Zoho Sløring af mødebaggrund
Zoho Mødelogo
Zoho Meeting
Sømløse onlinemøder forenklet
4.5
(1,015)
Hvorfor Findstack er ledig?
Findstack er gratis for brugerne, fordi leverandører betaler os, når de modtager webtrafik og salgsmuligheder. Findstack mapper viser alle leverandører - ikke kun dem, der betaler os, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.
Uafhentet: Are arbejder kl Zoho Møde?
Findstack tilbyder objektiv, uafhængig forskning og verificerede brugeranmeldelser. Vi kan optjene et henvisningsgebyr, når du besøger en leverandør via vores links. Lær mere

Zoho Mødeanmeldelser og produktdetaljer

Zoho Mødeoversigt
Hvad er Zoho Møde?

Zoho Meeting er webkonferenceplatformen under Zoho økosystem, der tilbyder omfattende funktioner til webinarer og onlinemøder. Platformen er fuldstændig browser-baseret, hvilket betyder, at brugere ikke er forpligtet til at downloade nogen applikation for at deltage i et møde eller webinar. Anerkendt som et af de mest brugervenlige og overkommelige webkonferenceværktøjer, Zoho Møder kan bruges til at være vært for salgspræsentationer, produktlanceringer, featuredemonstrationer samt onlinemøder og webinarer.

Om os Zoho Corporation
År grundlagt 2000
Firma størrelse 10,001 + medarbejdere
Hovedkontor Chennai, Tamil Nadu
Sociale medier
Zoho Mødekategorier på Findstack
Zoho Mødeproduktdetaljer
Capabilities
API
Segment
Lille virksomhed
Midtmarked
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Web-baseret, Desktop Chromebook, Desktop Mac, Desktop Windows, Mobile Android, Mobile iPad, Mobile iPhone
Support 24/7 (liverepræsentant), chat, e-mail/helpdesk, ofte stillede spørgsmål/forum, vidensbase, telefonisk support
Kurser Dokumentation
Sprog Engelsk
Zoho Møde fordele og ulemper
FORDELE
  • Tilbyder browserbaseret adgang
  • Tider uden afskæring
  • Interaktivt videokonferencefeed
  • Omfattende løsninger under ét tag
ULEMPER
  • Begrænset avancerede tilpasninger
  • Ingen HD-lyd og on-demand webcasting til webinar-funktionen
  • Ingen teknisk support hotline
Zoho Mødefunktioner
Skærmedeling
Indspilning
Registrering
Deltager Live Chat
Afstemninger og undersøgelser
Planlægning
Deltagertilladelser
Mobil
Hændelsesanalyse
Deltagerrapporter
Branding
Rollebaseret adgang
Softwareintegrationer
Browser-applikation
Zoho Mødemedier
Zoho Møde 0
Zoho Møde 1
Zoho Møde 2
Zoho Møde 3
Zoho Møde 4
Zoho Møde 5
Zoho Møde 6
Zoho Møde-skærmbilleder
Zoho Møde integrationer
Zoho Meeting Expert Review
Ansvarsfraskrivelse
Vores forskning er kurateret fra forskellige autoritative kilder og beregnet til at give generel rådgivning. Vi garanterer ikke, at vores forslag vil fungere bedst for hver brugssituation, så overvej dine unikke behov, når du vælger produkter og tjenester. Del gerne din tilbagemeldinger.
Sidst opdateret: Maj 24, 2024
Zoho Mødelogo
1,015 Zoho Meeting Anmeldelser
4.5 ud af 5
Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 28, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Anandhan M. avatar
Anandhan M.
Product Manager
"En god kommunikationsplatform"
Hvad kan du bedst lide Zoho Møde?

Zoho meeting is a decent platform to join work with our groups even give customer care through video and sound calls, it is really great for sharing reports and in any event, recording gatherings and calls to keep up with nearer contacts carefully without being confounded.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Møde?

Once in a while it close meeting automatically without giving any advance notifications or holding up time span. Repeating gatherings don't begin sooner or later.

Hvad problemer er Zoho Mødeløsning og hvordan gavner det dig?

Sometimes it close meeting automatically without giving any warning and notifications

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 22, 2024
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Gene Allen C. avatar
Gene Allen C.
Senior kontrolsystemingeniør
"Meget nem at bruge!"
Hvad kan du bedst lide Zoho Møde?

This is a much improved version of anything that is used for corporate meeting via the web. So intuitive and easy to setup and use. I like that I can use this as frequently as I wish. It has so many features that integrate to our business.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Møde?

Really nothing, I havent needed customer support yet but I am sure it si top notch as well

Hvad problemer er Zoho Mødeløsning og hvordan gavner det dig?

Quick decisions without using Microsoft teams, Skype, or anything else Microsoft

Small Business (50 eller færre ansatte)
December 25, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Ayode C. avatar
Ayode C.
Executive Assistant
"10/10"
Hvad kan du bedst lide Zoho Møde?

Zoho meeting is an excellent tool for a starter business for both internal and external business communication Reliable customer support, meeting management, scheduling and hosting

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Møde?

Zoho application is easy to use and start meeting

Hvad problemer er Zoho Mødeløsning og hvordan gavner det dig?

I like the service because it's affordable on mobile devices and easy to download and install

Mid Market (51-1000 emp.)
December 15, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SG
Samuel G.
Managing Director
"B/gOAT (bedst af alle tider)"
Hvad kan du bedst lide Zoho Møde?

Simplicity is the best A trademark of Zoho meeting is pure great quality of audio and video which makes all virtual meeting clear and allows everyone to hear and see clearly what is being shared. It always gives communication maximum security and privacy. It is easy to use for both the host and the audience

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Møde?

It has meet all my expectations and i have not gotten any drawback since i started using it

Hvad problemer er Zoho Mødeløsning og hvordan gavner det dig?

The sound quality is nice just join it

Small Business (50 eller færre ansatte)
December 14, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SM
Serena M.
Salgsrepræsentant
"Simpel og pålidelig online mødeplatform"
Hvad kan du bedst lide Zoho Møde?

Use Zoho meeting regularly for management meeting and some Clients meeting also. It is easy to invite people via email/link and the software is easy to use without needing to study it. Sound quality is amazing and used for several hours without drop out, it allows screen sharing and recording

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Møde?

It does exactly what you expect of online meeting platform

Hvad problemer er Zoho Mødeløsning og hvordan gavner det dig?

Availability to download the recording Great for video conferencing

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 27, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
OP
Olga P.
"Fantastisk løsning til relativt billig pris"
Hvad kan du bedst lide Zoho Møde?

Option to send automatic reminders and follow-up emails

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Møde?

You can't customize the interface of the webinar, like adding the colors or titles to the main screen.

Hvad problemer er Zoho Mødeløsning og hvordan gavner det dig?

Cloud storage of the webinar and customized reminders and follow -up emails. Saving time!

Mid Market (51-1000 emp.)
November 13, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
BM
Brian m
Full Stack webudvikler
"Thanksgiving for platformens sag er fantastisk til kommunikation"
Hvad kan du bedst lide Zoho Møde?

Easy to use, integration with others app, user-friendly, good support The price is also lower compared to the competitors Easy to share documents with the team Screen sharing File sharing Excellent Video and Audio quality Recording features

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Møde?

Some improvement need to be done on files uploading

Hvad problemer er Zoho Mødeløsning og hvordan gavner det dig?

We are able to work with our clients in remotely area's using the app

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 08, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
OS
Olivia S.
"Meget effektiv og nem at bruge."
Hvad kan du bedst lide Zoho Møde?

The upsides of using Zoho Meeting are I can call my whole entire team.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Møde?

The downsides are nothing. It's perfect.

Hvad problemer er Zoho Mødeløsning og hvordan gavner det dig?

Calling

Small Business (50 eller færre ansatte)
November 03, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AR
Aishwarya R.
"Bedste og nemme grænseflade til afholdelse af webinar"
Hvad kan du bedst lide Zoho Møde?

They have all the features that i wanted to conduct a recorded + live webinar.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Møde?

Nothing actually. I would definitely pay for all the features

Hvad problemer er Zoho Mødeløsning og hvordan gavner det dig?

I wanted to have a webinar where I need to first live a recorded video and then have a live q&A. They. had the feature and it was easy to use also.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 27, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Shantanu S. avatar
Shantanu S.
Teknisk chef Indien
"God oplevelse"
Hvad kan du bedst lide Zoho Møde?

Ease of use, ease of implementation, good support.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Møde?

Nothing yet, will use more number of times and then revert.

Hvad problemer er Zoho Mødeløsning og hvordan gavner det dig?

Ease of communicating

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 26, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Shruthi K. avatar
Shruthi K.
praktikant
"Min permanente onlinemødesoftware fremover"
Hvad kan du bedst lide Zoho Møde?

First and foremost, Zoho Meeting is very user friendly. It has all the necessary features needed to conduct an virtual classroom. The cost is also on the lower side when compared to competitor platforms. Special mention to their quickly responding customer support.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Møde?

Honestly i dont find any cons about Zoho meeting after using it for the last 3 weeks.

Hvad problemer er Zoho Mødeløsning og hvordan gavner det dig?

Easy integration, screen sharing and built-in whiteboard are some of the features in Zoho meeting which are far better that its competitors. I am sharing this experience after using all famous meeting softwares available online.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 21, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
SO
Sølv O.
"Brugervenlighed"
Hvad kan du bedst lide Zoho Møde?

The ability to moderate meetings and also share documents easily with the team

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Møde?

There is absolutely nothing I dislike about Zoho Meeting

Hvad problemer er Zoho Mødeløsning og hvordan gavner det dig?

Zoho Meeting is practical and affords my team all the options we would need in a regular office setting The benefit for our team is makes our remote working possible.

Mid Market (51-1000 emp.)
Oktober 20, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Noah B. avatar
Noah B.
Guitar spiller
"Zoho mødegennemgang"
Hvad kan du bedst lide Zoho Møde?

Excellent Video and Audio quality Easy to use Screen sharing and file sharing are amazing Recording features are nice Easy to schedule meeting and invite others

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Møde?

So far it has been awesome for file sharing

Hvad problemer er Zoho Mødeløsning og hvordan gavner det dig?

We use it for communication with our clients

Small Business (50 eller færre ansatte)
Oktober 06, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
LD
L Isa D.
"En pålidelig mødeservice"
Hvad kan du bedst lide Zoho Møde?

Zoho Meeting is a great tool, especially for small business owners. Zoho does a great job of keeping prices low while providing excellent, dependable services. While there are free meeting services, they have limits that I don't want to worry about. Zoho Meeting provides me with what I need at a very reasonable price.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Møde?

So far I haven't come across anything that I dislike.

Hvad problemer er Zoho Mødeløsning og hvordan gavner det dig?

I depend on video conferencing in my practice. I purchased two other services before this one, and they both had ongoing issues. Zoho Meeting is dependable and allows me to meet with clients with no issues.

Small Business (50 eller færre ansatte)
September 15, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Kenyode M. avatar
Kenyode M.
Transformation af digital markedsføring
"ZOHO meget pålidelig. 4 år nu"
Hvad kan du bedst lide Zoho Møde?

An all in one business solution. The fact that it eliminates the use of multiple softwares is super convenient

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Møde?

I am Still searching for what I dislike with using the app

Hvad problemer er Zoho Mødeløsning og hvordan gavner det dig?

We are able to work remotely using the app.

Besøg hjemmesiden