Zoho Sløring af skrivebordsbaggrund
Zoho Skrivebords logo
Zoho Desk
Strømlinede kundesupportløsninger
4.4
(5,205)
Hvorfor Findstack er ledig?
Findstack er gratis for brugerne, fordi leverandører betaler os, når de modtager webtrafik og salgsmuligheder. Findstack mapper viser alle leverandører - ikke kun dem, der betaler os, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.
Uafhentet: Are arbejder kl Zoho Skrivebord?
Findstack tilbyder objektiv, uafhængig forskning og verificerede brugeranmeldelser. Vi kan optjene et henvisningsgebyr, når du besøger en leverandør via vores links. Lær mere

Zoho Skrivebordsanmeldelser og produktdetaljer

Zoho Oversigt over skrivebordet
Hvad er Zoho Skrivebord?

Zoho Desk er et mangeårigt navn i sin kategori, der tilbyder funktionsrige automatiseringsværktøjer, der hjælper med at gøre dine agenters arbejde nemmere og mere effektivt. En af deres mest roste funktioner inkluderer en AI-assistent, der kan identificere gentagne søgeord og meninger i kundernes tekst for at analysere kundernes humør og følelser. Sådanne smarte løsninger er koblet sammen med auto-tags til billetter. Du kan også sende automatiske meddelelser om billetforløb, tildele billetter til specifikke agenter og opdatere registreringer via platformen.

Om os Zoho Corporation
År grundlagt 2000
Firma størrelse 10,001 + medarbejdere
Hovedkontor Chennai, Tamil Nadu
Sociale medier
Zoho Skrivebordskategorier på Findstack
Zoho Skrivebordsproduktdetaljer
Capabilities
AI
API
Segment
Lille virksomhed
Midtmarked
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Web-baseret, mobil Android, mobil iPad, mobil iPhone
Support 24/7 (liverepræsentant), chat, e-mail/helpdesk, ofte stillede spørgsmål/forum, vidensbase, telefonisk support
Kurser Dokumentation
Sprog Engelsk
Zoho Fordele og ulemper ved skrivebordet
FORDELE
  • Der er masser af rapporteringsfunktioner, der giver kundeindsigt og agentpræstationsdata
  • En række skabeloner er tilgængelige for at hjælpe dig med at svare kunder hurtigt og effektivt
  • Du får realtidsindsigt i supportdrift
  • Der er en god gratis plan for nye brugere
ULEMPER
  • Det væld af funktioner, der tilbydes, kan gøre det sværere for begyndere at hente softwaren.
Zoho Skrivebordsfunktioner
Asset Management
Revisionslogfiler
Automatiseret routing
dåse Responses
Change Management
Samarbejdsværktøjer
Brugerdefinerede felter
Kundefeedback
Kan tilpasses branding
E-mail-integration
Eskaleringsledelse
Incident Management
Vidensdatabase
live chat
Makroer/automatiseringer
Mobil adgang
Multi-kanal kommunikation
Prioritering
Problemhåndtering
Køadministration
Rapportering og Analytics
Rollebaserede tilladelser
SLA Management
Selvbetjeningsportal
Undersøgelser og feedback
Task Management
Tredjepartsintegrationer
Billetstyring
Tidsporing
Bruger Management
Zoho Skrivebordsmedier
Zoho Skrivebord 0
Zoho Skrivebord 1
Zoho Skrivebord 2
Zoho Skrivebord 3
Zoho Skrivebord 4
Zoho Skrivebord 5
Zoho Skærmbilleder af skrivebordet
Ansvarsfraskrivelse
Vores forskning er kurateret fra forskellige autoritative kilder og beregnet til at give generel rådgivning. Vi garanterer ikke, at vores forslag vil fungere bedst for hver brugssituation, så overvej dine unikke behov, når du vælger produkter og tjenester. Del gerne din tilbagemeldinger.
Sidst opdateret: juni 17, 2024
Zoho Skrivebords logo
5,205 Zoho Desk Anmeldelser
4.4 ud af 5
Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 07, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SM
Sara M.
Grundlægger
"Et avanceret supportstyringssystem med uendelig funktionalitet"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skrivebord?

The functionality is almost endless, there wasn't a feature that we checked and looked for and knew it was what we were looking for and suited our needs and we didn't find it, and whatever we didn't find, the support team patiently helped us and took control of the computer to explain and assist us

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skrivebord?

The system is a bit complicated because of its multiple functionalities and it is also connected and interfaces with other ZOHO systems so that sometimes it is confusing

Hvad problemer er Zoho Skrivebordsløsning, og hvordan gavner det dig?

Improve and optimize our customer service in the company

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 07, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AA
Angie A.
Grundlægger
"Excellente"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skrivebord?

La facilidad de poder trabajar en plataformas simultáneas

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skrivebord?

Que no se puede integrar directamente con el sistema de correos de Google Work Space

Hvad problemer er Zoho Skrivebordsløsning, og hvordan gavner det dig?

Poder monitorear con mayor atención los requerimientos de mis usuarios.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 06, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
KM
Keith M.
Det administrator
"Komplet pakke til kundeservicebehov"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skrivebord?

All the features needed for a customer service helpdesk are included and the system is intutave to use.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skrivebord?

Since there are so many features, at first, it can be daunting but there are ample self help articles and tutorials from Zoho to guide you.

Hvad problemer er Zoho Skrivebordsløsning, og hvordan gavner det dig?

The ability to quickly and efficiently address donor issues and track progress of the issue through the organizational ecosphere.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 02, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
JA
Jadeshola A.
Grundlægger
"Fremragende platform hele vejen"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skrivebord?

Zoho desk is very intuitive and very easy to use, i love it, the dashboard, customer support, everything

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skrivebord?

Well nothing really but I wish it had AI features in the portal design, it would be very good.

Hvad problemer er Zoho Skrivebordsløsning, og hvordan gavner det dig?

Zoho desk greatly reduces the stress and pressure on my customer support operators in different ways, especially the multi channel chat routing and knowledgebase

Small Business (50 eller færre ansatte)
Februar 02, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SA
Sylvain A.
Præsident
"Stor forbedring for vores virksomhed"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skrivebord?

We tested many solutions and Zoho is the one we will be choosing. It fits all our needs and at a price we can afford.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skrivebord?

Having to learn a new system and let our employees adapt to it will be the biggest challenge.

Hvad problemer er Zoho Skrivebordsløsning, og hvordan gavner det dig?

Centralizing all customer support requests under one system.

Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 02, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
FD
Fraddy D.
Grundlægger
"nemme og venlige grænseflader"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skrivebord?

the integrations with others services and other platforms

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skrivebord?

so far I haven't found anything I dislike.

Hvad problemer er Zoho Skrivebordsløsning, og hvordan gavner det dig?

helps me to channel the requests of my clients and to be able to keep the requests organized.

Mid Market (51-1000 emp.)
Februar 01, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
YK
Yashraj K.
Grundlægger
"Tidsbesparende platform!"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skrivebord?

it makes the work very easy the multiple module system also helps to keeps data in different verticals at ease

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skrivebord?

the filter side is complex sometime, I think that can be made easy using different UI UX

Hvad problemer er Zoho Skrivebordsløsning, og hvordan gavner det dig?

is helping us to keep a track of every client and reach out to them at right time, segmentation is also really great

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 31, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
FS
Faiz S.
Grundlægger
"Bedste billetsystem indtil nu"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skrivebord?

It easy and very much user friendly and good customer support

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skrivebord?

All good so far so will use it for more time

Hvad problemer er Zoho Skrivebordsløsning, og hvordan gavner det dig?

So i can manage all the tickets from this portal

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 30, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
CC
Corentin C.
Grundlægger
"Merci pour ce magnifique logiciels de gestions"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skrivebord?

Nous aprecions le suivie de nos clients grace au suivie des e-mails

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skrivebord?

La mise en place est assez delicate, malgré cela, nous sommes fier de faire confiance a cette societe

Hvad problemer er Zoho Skrivebordsløsning, og hvordan gavner det dig?

Actuellement nous n'avons pas de probleme avec cette société

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 30, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
ML
Manuel L
Grundlægger
"Meget lovende"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skrivebord?

I allows developing apps to extend functionality and to connect our internal systems. It is also easy to use and to implement in our organization.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skrivebord?

Nothing yet, seems pretty useful and a better option than Zendesk

Hvad problemer er Zoho Skrivebordsløsning, og hvordan gavner det dig?

Allows me to develop applications to custom integrate my own systems.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 28, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
MW
Michael W.
Grundlægger
"Helt klart brug for din virksomhed!"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skrivebord?

It's such a great help to keep track of everything related to emailing within my business. Their mobile app is fantastic, and using "snippets" makes my life so much easier. The snippets and keeping track of emails is well worth using the site and eventually paying for it.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skrivebord?

I have not found anything that I dislike about Zoho Desk so far.

Hvad problemer er Zoho Skrivebordsløsning, og hvordan gavner det dig?

Helps me keep track of all my emails that are coming in, and lets me easily use canned responses via their Snippets option. Saves me a lot of time and mental capacity.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 26, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AK
Andrew K.
Grundlægger
"Meget intuitivt"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skrivebord?

The Departments Feature and the way the mail system works.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skrivebord?

At the moment the limited Whatsapp Guided Conversation features.

Hvad problemer er Zoho Skrivebordsløsning, og hvordan gavner det dig?

Digitalize all issues within the Technical Department of Assuria

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 23, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
RM
Rebecca M.
Grundlægger
"Et produkt, der kan tilpasses med en masse fleksibilitet"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skrivebord?

The automations and reporting allow for a single manager to review more content at once. Also, most of the best features are pre-built out. Zoho has built in integrations that communicate with many different phone systems. The online support is very helpful.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skrivebord?

There is a lot involved in the set up of the accounts. I wish some of it was organized more logically.

Hvad problemer er Zoho Skrivebordsløsning, og hvordan gavner det dig?

Allows us to keep the client issues organized by location and person handling them. Creates increased visibility into resolution for the team.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 23, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
NP
Nagesh P.
Grundlægger
"Finans og rapportering forenklet"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skrivebord?

The portal has produced a significant competitive advantage thanks to ZOHO Books with well-thought-out options for maintaining our books. They shouldered the burden of constantly updating our expenses and reporting to the management.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skrivebord?

Not much can be said. Does take a some time get used the features

Hvad problemer er Zoho Skrivebordsløsning, og hvordan gavner det dig?

We have been using ZOHO to manage our customer and supplier relationships.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 22, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Eduardo V. avatar
Edward v.
Especialista En Ti
"UNA PLATAFORMA SIMPLE E INTUITIVA"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skrivebord?

Zoho a sido la solucion para llevar mas facil el control de incidentes de mi negocio, es intuitiva, facil de usar y tiene muchas herramientas que nos ha ayudado a ser los servicios de TI mas eficazes y rapidos.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skrivebord?

No hay alguna razon por la cual diria que no me gusta

Hvad problemer er Zoho Skrivebordsløsning, og hvordan gavner det dig?

Reportes de usuarios, control de equipos, ampliacion de cobertura

Besøg hjemmesiden