Det bedste WordPress Vært for 2024

Rebekah Carter, 01. marts 2024
Det bedste WordPress Vært for 2024

Det bedste WordPress hostingudbyder er en vigtig partner i bestræbelserne på at bygge den perfekte hjemmeside. Hvis du vil sikre dig, at dit websted fortsætter med at fungere perfekt - uanset hvor populært det bliver, har du brug for en god hostingudbyder. Den gode nyhed? Der er tonsvis af muligheder derude.

Siden WordPress er den mest populært CMS (Content Management System) globalt set er der utallige hostingudbydere, der er villige til at tilbyde specifikke web hosting pakker kun til WordPress. Disse løsninger kommer ofte med specialfunktioner, såsom installation med et enkelt klik og værktøjer til hastighedsforøgelse.

I dag skal vi undersøge nogle af de bedste WordPress hostingløsninger på markedet lige nu, og hvorfor du bør overveje at bruge dem.

Sådan vælger du det bedste WordPress Hosting?

Der er ikke en enhed, der passer til alle, når det kommer til at vælge en hostingudbyder. De fleste løsninger tilbydes specifikt til WordPress vil være et godt valg, fordi de kommer præbygget til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit foretrukne CMS. Der er dog et par grundlæggende ting at overveje, såsom:

  • Hastighed: Enhver hostingløsning skal være hurtig. Jo hurtigere dit websted indlæses, jo mere sandsynligt er det, at du vil overbevise dine kunder om at blive ved. Se efter en hostingudbyder, der er i stand til at tilbyde ensartet hastighed og ydeevne - normalt under 300 ms for indlæsningstider. Du kan normalt finde hastighedsindsigt på din værts hjemmeside.
  • Oppetid: Det er klart, at du ikke ønsker, at dit websted pludselig stopper med at fungere. En god hostingudbyder vil have en garanti for konsekvent hosting. De fleste af de bedste valg lover omkring 99% tilgængelighed, men du kan finde nogle udbydere, der tilbyder mere.
  • Kundeservice: Selvom de fleste WordPress hostingudbydere gør deres løsninger bevidst nemme at bruge, kan du have brug for yderligere hjælp fra tid til anden. En god WordPress hostingudbyderen vil give dig adgang til alle former for support, fra realtidsassistance til ofte stillede spørgsmål og vejledninger til at hjælpe dig.
  • Hosting type: Hosting for WordPress fås i en række forskellige stilarter. Du kan blive delt WordPress hosting, som normalt er den billigste løsning. Lykkedes WordPress hosting betyder, at virksomheden udfører meget af arbejdet på backend for dig, og det er der VPS hosting til større hjemmesider. Stor WordPress hostingløsninger er tilgængelige fra "Dedikerede servere", men disse er ofte dyrere.
  • Budget: Dit budget spiller sandsynligvis en rolle for, hvad du virkelig kan. Gratis WordPress hosting kan være godt for din pengepung, men det er ofte meget begrænset i sine muligheder. Du skal bruge noget, der matcher dine behov for funktionalitet og overkommelige priser.
  • Brugervenlighed: En god WordPress hostingløsningen vil være nem at implementere, bruge og opdatere med et praktisk backend-miljø. Sørg for at tjekke de funktioner, som din hostingudbyder tilbyder, før du hopper ind.

Det bedste WordPress Hostingudbydere

Vores udvalg af de bedste WordPress hostingudbydere er blevet valgt af en række årsager, herunder deres brugervenlighed, pålidelighed, kundeservice, budgetvenlighed og overordnede hastighed. Vi har taget et temmelig nøje kig på forskellige muligheder her for at hjælpe med at give dig mere variation.

1. Bluehost WordPress Hosting

bluehost destinationsside

Bluehost er et af de mest populære hostingfirmaer, ikke kun for WordPress, men for alle slags websteder. Løsningen skiller sig ud for dens brugervenlighed, supportfunktioner og fantastiske hastighed. Anbefalet officielt af WordPress, Bluehost er konsekvent vurderet som nummer et for små virksomheder og virksomheder, der lige er startet online.

Der er et traditionelt cPanel-dashboard-område fra Bluehost, så du burde ikke have nogen problemer med at få alt sat op. Du får også adgang til en fantastisk 24/7 kundeserviceløsning og en fantastisk oppetidsvurdering. I gennemsnit er oppetiden for Bluehost i 2021 lå på 99 %, så du er i gode hænder. Derudover varierede indlæsningstiderne mellem 2.23 sekunder og 1.67 sekunder i forskellige områder rundt om i verden. Du kan tjekke ud Bluehost gennemsnitlige oppetider og hastigheder her.

BlueHost er et meget populært produkt for folk på jagt efter høj ydeevne og enkelhed. Hjemmesiden giver dig endda adgang til ting som hostingguider og vidensbaseartikler, så du kan supplere din viden om WordPress inden du kommer i gang.

WordPress Installation

Som nævnt ovenfor får du standard cPanel-mulighederne til at bygge din WordPress hjemmeside, som er den bedste for de fleste WordPress brugere. Der er også et enkelt klik WordPress installationsservice understøttet af MojoMarketplace.

Selvom muligheden med et enkelt klik er praktisk, er den tilgængelige MojoMarketplace-applikation ikke den bedste, da det er nemt ved et uheld at installere flere forekomster af den samme fil. Du får heller ikke meget konsekvent feedback på, hvad der sker med dit websted.

Kundesupport

Kundesupporten fra Bluehost er fremragende. Der er masser af muligheder for at komme i kontakt, herunder live chat, e-mail eller telefon. Svar på spørgsmål er hurtige og venlige, og du kan få hurtig support med enhver form for problem.

2. SiteGround WordPress Hosting

Med dedikerede hostingmuligheder for begge WordPress og WooCommerce, SiteGround er et andet meget populært valg til WordPress hosting. Med høje anmeldelser og positive udtalelser i massevis, SiteGround er et andet valg specifikt anbefalet af WordPress.org, hvilket er en stor ting, hvis du leder efter pålidelighed. Virksomheden tilbyder et unikt internt sæt sikkerheds- og hastighedsløsninger for at gøre dit websted så imponerende som muligt.

I modsætning til mange hostingudbydere, SiteGround giver dig en masse kontrol over dine hostingmuligheder, herunder muligheden for at vælge, hvor dine data skal hen. Der er datacentre i hele Europa, USA og Asien, så du kan vælge det, der er tættest på dig og dine kunder. Der er også WordPress caching muligheder, daglige backups, ubegrænsede e-mail-konti og databaser.

Den gennemsnitlige oppetid forbliver omkring 100 % i december 2021, og indlæsningstiderne falder normalt i området fra 1.13 sekunder til 1.85. Du kan få et bedre kig på SiteGround oppetid og svartider her. SiteGround kan også hjælpe dig med at bygge din hjemmeside med en site-building løsning.

WordPress installation

Kom WordPress oppe at køre med SiteGround kunne ikke være nemmere. Der er en fantastisk indbygget installatør, så du kan komme i gang med det samme uden baggrundsviden. Det tager blot et par klik at gøre alt klar, og du kan vælge din serverplacering som en del af processen.

Hvis du allerede har en hjemmeside, og du skal flytte den ind WordPress, kan du få din Siteground team til at hjælpe dig med det. Der er migrationsspecialister til rådighed.

Kundesupport

Kundesupport er en af ​​de vigtigste ting, der hjælper med at adskille SiteGround fra andre hostingudbydere. Den uovertrufne supporttjeneste er tilgængelig via sociale medier, e-mail, telefon og chat. Du vil være i stand til at få adgang til alle slags supportagenter, der er i stand til at løse problemer med din konto på et øjeblik. Du kan endda få vejledning til, hvordan du gør din hjemmeside mere effektiv.

Kundesupportteamet går virkelig ud af deres måde at give dig en pålidelig og behagelig oplevelse, hvilket er noget du ikke får overalt.

3. DreamHost WordPress Hosting

Vi holder os igen til officielt anbefalede hostingudbydere fra WordPress med DreamHost. Designet til at gøre din hostingoplevelse til en drøm, WordPress vært fra DreamHost er enkel og pålidelig. En af de bedste selvstændigt ejede WordPress hostingmuligheder tilbyder virksomheden endda en 97-dages pengene-tilbage-garanti.

DreamHost tilbyder meget tilpasningsdygtige pakker til hosting, så du kan finde den form for support og service, du har brug for, uanset dine krav. DreamHost har også højtydende SSD-servere for at hjælpe med at holde dit websted ydende på sit bedste. I nogle tilfælde kan du få sider indlæst på så lidt som 1 sekund.

Oppetiden for december 2021 for DreamHost var omkring 99.97 %, men det forbliver på omkring 99.9 til 100 % det meste af tiden. Her er et hurtigt indblik i DreamHost's hastighed og oppetid. Gratis WordPress migreringer er tilgængelige, hvis du også skal skifte fra et andet CMS.

WordPress Installation

DreamHost miljø kommer med et enkelt-klik brugerdefineret WordPress installationsoplevelse, komplet med et dedikeret dashboard. Dashboardet inkluderer adgang til automatiske opdateringer til din WordPress miljø, umålt plads og båndbredde og et gratis SSL-certifikat.

Du kan købe dit domænenavn hos DreamHost også, så du ikke behøver at shoppe for meget efter de værktøjer, du skal bruge for at få dit websted online. Det er en god måde at fremskynde tingene på.

Kunde support

Der er ikke ret mange muligheder for kundesupport fra DreamHost som du måske får fra andre udbydere, men du kan få adgang til nogen ret hurtigt via chat. Hvis du leder efter hurtig support, bør du være i stand til at få et svar i løbet af få minutter på de fleste tidspunkter af dagen.

4. HostGator WordPress Hosting

En populær mainstream hostingudbyder, Hostgator kommer med en række prismuligheder, der starter ved så lidt som $2.75 pr. måned, så det er ret overkommeligt. Tilmelding tager kun et par sekunder, og når du har fået en konto, vil du være i stand til at begynde at installere din WordPress websted på ingen tid.

En af de ting, der gør Hostgator så populær er adgang til umålt plads og fantastisk hastighed. Indlæsningstiderne ligger normalt mellem 2 og 1 sekund, afhængigt af hvor du befinder dig i verden. Derudover oppetid vedr Hostgator websteder har holdt sig konsekvent på 100 % i de sidste par måneder. Du kan se nærmere på HostGator gennemsnitlig oppetid og svartider her.

HostGator lover en nem og bekvem måde at begynde at bygge din hjemmeside online, med et bekvemt udvalg af WordPress hosting muligheder, herunder administrerede WordPress hosting. Gratis webstedsmigrering er tilgængelige, og du får også et gratis domæne.

WordPress Installation

HostGator bruger standard cPanel WordPress installationsprogram, der er almindeligt blandt de fleste hostingudbydere i dag, så du skal ikke have for store problemer med at få alt sat op. Der er ingen et-klik opsætning, som du ville få fra nogle alternativer, men administreret hosting er tilgængelig til at håndtere opdateringer og vedligeholdelse.

De avancerede sikkerhedsfunktioner i HostGator giver også brugere mulighed for at tilføje særlige ting som malwarebeskyttelse og sikkerhedskopier til deres websted i kontrolpanelet.

Kunde support

Kundesupport fra Hostgator er tilgængelig via chat og e-mail-billetter. Selvom du ikke burde have for mange problemer med at opsætte din hosting her, kan du opleve, at kundesupporten mangler lidt, da du ofte skal vente lidt på, at nogen svarer. Supporten er heller ikke så venlig og lynhurtig, som du ville få fra nogle alternativer.

5. Hostinger WordPress Hosting

Populær for pålidelig hosting af høj kvalitet, Hostinger tilbyder en række pakker til nutidens webstedsejere, afhængigt af den type service, du har brug for. Det WordPress hostingpakker kommer med specifikke funktioner for at gøre dit liv lidt nemmere, såsom guidede installationsværktøjer og webstedsopbygningsguider. Du vil endda få den ekstra fordel, at de fleste opdateringer håndteres af Hostinger automatisk, så du kan minimere den tid, du bruger på at arbejde på dit websted.

Selvom det er ret godt for begyndere, Hostinger er også ideel til dem, der foretrækker at pille lidt mere ved deres hjemmesider, da der er adgang til WP-CLI. Du kan også få adgang til en ret anstændig indlæsningstid på omkring 1.5 sekunder i de fleste regioner rundt om i verden - selvom indlæsningen virker ret langsom i Australien. Der er også nogle problemer med oppetiden, da oppetiden i de sidste 3 måneder er faldet til under 99.9%.

Hostinger oppetider og ydeevneniveauer vil variere afhængigt af ting som hvilken slags hosting du får (VPS er generelt mere pålideligt). Afhængigt af den pakke, du får, kan du få adgang til Google Ads-kredit, administreret WordPress support, ubegrænsede databaser og SSH.

WordPress Installation

Hostinger er meget praktisk for begyndere, med sin praktiske et-klik installation. Under installationsprocessen vil du være i stand til at vælge mellem en af ​​otte datacenterplaceringer rundt om i verden – fremragende til datasuverænitet.

Som nævnt ovenfor, Hostinger forenkler også tingene lidt yderligere ved at give dig adgang til webstedsopsætningsværktøjer og -tjenester for at hjælpe dig med at få din installation til at køre perfekt. Du kan endda vælge mellem et sæt temaer, der er forhåndsgodkendt til hostingudbyderen.

Kundesupport

24/7 support er tilgængelig med alle pakker fra Hostinger, så du kan være sikker på, at du har hjælp til rådighed, når du har brug for det. Livechat er det bedste sted at tage hen for at få svar på de spørgsmål, du har brug for, og du bør finde venlige mennesker klar til at hjælpe dig. Det kan dog tage lidt tid at få et svar afhængigt af efterspørgslen.

WordPress Ofte stillede spørgsmål om hosting

Forhåbentlig mulighederne for WordPress Hosting ovenfor har givet dig en god måde at starte din søgning på. Men hvis du har nogle yderligere spørgsmål, før du kan træffe dit valg, bør denne FAQ-sektion give dig ro.

Q: Er WordPress hosting vigtigt?

Hvis du bruger WordPres.org til at bygge dit websted, er hosting ikke inkluderet i din download. Selvom WordPress.org er gratis at bruge, du skal have et sted at være vært for webstedet, et domænenavn og andre betalte værktøjer for at få dit websted op at køre. EN WordPress hostingudbyder er den virksomhed, der gemmer dine filer til din hjemmeside og leverer dem til dine kunder.

Q: Er WordPress hosting dyrt?

Det afhænger ofte af den hostingudbyder du vælger, og den slags hosting du ønsker. Afhængigt af den slags funktioner, du har brug for, kan du vælge en dyrere hostingpakke, som giver dig støtte til flere websteder og administration af besøgende. Til gengæld er der masser af overkommelige hosting muligheder også tilgængelig.

Mange af toppen WordPress hostingudbydere nævnt ovenfor vil give dig adgang til ekstra funktioner for at gøre dit køb mere værd, såsom gratis SSL-certifikater eller CDN-adgang.

Q: Kan du få WordPress hosting gratis?

Teknisk set, WordPress hosting er tilgængelig gratis – men den slags funktioner, du får fra disse løsninger, er ekstremt begrænset. Vi vil anbefale at holde sig væk fra WordPress værter, der tilbyder gratis support, hvis du også vil bygge et professionelt image online. De fleste gratis udbydere vil være i stand til at lægge annoncer på dit websted, som du ikke er enig i.

Gratis hostingudbydere er også mere tilbøjelige til at lukke din hjemmeside ned når som helst og efterlade dig med ingenting.

Q: Skal du have et domæne og hosting fra den samme udbyder?

Ikke nødvendigvis. Nogle foretrækker at få deres domænenavn og hosting samme sted, fordi det betyder færre regninger og fornyelser at holde styr på. Der er også en håndfuld af WordPress hostingudbydere derude tilbyder gratis domæner som en del af dit køb, afhængigt af den pakke du får. Du kan dog altid søge dit domæne hos en anden udbyder, hvis du foretrækker det.

Q: Kan jeg bygge ethvert websted med en WordPress hostingudbyder?

De fleste hostingudbydere vil ikke diktere en bestemt type hjemmeside, du skal bygge med deres service. Du er fri til at designe enhver form for hjemmeside, der fungerer for dig. Dette kunne betyde, at du investerer i et standardporteføljewebsted, hvor du kan dele dine præstationer med potentielle arbejdsgivere og kunder. Alternativt kan du designe et websted til e-handel. Bare sørg for, at du ved, hvor meget beskyttelse du har brug for på plads til et e-handelswebsted.

Det er også værd at sikre, at du har den rigtige mængde båndbredde, hvis du skal bygge en e-handelsbutik, da antallet af besøgende, du har, kan stige hurtigt.

Q: Er det nemt at installere WordPress?

At bruge WordPress til dit websted, skal du installere det på din WordPress hosting udbyder konto. Det betyder, at du går ind på din konto og bruger de angivne trin til at implementere specifikke filer og kode i din tjeneste.

Det meste af WordPress hostingudbydere, vi har nævnt ovenfor, har en installationstjeneste med et enkelt klik, så du burde være i stand til at komme i gang uden problemer. Alternativet til installation med et enkelt klik er normalt cPanel, som er en meget letanvendelig løsning til installation og styring af en WordPress internet side. Hvis du har problemer med installationen, kan du kontakte serviceteamet.

Q: Hvordan beholder jeg min WordPress hosting konto sikker?

Det er vigtigt at huske på, at din hostingkonto er det sted, hvor du gemmer alt det væsentlige WordPress webstedsfiler. Det betyder, at det er meget vigtigt at sikre din konto korrekt. Den bedste måde at sikre din konto på er at bruge en stærk adgangskode og undgå at logge ind fra offentlige steder, medmindre du beslutter dig for at bruge en VPN. Det er også værd at se på dine sikkerhedsfunktioner WordPress vært kan tilbyde.

Q: Kan jeg skifte hostingudbyder?

Absolut, du behøver ikke holde fast i det samme WordPress hostingudbyder for evigt. De fleste tilgængelige løsninger i dag vil endda give dig adgang til ting som gratis emigrationstjenester, så du nemmere kan flytte fra en konto til en anden, når du vil.

Spørgsmål: Betyder datacentrets placering noget?

Hvis mange af dine besøgende er i USA, giver det mening at hoste din hjemmeside der også, da det normalt vil føre til korte sideindlæsningstider. Men hvis dine besøgende er spredt rundt om i verden, betyder placeringen ikke så meget, da du kan bruge en CDN-tjeneste til at omfordele sideindlæsning på tværs af flere datacentre rundt om i verden, så din hjemmeside altid indlæses hurtigt, uanset hvor den tilgås fra .

At finde det bedste WordPress Hosting (hurtig opsummering)

Nu hvor vi har beskrevet og sammenlignet hver WordPress hosting i detaljer, er det tid til at beslutte, hvad der er bedst for din virksomhed.

For nemheds skyld har vi lavet et lille bord med en liste over funktioner side om side, så du nemt kan sammenligne de bedste WordPress hostingudbydere.

Hosting Koste Gratis domæne Gratis SSL 1-Klik på WP
Bluehost $ 2.75 / mo
SiteGround $ 3.99 / mo
DreamHost $ 2.64 / mo
HostGator $ 2.59 / mo
Hostinger $ 1.99 / mo

En god WordPress hostingudbyder er den, der giver dig en fremragende oplevelse med din konto fra start til slut. Bluehost er et glimrende valg, hvis du vil Start en blog og leder efter enkelhed og værdi, mens Siteground giver dig noget af den bedste support i branchen for kun $3.99/måned.

Men helt ærligt, du kan ikke gå med nogen af ​​de førnævnte top WordPress hosting virksomheder. Alle udbydere tilbyder hurtige servere, god oppetid, pålidelig support og meget overkommelige prisplaner.

Tænk nøje over den slags funktioner og supportkomponenter, der betyder mest for dig, når du vælger din løsning. Husk, du kan altid skifte, hvis du ikke er helt tilfreds med WordPress hostingudbyder du vælger i sidste ende.

Rebekah Carter er en erfaren indholdsskaber, nyhedsreporter og blogger med speciale i marketing, forretningsudvikling og teknologi. Hendes ekspertise dækker alt fra kunstig intelligens til software til e-mailmarkedsføring og enheder med udvidet virkelighed. Når hun ikke skriver, bruger Rebekah det meste af sin tid på at læse, udforske det store udendørs og spil.
Abonner, få softwaretilbud direkte i din indbakke.
Bliv Medlem 4,700+ andre iværksættere holde sig opdateret om alle de seneste tilbud.
Nul spam. Afmeld til enhver tid.

Relaterede Produkter

Bluehost Logo
3.5
(262)
Fra $ 2.95/måned
Bluehost er et webstedsopbygningsværktøj, der er beregnet til at hjælpe virksomheder med at skabe og administrere WordPress ... Lær mere
Hostinger Website Builder-logo
Fra $ 2.59/måned
Zyro er en hjemmesideskaber med SEO-funktioner og branchespecifikke skabeloner tilgængelige for brugerne. T... Lær mere
SiteGround Logo
4.3
(256)
Fra $ 3.99/måned
SiteGround er det største uafhængige webstedshostingfirma, der er betroet af over 2.8 millioner... Lær mere