bedst lide Teachable?

I have been looking for a good tool to help me create, design, and sell online courses. I've found Teachable. It is a great platform that provides courses on how to create, design, and sell online courses. It is a great learning tool that is easy to use and helps me easily create, design, and sell my courses on the web. It also allows me to earn with ease. I am so happy I found this tool.

Hvad kan du ikke lide ved Teachable?

Best out there in the Market. I never looked for another tool while I am using Teachable.

Hvad problemer er Teachable løsning, og hvordan gavner det dig?

Teachable is the perfect place for anyone looking to start their own online course. It's easy to use, looks great, and is very affordable.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 27, 2021
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Raghu V. avatar
Raghu V.
Kunde Succes Manager
"Bedste online og coaching platform"
Hvad kan du bedst lide Teachable?

Easy to create courses and sell. The platform is so good, and mainly, the designs of the landing page are stunning. For into, I mean starters too, it's good. Just in simple tricks, we make the platform easy and simple. Payments collection and settlement all easy. They do develop new awesome features. It all like things are kept on updating I also loved the community they built.

Hvad kan du ikke lide ved Teachable?

A few times, it's tough to bundle the courses that per my choice. Also, I need to add a build download option because sometimes, if I need to draw the data, then to download one video by video, it was so annoying. Mobile version need to upgrade a little.

Hvad problemer er Teachable løsning, og hvordan gavner det dig?

Mainly as a teacher, the professional loo it gives confidence to people who get enrolled. Feasibility of adding as many features we want. Its best user-supportive features. Possibility of adding to third party platforms with all ease. Easy and quick to launch my course which is most important one.

Small Business (50 eller færre ansatte)
September 27, 2019
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Ricardo Alexandre F. avatar
Ricardo Alexandre F.
Financial Planner
"Nem at bruge og pålidelig"
Hvad kan du bedst lide Teachable?

it's very easy to use and the platform has a lot of features. It is very easy to upload documents and videos and also you can see all the information about steudents intecation with each of the classes.

Hvad kan du ikke lide ved Teachable?

it is not easily customizable, you can change the colors only. If you want to change the whole experience you should hire a designer to work on some code.

Hvad problemer er Teachable løsning, og hvordan gavner det dig?

reliabiliy. I want a platform I don't need to have a support on my own and also that has a lot of features.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Mar 26, 2019
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
JA
Ja Net A.
Medarbejder
"At nå ud til kunder i hele verden med mine onlinekurser"
Hvad kan du bedst lide Teachable?

Not provided

Hvad kan du ikke lide ved Teachable?

Not provided

Hvad problemer er Teachable løsning, og hvordan gavner det dig?

Not provided

Small Business (50 eller færre ansatte)
Maj 18, 2018
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
JL
Jennifer. L.
Grundlægger
"Langtidskursusskaber kundeanmeldelse"
Hvad kan du bedst lide Teachable?

I like how easy it is to create courses. It's fun and effortless. You don't have to be tech savvy.

Hvad kan du ikke lide ved Teachable?

I dislike pricing. I'd be happier with more packages and cheaper plans.

Hvad problemer er Teachable løsning, og hvordan gavner det dig?

Serving my customers by providing content about problems they need solutions for.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 03, 2018
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
CP
Caryn P.
Konsulent / tekstforfatter / webudvikler
"Fantastisk platform for e-kurser"
Hvad kan du bedst lide Teachable?

After testing several different options, I found this to be the most intuitive for creating ecourses.

Hvad kan du ikke lide ved Teachable?

The pricing, specifically how it's a subscription model. It would be better if they took a percentage based on sales.

Hvad problemer er Teachable løsning, og hvordan gavner det dig?

E-courses

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 24, 2017
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
PS
Peter s
Grundlægger
"Omfattende uddannelsesplatform, der leverer enestående værdi"
Hvad kan du bedst lide Teachable?

They understand both the business and user experience elements necessary to launch, promote, and manage online education programs.

Hvad kan du ikke lide ved Teachable?

At this point, there is nothing to dislike. We do look forward to growth in their analytics which will come in time with their growth.

Hvad problemer er Teachable løsning, og hvordan gavner det dig?

The delivery of real-world education in the subject of b2b brand story mastery, brand strategy mastery, and marketing execution mastery.

Small Business (50 eller færre ansatte)
August 08, 2017
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Stephanie L. avatar
Stephanie L.
Markedsførings- og forretningsudviklingskonsulent
"Teachable Ændrede alt for mig"
Hvad kan du bedst lide Teachable?

I have been using WordPress and building websites for almost ten years now. I previously had my courses and memberships on my own site. Since I moved them to Teachable, my sign ups have tripled and my cancellations have gone down to almost nothing. They have an incredibly easy to use system that has everything and that my students love. Plus they offer an affiliate system so I don't have to worry about anything. I can easily make my students affiliates and Teachable takes care of all the payouts and tracking.

Hvad kan du ikke lide ved Teachable?

I do pay quite a bit per month for having all the features I want, however, in the end, the time and money it would take me to do all these things, the price reasonable.

Hvad problemer er Teachable løsning, og hvordan gavner det dig?

Teachable runs all my courses and memberships. This is my passive income source. This is a huge part of my business that I have been building. Since switching everything to Teachable, my sales have increased.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 29, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
4.5
SK
Shalinee K.
Grundlægger
"Fantastisk LMS for alle"
Hvad kan du bedst lide Teachable?

Ease to create courses and simple drag and drop website building. Now from the Teachable sales page transaction has become super easy. Loading video content is better than most of the LMS.

Hvad kan du ikke lide ved Teachable?

The limitation in the paid version is to have only five courses at a time. However, the pro version doesn't have a limit. Also, pricing is on the higher side. Adding direct automation to enroll students from payment gateway will be a great feature.

Hvad problemer er Teachable løsning, og hvordan gavner det dig?

We are utilizing Teachable for our course, and it is giving a smooth process of enrollment, course creation and make the whole teaching process smooth.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 04, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
4.5
Cecil L. avatar
Cecil L.
Human Resources Assistant
"Det hjælper dig meget nemt med at oprette kurser."
Hvad kan du bedst lide Teachable?

What I like best is I can create an attractive course very easily. The uploads features work VERY fast and I can see how my course is looking in the preview page. The support is very good too.

Hvad kan du ikke lide ved Teachable?

Sometimes I get lost in all the admin pages in the back-office. It takes me some time to find what I am looking for. I'd like an intermediate plan between the cheapest and the professional.

Hvad problemer er Teachable løsning, og hvordan gavner det dig?

Teachable offers a platform to hold all your content for students to see. We use it for: selling courses and training our personnel. It's been very good thus far.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Juli 17, 2018
 Kilde
Samlet bedømmelse:
4.5
Eugene S. avatar
Eugene S.
Forretningsudviklingsdirektør (Digital Marketing | Salg & Marketing Automation | Growth Marketing)
"Få dine kurser op at køre inden for en dag"
Hvad kan du bedst lide Teachable?

Simple interface even for first timers.

Hvad kan du ikke lide ved Teachable?

Affiliate management, coupon management could be better.

Hvad problemer er Teachable løsning, og hvordan gavner det dig?

To quickly deploy a LMS that is easy for course instructors to upload, and easy for students (who may not be tech savvy) to use and consume. Benefits realized: Fast way to get up a LMS and elearning platform when you have content ready.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Juli 15, 2018
 Kilde
Samlet bedømmelse:
4.5
AD
Adrian D.
Seniorpræst
"Nem brugeroplevelse"
Hvad kan du bedst lide Teachable?

Easy to log into. Helpful user interface.

Hvad kan du ikke lide ved Teachable?

For larger courses, it's harder to skip between lectures. You must scroll all the way down.

Hvad problemer er Teachable løsning, og hvordan gavner det dig?

easy interface, access on multiple platforms.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 20, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
4.0
MJ
Maria J.
Ejer og grundlægger af Yuva Yoga.
"overvejer at opgive min wp hjemmeside..."
Hvad kan du bedst lide Teachable?

Teachable is intuitative to use. No fuss type of platform for course hosting. That is what I like the most about it it "no fuss type of platform.

Hvad kan du ikke lide ved Teachable?

Landing pages are OK, but they can do with more design elements where possible.

Hvad problemer er Teachable løsning, og hvordan gavner det dig?

Course hosting. Selling courses is my main source of income

Besøg hjemmesiden