Zoho Tegn baggrundssløring
Zoho Skilt logo
Zoho Sign
Ubesværede digitale signaturer
4.3
(54)
Hvorfor Findstack er ledig?
Findstack er gratis for brugerne, fordi leverandører betaler os, når de modtager webtrafik og salgsmuligheder. Findstack mapper viser alle leverandører - ikke kun dem, der betaler os, så du kan træffe den bedst mulige købsbeslutning.
Uafhentet: Are arbejder kl Zoho Skilt?
Findstack tilbyder objektiv, uafhængig forskning og verificerede brugeranmeldelser. Vi kan optjene et henvisningsgebyr, når du besøger en leverandør via vores links. Lær mere

Zoho Skriv anmeldelser og produktdetaljer

Zoho Skilteoversigt
Hvad er Zoho Skilt?

Zoho Sign er en elektronisk signaturplatform, der giver virksomheder mulighed for sikkert at signere og administrere dokumenter hvor som helst. I modsætning til andre signaturløsninger, Zoho sign understøtter nem integration med Zoho Suite, der giver problemfri adgang til flere forretningsværktøjer. Dens enestående funktioner omfatter signaturskabeloner, signaturanmodningssporing, signaturanalyse og en mobilapp til nem dokumentsignering på farten.

Om os Zoho Corporation
År grundlagt 2000
Firma størrelse 10,001 + medarbejdere
Hovedkontor Chennai, Tamil Nadu
Sociale medier
Zoho Tilmeld kategorier Findstack
Zoho Signer produktdetaljer
Capabilities
API
Segment
Lille virksomhed
Midtmarked
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Web-baseret, mobil Android, mobil iPad, mobil iPhone
Kurser Dokumentation
Sprog Engelsk
Zoho Tegn funktioner
Avanceret rapportering
Revisionsspor
Bulk Send
Overholdelsessporing
Betinget logik
Kan tilpasses branding
Brugerdefinerbare underskriverfelter
Datavalidering
Dokumentsamarbejde
Dokumentopbevaring
Dokumentskabeloner
Træk-og-slip dokument upload
Elektronisk notar
Form Fields
Personlig signering
Integrations-API'er
Mobil signatur
Multi-Party Signering
Flersproget support
Offline signering
Betalingsopkrævning
Statussporing i realtid
Påmindelser og meddelelser
Genanvendelige formularer
Rollebaserede tilladelser
Sikker kryptering
Underskrift certifikat
Signatur Workflow Management
Underskrivergodkendelse
Tredjepartsintegrationer
Zoho Signer medier
Zoho Tegn 0
Zoho Tegn 1
Zoho Tegn 2
Zoho Tegn 3
Zoho Tegn 4
Zoho Signer skærmbilleder
Ansvarsfraskrivelse
Vores forskning er kurateret fra forskellige autoritative kilder og beregnet til at give generel rådgivning. Vi garanterer ikke, at vores forslag vil fungere bedst for hver brugssituation, så overvej dine unikke behov, når du vælger produkter og tjenester. Del gerne din tilbagemeldinger.
Sidst opdateret: juni 17, 2024
Zoho Skilt logo
54 Zoho Sign Anmeldelser
4.3 ud af 5
Small Business (50 eller færre ansatte)
December 13, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
EC
Elena C.
Software Engineering
"Opret nem kontrakt og send til din kunde"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skilt?

I use from 2y for send contracts to my client and signup digitally with otp sms and email. You upload the pdf and add where you and your client need to signup or add extra data. The software respect european law for contracts and has legal valance.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skilt?

I hope in the future they build the link share with client

Hvad problemer er Zoho Skilteløsning, og hvordan gavner det dig?

signup contract to my client in europe

Small Business (50 eller færre ansatte)
December 09, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Alok M. avatar
Alok M.
Revisor
"Zoho - Stærkt anbefalet ERP"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skilt?

The most beautiful thing about Zoho is it's smooth sign in process where you Just need to enter through your e-mail address and then you can start working. You get trail period with all functions where you can decide whether it's suits you or not. I'm sure once you use it you will definitely going to love it.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skilt?

One thing is it's Trail period I think it's should be for 30 days as other cloud software provide the same so that one can understand each and every aspect and try everything he can and then decide whether he should go with Zoho or not.

Hvad problemer er Zoho Skilteløsning, og hvordan gavner det dig?

It's help me to boost my business in very efficient manner

Small Business (50 eller færre ansatte)
December 02, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Sakshi G. avatar
Sakshi G.
Lead Engineer
"God brugeroplevelse"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skilt?

Adaptable and usability is at another level. Manages all our work

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skilt?

Color combinations should be customized. Rest nothing as every product has its own advantages

Hvad problemer er Zoho Skilteløsning, og hvordan gavner det dig?

Companies Human resource

Enterprise (> 1000 emp.)
November 24, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Romit K. avatar
Romit K.
Data Analytiker
"Erfaring med zoho"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skilt?

Easy to use and privacy protected. I am working with unacademy and I know Zoho when I joined . It's totally worth

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skilt?

Nothing here to dislike . It's totally useful.

Hvad problemer er Zoho Skilteløsning, og hvordan gavner det dig?

Nothing problem with Zoho . Everything is well fine here

Mid Market (51-1000 emp.)
November 22, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Ranston R. avatar
Ranston R.
Senior dataanalytiker
"Fremragende service"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skilt?

It simplifies the search and helps us to connect with more than 3 million buyers

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skilt?

Nothing as far as I know, because it is an excellent tool.

Hvad problemer er Zoho Skilteløsning, og hvordan gavner det dig?

Easy connect and contribution

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 26, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
PV
Piyush V.
Cto
"Bedste værktøj til online kontrakt- og aftaleunderskrivelse"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skilt?

The best thing about it is that it is easy to use and setup, the cost is affordabe as well.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skilt?

Nothing is there to be disliked about. It is as good as it gets.

Hvad problemer er Zoho Skilteløsning, og hvordan gavner det dig?

For us we do a lot of document and contrac signing, to avoid paper work we moved it online to zoho sign. And it reduces the time and effort in the entire process.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Juni 22, 2022
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Jason S. avatar
Jason S.
Direktør for kundesucces
"Zoho underskrive forenkler serviceaftaler"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skilt?

Zoho Sign makes it super simple to obtain signatures on service agreements. I appreciate being able to specify additional fields beyond signature that are required data points.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skilt?

I've not really found anything about Zoho Sign that I dislike. The user interface and options available have always been sufficient for my business needs. No complaints.

Hvad problemer er Zoho Skilteløsning, og hvordan gavner det dig?

As SaaS, we require signatures on service agreements. Zoho Sign speeds up the return time on those agreements vs. having a client print, sign, and scan back via email.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 12, 2022
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
PP
Pravash P.
Grundlægger
"Bedste alternativ til DocuSign"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skilt?

It's a good alternative to DocuSign. Reasonable Cost with ease of use.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skilt?

When you are sending bulk documents it restricts per month.

Hvad problemer er Zoho Skilteløsning, og hvordan gavner det dig?

Cheaper alternative to DocuSign.

Small Business (50 eller færre ansatte)
Jan 12, 2021
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Hayato H. avatar
Hayato H.
Dokument ejer
"Zoho Skriv anmeldelse"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skilt?

Not provided

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skilt?

Not provided

Hvad problemer er Zoho Skilteløsning, og hvordan gavner det dig?

Not provided

Small Business (50 eller færre ansatte)
Juli 02, 2019
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
LN
Lea N.
Dokument ejer
"Fantastisk værktøj til e-signering"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skilt?

Zoho Sign makes it easy for clients to review and sign paperwork electronically. We're also able to view the timestamped archive of all documents completed through the system. The customizations for signatures and document settings are great too.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skilt?

There isn't anything that I dislike about Zoho Sign.

Hvad problemer er Zoho Skilteløsning, og hvordan gavner det dig?

Zoho Sign has significantly reduced the turnaround time for receiving signed documents from new clients.

Small Business (50 eller færre ansatte)
April 25, 2019
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
CN
Clay N.
Advisor
"En grænseflade, der er imødekommende, ikke skræmmende"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skilt?

the click and drag feature allowing you to place the required info needed where you want it to go!

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skilt?

Honestly, the only piece that I haven't figured out, is the additional fonts for signatures. If they have them avail, then my mistake, but I would like to see more options.

Hvad problemer er Zoho Skilteløsning, og hvordan gavner det dig?

Ease of sending and receiving compliant information, which has allowed our team to focus on sales more so than processing paperwork.

Small Business (50 eller færre ansatte)
August 02, 2018
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
AC
Ashley C.
Redaktør og uafhængig bogudgiver
"Nem signaturgodkendelsesplatform"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skilt?

I liked that it was easy to use the signing feature to personally sign my document eletronically.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skilt?

I disliked that I wasn't able to preset the signature with many font choices.

Hvad problemer er Zoho Skilteløsning, og hvordan gavner det dig?

Easily approve documents from wherever you are.

Small Business (50 eller færre ansatte)
April 18, 2018
 Kilde
Samlet bedømmelse:
5.0
Maurice K. avatar
Maurice K.
Grundlægger
"Fantastisk software til softwaresignaturarbejde"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skilt?

The software is easy to use and has a great interface. I like the fact that I can navigate around without complication and the work gets done easily.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skilt?

Not much really. Sometimes it s not as well presented as Adobe acrobat.

Hvad problemer er Zoho Skilteløsning, og hvordan gavner det dig?

I get to use the software to sign documents

Mid Market (51-1000 emp.)
November 29, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
4.5
SR
Shashank R.
Manager Public Policy & Government Affairs
"Sømløs og effektiv: En gennemgang af Zoho Signs enestående e-signaturløsning"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skilt?

Zoho Sign impresses with its intuitive interface, robust security measures and seamless integration capabilities, making document signing a breeze for users of all levels.

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skilt?

I experienced no glitches while using Zoho Sign. The platform consistently provided a seamless and error-free experience throughout my usage.

Hvad problemer er Zoho Skilteløsning, og hvordan gavner det dig?

Zoho Sign streamlines document signing, saving time and ensuring security compliance. Its convenience in remote collaborations has notably improved workflow efficiency for me.

Mid Market (51-1000 emp.)
November 28, 2023
 Kilde
Samlet bedømmelse:
4.5
Mohit Singh R. avatar
Mohit Singh R.
Business Intelligence Intern
"Zoho Skilter bedst"
Hvad kan du bedst lide Zoho Skilt?

With additiona to reduce the overall documents turnaround time, it's allow us to improve productivity with automate e-sign workflow and while working keep track of our documents .

Hvad kan du ikke lide ved Zoho Skilt?

I'll say there is some glitch issues sometimes. .

Hvad problemer er Zoho Skilteløsning, og hvordan gavner det dig?

It's help us to verify the signer's identity, collect payment, sign documents across borders with the highest level of legal compliance.

Besøg hjemmesiden