Brugerlignende baggrundssløring
Brugerlignende logo
Userlike
Chat med kunder uden besvær
4.4
(453)
Hvorfor Findstack er ledig?
Findstack er gratis for brugerne, fordi leverandører betaler os, når de modtager webtrafik og salgsmuligheder. Findstack mapper viser alle leverandører - ikke kun dem, der betaler os, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.
Uafhentet: Arbejder du hos Userlike?
Findstack tilbyder objektiv, uafhængig forskning og verificerede brugeranmeldelser. Vi kan optjene et henvisningsgebyr, når du besøger en leverandør via vores links. Lær mere

Brugerlignende anmeldelser og produktdetaljer

Brugerlignende oversigt
Hvad er brugerlignende?

Userlike er en live chat-software, der i vid udstrækning betragtes som en af ​​de førende softwaremuligheder i sit rum for live chat og kundebeskeder i Tyskland. Det er en samlet beskedløsning, der gør det muligt for virksomheder og virksomheder at modtage migsages fra forskellige kanaler via en central indbakke. Alle anmodninger modtaget via hjemmesidechat, WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram og mere lander direkte i Userlike's Message Center, hvilket sikrer en problemfri og brugervenlig grænseflade.

Om os Brugeragtig UG
År grundlagt 2011
Firma størrelse 51-200 medarbejdere
Hovedkontor Köln, Nordrhein-Westfalen, Tyskland
Sociale medier
Brugerlignende kategorier på Findstack
Brugerlignende produktdetaljer
Capabilities
API
Segment
Lille virksomhed
Midtmarked
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Web-baseret, Desktop Mac, Desktop Windows, Mobile Android, Mobile iPad, Mobile iPhone
Support 24/7 (liverepræsentant), chat, e-mail/helpdesk, ofte stillede spørgsmål/forum, vidensbase, telefonisk support
Kurser Dokumentation
Sprog Engelsk
Brugerlignende funktioner
Agentsamarbejde
Agent Performance Analytics
Audio- og videochat
Automatiserede svar
CRM Integration
dåse Responses
Chat kryptering
Chatoversigt
Chat Routing
Chat-tags
Chatudskrifter
Chatoverførsel
Chatbot integration
Co-browsing
Tilpasset Branding
Chat-widgets, der kan tilpasses
E-mail-integration
Indsamling af feedback
Fildeling
Mobil kompatibilitet
Flersproget support
Offline beskeder
Proaktive chatinvitationer
Køadministration
Chat i realtid
Social Media Integration
Indtastningsindikatorer
Besøgsanalyse
Besøgsinformation Dashboard
Besøgende sporing
Brugerlignende medier
Brugeragtig 0
Brugeragtig 1
Brugeragtig 2
Brugeragtig 3
Brugeragtig 4
Brugeragtig 5
Brugerlignende skærmbilleder
Ansvarsfraskrivelse
Vores forskning er kurateret fra forskellige autoritative kilder og beregnet til at give generel rådgivning. Vi garanterer ikke, at vores forslag vil fungere bedst for hver brugssituation, så overvej dine unikke behov, når du vælger produkter og tjenester. Del gerne din tilbagemeldinger.
Sidst opdateret: juni 17, 2024
Brugerlignende logo
453 Userlike Anmeldelser
4.4 ud af 5
Small Business (50 eller færre ansatte)
December 05, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
RR
Randy R.
Grundlægger
"Jeg lavede research for min klient, der byggede et nyt websted, og Userlike svævede til toppen."
Hvad kan du bedst lide ved Userlike?

I was totally impressed with how quickly and efficiently I was up and running. Then I noticed how many features were available to me that I will want to use at some point in the future.

Hvad kan du ikke lide ved Userlike?

This is a robust software application and will take time to learn in order to get all of the benefits.

Hvilke problemer løser Userlike, og hvordan kommer det dig til gode?

It is important to get a website working for you, generating new business that you might not have been getting access to. Ease of new customer acquisition is key in todays market. It creates a new business opportunity funnel for the company.

Small Business (50 eller færre ansatte)
August 21, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
EM
Edwin m
Grundlægger
"Fremragende produkt til kommunikation"
Hvad kan du bedst lide ved Userlike?

Facilita la interaccion con el usuario final y te permite tener mas cercania con el cliente

Hvad kan du ikke lide ved Userlike?

En realidad nada, todo esta de acuerdo a mis expectativas

Hvilke problemer løser Userlike, og hvordan kommer det dig til gode?

Creo que resuelve todo l0o que necesito

Small Business (50 eller færre ansatte)
Juni 29, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
BB
Bryan B.
Grundlægger
"Fantastisk chatplatform"
Hvad kan du bedst lide ved Userlike?

Very good looking application and easy to use both on website and backend management.

Hvad kan du ikke lide ved Userlike?

So far, there is nothing i don't like except the price

Hvilke problemer løser Userlike, og hvordan kommer det dig til gode?

we are able to convert website traffic to customers better with platform.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 13, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
P.
Pablo.
Grundlægger
"Nemt og hurtigt"
Hvad kan du bedst lide ved Userlike?

Easy whatsapp implementation, Makes customer management a breeze

Hvad kan du ikke lide ved Userlike?

Bland design, Its a bit expensive but it works

Hvilke problemer løser Userlike, og hvordan kommer det dig til gode?

Userlike helped us integrate a chatbot to our website

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 10, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AK
Al K.
Marketing Consultant
"Fantastisk værktøj fungerer perfekt"
Hvad kan du bedst lide ved Userlike?

No bugs, easy to use and good help, and you can add call-to-action buttons on the widget easily

Hvad kan du ikke lide ved Userlike?

Absolutely nothing at all it's excellent

Hvilke problemer løser Userlike, og hvordan kommer det dig til gode?

Saving time and money by providing such a chatbot

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 20, 2022
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
JF
João F.
Leder af audiovisuelle medier
"Alle de ting, du har brug for fra et chat-plugin, er i userlike! Bare fantastisk!"
Hvad kan du bedst lide ved Userlike?

The easy way of customizing things and the looks of the plugin!

Hvad kan du ikke lide ved Userlike?

Missing a mobile app for operators to use.

Hvilke problemer løser Userlike, og hvordan kommer det dig til gode?

Userlike helps me to be closer to my clients and convert!

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 25, 2022
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Andreas L. avatar
Andreas L.
Mindjet Var Platinum Partner
"let at installere og meget hjælpsom"
Hvad kan du bedst lide ved Userlike?

it was so easy and quick to integrate it on our website

Hvad kan du ikke lide ved Userlike?

as far as I work with Userlike I can't say what I don't like about it

Hvilke problemer løser Userlike, og hvordan kommer det dig til gode?

our website visitor can easily connect with us. They don't have to search for a specific contact page

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 03, 2022
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
XF
Xavier F.
Medstifter
"Virkelig nyttigt værktøj!"
Hvad kan du bedst lide ved Userlike?

It's simple ! Easy to integrate! Helpful ... 👌

Hvad kan du ikke lide ved Userlike?

We didn't have yet the opportunity to dislike any feature... 😉

Hvilke problemer løser Userlike, og hvordan kommer det dig til gode?

Customer support, engagement and integration with our chatbot platform

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 10, 2021
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SA
Sarah A.
nutritionist
"Nem at bruge og sætte op"
Hvad kan du bedst lide ved Userlike?

So easy to set up on my Squarespace website and to customise it so it looks like it's part of your website design.

Hvad kan du ikke lide ved Userlike?

I'd love to have a desktop app I can download so that it automatically opens when I start my computer. Unless this already exists and I can't find it.

Hvilke problemer løser Userlike, og hvordan kommer det dig til gode?

This helps my customers send through quick questions and reduces the load on my inbox!

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 04, 2021
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
RS
Ryan S.
C
"Fantastiske webchatfunktioner"
Hvad kan du bedst lide ved Userlike?

The default configuration options are the best.

Hvad kan du ikke lide ved Userlike?

Everything is great about the Userlike offering. There's nothing missing.

Hvilke problemer løser Userlike, og hvordan kommer det dig til gode?

We're quickly conversing with customers, government officials, subcontractors and vendors more easily.

Mid Market (51-1000 emp.)
November 02, 2021
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
FW
Faldende W.
Pm
"god tilføjelse til kundesupport"
Hvad kan du bedst lide ved Userlike?

Getting in touch with my customer personally on a Low-threshold level. If there are any problems, I will be there. Once I have a full sample I will attempt to talk with the customer directly which will be successful as I will be able to contact them in advance, after a detailed inspection of the item.

Hvad kan du ikke lide ved Userlike?

To be honest, I really like it. Maybe a few more customize options would be nice. You could go a little further and do a similar build to give your client more options. That's quite the big one.

Hvilke problemer løser Userlike, og hvordan kommer det dig til gode?

hands on login problems or navigation issues on our website. benefit: way less emails on our support email accounts and monitoring our support requests. really great!

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 12, 2021
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AW
Azstrong W.
Administrator
"Muy satisfactoria, está muy completo."
Hvad kan du bedst lide ved Userlike?

Que es muy fácil de usar, es interactivo.

Hvad kan du ikke lide ved Userlike?

Por el momento nada me disgusta del sistema de mensajería.

Hvilke problemer løser Userlike, og hvordan kommer det dig til gode?

Los mensajes de mis usuarios eran muy importantes para mi empresa y con Userlike lo estoy solucionando.

Small Business (50 eller færre ansatte)
August 25, 2021
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Christian L. avatar
Christian L.
Inhaber, kreativ direktør
"Ein großartiges Tool"
Hvad kan du bedst lide ved Userlike?

Einfach, übersichtlich und der Preis ist sehr fair!

Hvad kan du ikke lide ved Userlike?

Hier gibt es wahrlich nichts zu bemängeln.

Hvilke problemer løser Userlike, og hvordan kommer det dig til gode?

Die Leadgenerierung über unsere Corporate Website und Beantwortung von Kundenfragen.

Small Business (50 eller færre ansatte)
August 05, 2021
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
JG
José G.
Software Engineer
"Virkelig fantastisk, og kundeservicen og supporten er rigtig god"
Hvad kan du bedst lide ved Userlike?

All de chat, the simple and easy way to implement in my web site is amazing

Hvad kan du ikke lide ved Userlike?

Nothing, I like all, I don't know why I can log in the first time, but support helped me fast and efficiently

Hvilke problemer løser Userlike, og hvordan kommer det dig til gode?

To have a chat that provides me to give better customer service and support to my clients

Small Business (50 eller færre ansatte)
Juni 12, 2021
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
EC
Endi C.
Executive
"For hjælpsom"
Hvad kan du bedst lide ved Userlike?

Interactive and well explained. I like the way you guide the user through the steps

Hvad kan du ikke lide ved Userlike?

Some missing letters in the Spanish redaction. Also, some text that can be shorter

Hvilke problemer løser Userlike, og hvordan kommer det dig til gode?

The widget may increase confidence for the customer