Tekstdryp baggrundssløring
Textdrip logo
Textdrip
Automatiser din travlhed
4.8
(108)
Hvorfor Findstack er ledig?
Findstack er gratis for brugerne, fordi leverandører betaler os, når de modtager webtrafik og salgsmuligheder. Findstack mapper viser alle leverandører - ikke kun dem, der betaler os, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.
Påstået:
Denne profil administreres af produktleverandøren.
Findstack tilbyder objektiv, uafhængig forskning og verificerede brugeranmeldelser. Vi kan optjene et henvisningsgebyr, når du besøger en leverandør via vores links. Lær mere

Textdrip anmeldelser og produktdetaljer

Oversigt over tekstdrip
Hvad er Textdrip?

Textdrip revolutionerer kommunikationen med automatiske sms-drypkampagner. Vores software giver virksomheder mulighed for at skabe personlige sekvenser af tekstbeskedersages, at sikre rettidig levering af information til kunderne. Planlæg og automatiser nemt opfølgninger, promoveringer og påmindelser, øg engagementet og drev konverteringer. Textdrips brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at designe effektive kampagner og samtidig bevare et personligt præg. Hold forbindelsen og pleje kundeemner ubesværet, så enhver interaktion tæller. Uanset om du er en lille virksomhed eller en stor virksomhed, maksimerer Textdrip effektivitet og effekt og omdefinerer, hvordan du forbinder med dit publikum via SMS. Løft din kommunikationsstrategi med Textdrip i dag.

Om os Tekstdryp
År grundlagt 2020
Firma størrelse Kun mig selv ansatte
Hovedkontor Highland, MI
Sociale medier
Textdrip Kategorier på Findstack
Textdrip Produktdetaljer
Capabilities
API
Segment
Lille virksomhed
Midtmarked
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Web-baseret, mobil Android, mobil iPhone
Kurser Dokumentation
Sprog Engelsk
Textdrip funktioner
A / B-test
API-integration
Analyse/Rapportering
Automatiserede svar
autosvar
Bulk SMS
Click-Through Tracking
Overholdelse af overholdelse
Kontakt Management
Afsender-id, der kan tilpasses
Leveringssporing
Dryppkampagner
geofencing
Gruppemeddelelser
Søgeordshåndtering
Linksporing
Lange koder
MMS support
Månedsage Personalisering
Månedsage Stå i kø
Mobile kuponer
Multi-Channel Messaging
Opt-in/Opt-out Management
SMS-afstemninger/undersøgelser
SMS-påmindelser
Planlagt beskeder
Segmentering
Kortkoder
Skabelonadministration
To-vejs beskeder
Textdrip Medier
Tekstdryp 0
Tekstdryp 1
Tekstdryp 2
Tekstdryp 3
Tekstdryp 4
Tekstdryp 5
Tekstdryp 6
Textdrip skærmbilleder
Ansvarsfraskrivelse
Vores forskning er kurateret fra forskellige autoritative kilder og beregnet til at give generel rådgivning. Vi garanterer ikke, at vores forslag vil fungere bedst for hver brugssituation, så overvej dine unikke behov, når du vælger produkter og tjenester. Del gerne din tilbagemeldinger.
Sidst opdateret: juni 17, 2024
Textdrip logo
108 Textdrip Anmeldelser
4.8 ud af 5
Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 22, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
MN
Madison N.
Grundlægger
"Nem og effektiv måde at kommunikere med kunder på"
Hvad kan du bedst lide ved Textdrip?

I like that it is super easy to navigate, and offers many different avenues for different leads of clients. My business has really thrived since using textdrip!

Hvad kan du ikke lide ved Textdrip?

It is a little expensive, but it pays for itself with each new sale from using the platform.

Hvilke problemer løser Textdrip, og hvordan gavner det dig?

The use of different campaigns, numbers, and labeling each client under a pipeline has been very helpful

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 02, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
JM
Jen M.
Grundlægger
"Fantastisk virksomhed til at få bedre kundeemner"
Hvad kan du bedst lide ved Textdrip?

I found the system easy to use and that potential clients did respond. I am happy with system and support. Also the leads have been real and made some good money so far.

Hvad kan du ikke lide ved Textdrip?

I like to talk to more humans to fix problems. The staff is very chat freindly but never to get them on the phone.

Hvilke problemer løser Textdrip, og hvordan gavner det dig?

Well so far the leads have been decent and actually made some money off of them

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 02, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
CG
Camille G.
Grundlægger
"ELSKER TD"
Hvad kan du bedst lide ved Textdrip?

It is user friendly, the chat is almost always available and able to help! When TD is not working or there is system complications they always give credits for the inconvience.

Hvad kan du ikke lide ved Textdrip?

There is no calendar to schedule apppointments. I would like to have it all on there and not have to use another scheduling app.

Hvilke problemer løser Textdrip, og hvordan gavner det dig?

Not having to use my personal phone to always txt clients.

Small Business (50 eller færre ansatte)
December 13, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Mikia H. avatar
Mikia H.
Specialist i brugskommunikation
"Tekstdryp ærlig anmeldelse"
Hvad kan du bedst lide ved Textdrip?

TextDrip is a standout gem for professional communication on Chrome! The colors add a nice touch. Messaging clients is a breeze with those user-friendly tools, and that auto-text feature? It's a real winner! But the best part? It keeps everything so organized. TextDrip is perfect for keeping client conversations smooth and structured."

Hvad kan du ikke lide ved Textdrip?

Recently there was a nationwide outage but everyone has been compensated for the inconvenience.

Hvilke problemer løser Textdrip, og hvordan gavner det dig?

There was a nationwide outage but we have recently been compensated for the lost of time.

Small Business (50 eller færre ansatte)
December 11, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
KH
Kamaron H.
Grundlægger
"Kunde service"
Hvad kan du bedst lide ved Textdrip?

Customer service is always helpful and they respond in a timely manner.

Hvad kan du ikke lide ved Textdrip?

Text drip credits cost too much & your text gets blocked sometimes.

Hvilke problemer løser Textdrip, og hvordan gavner det dig?

Not using my own cell phone.

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 16, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Kyle D. avatar
Kyle D.
Sundhedsrådgiver
"Brugervenlighed"
Hvad kan du bedst lide ved Textdrip?

Text drip allows me to automate speaking with my clients and set appointments that much easier. It's an invaluable tool.

Hvad kan du ikke lide ved Textdrip?

The onboarding can be tedious but once learned, the app is amazing.

Hvilke problemer løser Textdrip, og hvordan gavner det dig?

I am the only employee in my business so text drip is like having 10+ employees communicating with employees.

Enterprise (> 1000 emp.)
November 06, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
TM
Trent M.
Grundlægger
"Fremragende!"
Hvad kan du bedst lide ved Textdrip?

TextDrip streamlines our customer engagement and marketing efforts. It's the complete package, making it the best texting platform for businesses across the globe. We can't imagine running our business without it.

Hvad kan du ikke lide ved Textdrip?

Nothing. It works like a charm. Best platform out.

Hvilke problemer løser Textdrip, og hvordan gavner det dig?

Being blocked by carriers

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 30, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
BL
Brian l
Sygesikringsagent
"TEXTDRIP ER DRIP"
Hvad kan du bedst lide ved Textdrip?

What I like about textdrip is the afforadablity for what it is. They are defiently and industry leader.

Hvad kan du ikke lide ved Textdrip?

I have nothing to say or dislike about textdrip.

Hvilke problemer løser Textdrip, og hvordan gavner det dig?

IT helps me with my day to day by sending out automatic msgs to leads

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 30, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
KS
Kyle S.
Grundlægger
"Jeg nyder at kunne nå ud til tusindvis af mennesker på én gang med god leveringsevne."
Hvad kan du bedst lide ved Textdrip?

I love the user-friendly interface and gift cards for my employees.

Hvad kan du ikke lide ved Textdrip?

It doesn't have an option to remove landlines and DNC on the upload like the old software I used called OnlySales. That was very nice and convenient

Hvilke problemer løser Textdrip, og hvordan gavner det dig?

Mass outreach

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 29, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AD
Anthony D.
Naturvidenskabelig instruktør
"Gør mit arbejde eksponentielt mere effektivt"
Hvad kan du bedst lide ved Textdrip?

The ease of use when it comes to inputting lead contact into the system as well as the utility of the number of features available.

Hvad kan du ikke lide ved Textdrip?

I have no complaints as of this moment. I haven't needed to use customer support yet

Hvilke problemer løser Textdrip, og hvordan gavner det dig?

The repetitive parts of my job that could be easily automated

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 23, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
EP
Elias P.
Grundlægger
"Fantastisk platform hele vejen igennem!"
Hvad kan du bedst lide ved Textdrip?

I like how it is extremely easy to pair with other applications!

Hvad kan du ikke lide ved Textdrip?

Wish you could customize the themes more!

Hvilke problemer løser Textdrip, og hvordan gavner det dig?

Solving the time management issue of my job. The fact that Textdrip can automatically send messages for me saves me so much time!

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 23, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
BK
Bernard K.
Forsikringsagent
"Tekstdryp smssages"
Hvad kan du bedst lide ved Textdrip?

The easy and fluid way it works for a simpler user.

Hvad kan du ikke lide ved Textdrip?

Nothing, it does what I need it to do. The only other thing that can help will be maybe video integration.

Hvilke problemer løser Textdrip, og hvordan gavner det dig?

It's solving the problem of having many of my clients going untouched because the restriction of one human being monitoring a situation.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 19, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
JH
Jimmy H.
Grundlægger
"Kærlighed Textdrip"
Hvad kan du bedst lide ved Textdrip?

the innovate features of textdrip! i love how they provide every single thing for their clients

Hvad kan du ikke lide ved Textdrip?

nothing. i do not dislike anything about textdrip.

Hvilke problemer løser Textdrip, og hvordan gavner det dig?

following up on clients, i love how it continues dripping them

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 19, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
DD
Dylan D.
Grundlægger
"Game changer for min virksomhed"
Hvad kan du bedst lide ved Textdrip?

TextDrip has done so much for my business! I have used many other bulk/drip SMS services before and none of them even come close to textDrip! It is very easy to do everything I need to and their customer service is top-notch! All of my other CRMS are very easily integrated as well! I use TextDrip every day for my business and I will continue to use it!

Hvad kan du ikke lide ved Textdrip?

There are not many downsides to TextDrip. If I had to point out one thing that dislike, it would have to be the separated view of the phone numbers. I feel like they could have done it a little better and integrated it into their system a little better.

Hvilke problemer løser Textdrip, og hvordan gavner det dig?

Reaching my clients in a fast, affordable manner.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 19, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AB
Austin B.
Grundlægger
"Bedste CRM"
Hvad kan du bedst lide ved Textdrip?

Text drip makes sending messages to clients so easy and more efficient.

Hvad kan du ikke lide ved Textdrip?

I wish the contact file was on the side of the screen like only sales.

Hvilke problemer løser Textdrip, og hvordan gavner det dig?

Keeps my personal number from getting blocked as spam