Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Find svar på oftest stillede spørgsmål vedr Findstack.

Findstack Produktfortegnelser

Hvad er Findstack gratis?

Findstack er tilgængelig på ingen omkostninger for brugerne takket være indtægter, det genererer fra leverandører, der nyder godt af øget webtrafik og salgsemner. Vi inkluderer alle leverandører i vores fortegnelser, ikke kun dem, der kompenserer os, for at sikre, at du har alle de oplysninger, du behøver for at træffe en informeret beslutning om softwarekøb.

Hver leverandør har mulighed for at præsentere deres produkter og indsamle brugerfeedback via vores platform. Fra begyndelsen har vores mål været at være en af ​​de mest detaljerede og nyttige kilder for dem, der søger softwareværktøjer. Med vores udtømmende lister over software, millioner af anmeldelser og robuste sorterings- og filtreringsmuligheder, sammen med nyttige artikler, understøtter vi din søgen efter de bedst egnede softwaremuligheder til din virksomhed.

Jeg driver et softwarefirma, hvordan kan jeg få mit produkt opført?

Store! Gå over til vores 'Bliv opført' side og indsend produktoplysningerne. Vi vil elske at få dig live på vores side for at vise dit produkt til vores brugere.

Findstack Tilbud

Hvad der præcist er Findstack Tilbud?

Findstack er et softwarerabatmedlemskab for små virksomhedsejere og startups, der giver dem adgang til gratis og premium softwareaftaler og rabatter for at hjælpe dem med at vokse deres forretning. Vi har en række tilbud fra software til hosting og marketingværktøjer, som alle er eksklusive for vores medlemmer.

Skal jeg være med og hvor meget koster medlemskabet?

For at få adgang til de tilbud, du skal tilmeld dig til Findstack. Vi har et gratis medlemskab og et premium medlemskab. Premium-medlemskabet er $99 om året og giver dig adgang til alle vores tilbud.

Er tilbudene til eksisterende kunder eller bare nye?

Berettigelseskravene for hver aftale vil variere. Det meste af handlen vil være rettet mod nye kunder, men vi arbejder aktivt på at øge vores antal af tilbud, der også er berettiget til eksisterende kunder.

Jeg driver et softwarefirma, hvordan kan jeg få opført min aftale?

Store! Gå over til vores 'Kontakt' side og fortæl os om den aftale, du gerne vil notere på Findstack.